Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σας,

Δυο βοηθειες

1. λαπτοπ κτυπημενος δισκος απο win7 original εχει παει σε win10 , ανακτω to serial ton win10 με καποιο προγραματακι και αλλαζω δισκο και κανω clean install σε win10 με το σεριαλ που ανακτησα η με το σεριαλ τον win7?

2. λαπτοπ που θα πουληθει εχει win10 original απο win8.1 < win8 <win7  , ανακτω  to serial ton win10 με καποιο προγραματακι και θα το εγκαταστησω στο μελλοντικο μου freedos laptop η ποιο απο ολα να βαλω?

Ποιο προγραμματακι προτεινεται?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημερα σας,

Δυο βοηθειες

1. λαπτοπ κτυπημενος δισκος απο win7 original εχει παει σε win10 , ανακτω to serial ton win10 με καποιο προγραματακι και αλλαζω δισκο και κανω clean install σε win10 με το σεριαλ που ανακτησα η με το σεριαλ τον win7?

2. λαπτοπ που θα πουληθει εχει win10 original απο win8.1 < win8 <win7  , ανακτω  to serial ton win10 με καποιο προγραματακι και θα το εγκαταστησω στο μελλοντικο μου freedos laptop η ποιο απο ολα να βαλω?

Ποιο προγραμματακι προτεινεται?

1. Βάζεις καινούριο δίσκο και κάνεις clean install, όταν σου ζητηθεί κλειδί πατάς "Skip" και ολοκληρώνεις τη διαδικασία χωρίς να βάλεις κάποιο κλειδί. Μόλις συνδεθεί στο internet θα ενεργοποιηθούν αυτόματα. Αρκεί να αλλάξεις μόνο δίσκο και όχι πχ καμία μητρική.

2. Ανάκτηση κλειδιού δε γίνεται και νομίζω πως δε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στο νέο μηχάνημα γιατί όπως και στο 1, το κλειδί των 10 είναι δεμένο με το hardware id του υπολογιστή στον οποίο έγινε το upgrade. 

• Like 1

Καλησπέρα!

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα εγκατάστασης της συγκεντρωτικής ενημέρωσης για Windows 10 Version 1511 (KB3172985).

Κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση του υπολογιστή, το κέντρο ειδοποιήσεων μου βγάζει το μήνυμα οτι η παραπάνω αναβάθμιση δεν μπορεί να ολοκληρωθεί σωστά.

Γνωρίζει κανείς την λύση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Στα 7 υπήρχε η δυνατότητα αύξησης του αριθμού των εγγράφων που μπορεί να εμφανίζονται πχ στο Microsoft Word ή στο Excel κλπ

Υπάρχει αυτή η επιλογή στα 10 και αν ναι, που βρίσκεται, γιατί έψαξα αλλά δεν τη βρήκα.

Πως μπορω να κατεβασω ενα αρχειο ληψης των windows 10 τωρα που ειναι δωρεαν ακομα και να το εγκαταστησω αργοτερα;

Προς το παρον καποια προγραμματα που εχω και δουλευω ξερω οτι δεν δουλευουν με windows 10 οποτε δεν θελω να φυγω απ τα 7

Στα 7 υπήρχε η δυνατότητα αύξησης του αριθμού των εγγράφων που μπορεί να εμφανίζονται πχ στο Microsoft Word ή στο Excel κλπ

Υπάρχει αυτή η επιλογή στα 10 και αν ναι, που βρίσκεται, γιατί έψαξα αλλά δεν τη βρήκα.

Έψαξα το θέμα και διαπίστωσα ότι έχει καταργηθεί η δυνατότητα αύξησης του αριθμού των pinned εγγράφων στα 10 και πολλοί τη χαρακτήρισαν μια ακόμη βλακώδη ενέργεια της MS.

Πως μπορω να κατεβασω ενα αρχειο ληψης των windows 10 τωρα που ειναι δωρεαν ακομα και να το εγκαταστησω αργοτερα;

Προς το παρον καποια προγραμματα που εχω και δουλευω ξερω οτι δεν δουλευουν με windows 10 οποτε δεν θελω να φυγω απ τα 7

Δεν κατοχυρώνεις τίποτα αν τα κατεβάσεις σήμερα. Ο μόνος τρόπος να τα πάρεις δωρεάν είναι αν τα εγκαταστήσεις πριν το πέρας της προσφοράς στις 29 Ιουλίου.

Aυτοματως θα σταματησει να λειτουργει το sony vegas 12 & το adobe premiere cs6

Μόνο έτσι όμως μπορείς να αποκτήσεις δωρεάν τα 10. Άλλος τρόπος είναι να κάνεις αναβάθμιση σε 10 και αφού ενεργοποιηθούν τότε να κάνεις roll back στα 7. Έτσι θα μπορείς στο μέλλον να τα βάλεις δωρεάν.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πως μπορώ να εγκαταστήσω w10 μαζί μετά w7, έχω κάνει αρκετές προσπάθειες χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τώρα.

καταρχήν έχω έναν SSD με δύο partition 400GB(με εγκατεστημένα τα w7) και ένα αλό άδειο partition 100GB(που προσπαθώ να βάλω τα w10)

• έχω δοκιμάσει να φτιάξω bootable usb stick με το MediaCreationTool τις microsoft
  • έχω δοκιμάσει να φτιάξω bootable usb stick με το Rufus σε MBR partition scheme for UEFI
  • έχω δοκιμάσει να φτιάξω bootable usb stick με το Rufus σε GPT partition scheme for UEFI
  • έχω δοκιμάσει να φτιάξω bootable usb stick με το Rufus σε MBR partition scheme for BIOS or UEFI

σε όλες τις περιπτώσεις όταν πάω να κανό install τα w10 μου λέι:

"windows cannot be installed to this disk. the selected disk has an MBR partition table. On EFI systems, Windows can only be installed to GPT disks."

Επεξ/σία από mkp

Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση, θα κάνω ένα pc και θέλω γνήσια windows. Αν περάσω τα windows 7 και κάνω update στα windows 10 θα μου τα κάνει αυτόματα εγγραφή ως γνήσια?

Δεν χρειάζεται να περάσεις τα 7αρια. Περνάς κατευθείαν με καθαρή εγκατάσταση τα 10 και βάζεις το κλειδί των 7 κατά την εγκατάσταση.

Δεν χρειάζεται να περάσεις τα 7αρια. Περνάς κατευθείαν με καθαρή εγκατάσταση τα 10 και βάζεις το κλειδί των 7 κατά την εγκατάσταση.

Δεν έχω κλειδί από 7, θα στήσω νέο pc. Για αυτό λέω αν περάσω τα 7άρια από τον "θείο" και μετά κάνω update σε 10 θα μου τα περάσει σαν αυθεντικά? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...