Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Έκανα αναβάθμιση σε 10άρια προχθές. Εντυπώσεις....έτσι κι έτσι. Ένα από τα πρώτα προβλήματα είναι πως δεν μπαίνει στο store και μου βγάζει το εξής μήνυμα: Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στο διακομιστή. Αν τον χρειαστείτε, ο κωδικός σφάλματος είναι 0x80072EFD. ενώ φυσικά δεν έχω πρόβλημα με την σύνδεση internet. Κάποια βοήθεια;
ntg1980 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Έκανα αναβάθμιση σε 10άρια προχθές. Εντυπώσεις....έτσι κι έτσι. Ένα από τα πρώτα προβλήματα είναι πως δεν μπαίνει στο store και μου βγάζει το εξής μήνυμα: Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στο διακομιστή. Αν τον χρειαστείτε, ο κωδικός σφάλματος είναι 0x80072EFD. ενώ φυσικά δεν έχω πρόβλημα με την σύνδεση internet. Κάποια βοήθεια; Εδώ υπάρχει μια λύση. Παρόλα αυτά σου συνιστώ να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Τα προβλήματα στο store και στην έναρξη που ενδεχομένως κάποιες φορές να μην λειτουργεί, προκύπτουν μετά από αναβάθμιση (κυρίως από Windows 7).
imetrelosOK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Χαίρεται παίδες έχω ένα μικροπρόβλημα στα win10 μου εμφανίζει τον σκληρό κάτω δεξιά σαν εξωτερικό-φλασάκι δηλαδή μπορώ να κάνω ασφαλής κατάργηση ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό?? Όχι τίποτα απλά φοβάμαι μην πατήσω καταλάθος και το βγάλω όταν βάλω τον εξωτερικό...Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
teo20net Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Τσέκαρε στο bios αν στη συγκεκριμένη Sata Port που έχεις συνδεμένο το δίσκο, είναι ενεργοποιημένο το "Hot Swap". Αν είναι ενεργοποιημένο, τότε απενεργοποίησέ το. Η άλλη λύση είναι απλά να κλείσεις το pc και να συνδέσεις το sata καλώδιο σε άλλη sata port οπου πιθανότατα το hot swap δεν θα είναι επιλεγμένο στο bios.
noobogadgetakias Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα.ξερετε γτ μ βγαζει αυτο το ερρορ ; 0xc000000e ;;;μπορει να φταιει σκληρος δισκος η ραμ;ενω επαιζα call of duty μ πεταξε μπλε οθονη και μ λεει οτι επρεπε να γινει επανεκκινηση γτ κατι πηγε στραβα...και μετα τπτ...μονο με repair απο το σιντι.δν κανει ομως γτ μ λεει οτι ο σκληρος ειναι κλειδωμενος.τι κανω τωρα; Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2016 από noobogadgetakias
Christos_Tz Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Η μεγαλη αναβαθμιση στις 2 Αυγουστου δεν εχει να κανει με κατι κοσμογονικο (Universe - Universary) αλλα με επετειακο (Anniversary) Μην δειτε ενα ορθογραφικο λαθοs..κατευθειαν να κουτσομπολεψετε...Τετοιεs Ειστε...............
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Εδώ υπάρχει μια λύση. Παρόλα αυτά σου συνιστώ να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Τα προβλήματα στο store και στην έναρξη που ενδεχομένως κάποιες φορές να μην λειτουργεί, προκύπτουν μετά από αναβάθμιση (κυρίως από Windows 7). Δεν διορθώθηκε κάτι, αλλά μέσα στο ψάξιμο έκανα μεγάλη μπιπ! Βρήκα αυτό το άρθρο http://winaero.com/blog/how-to-restore-windows-store-in-windows-10-after-removing-it-with-powershell/ και ο χαζός αντί να εκτελέσω την εντολή για το windows store, το έκανα για το τελευταίο (3.6.22501.0 Microsoft.ZuneVideo_3.6.22501.0_x64__8wekyb3d8bbwe) και πλέον κανένας browser δεν κάνει google search από την μπάρα διευθύνσεων. Οποιαδήποτε βοήθεια επιβεβλημένη! Αναφορικά με το store, δεν καίγομαι προς το παρόν, εκτός κι αν έχουμε τεράστια ανάπτυξη των universal apps κάποια στιγμή και χρειαστεί να "συγχρονιστεί" pc και lumia 640.
tommybertsen Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Εκανα νεα εγκατασταση , ενεργοποιησα κανονικα, ολα κομπλε. Απλως εκανα μαζεμενα τα update. Εχει μεινει στο "getting windows ready Don't turn off your computer " κατα την επανεκκινηση, για κανα 20λεπτο τωρα. Να περιμενω υπομονετικα να ξεκινησει να λεει για updating και να κανει restart καποια στιγμη εντος της ημερας; (ακομη εκει ειναι , εχουν περασει παραπανω απο 30-35 λεπτα... Κανω force restart ; )
manoskost Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Καλημερα, ηθελα να ρωτησω το εξης αν γνωριζει καποιος: μπορουμε να μεγαλωσουμε την γραμματοσειρα στις εφαρμογες του συστηματος? π.χ. στις ληψεις, στα εγγραφα, στις εικονες, να φαινονται δλδ πιο μεγαλα γραμματα εχω υπολογιστη με αναλυση 1920Χ1080. ( στον broswer μπορουμε να την μεγαλωσουμε απο το 100% στο 110%, αν υπαρχει κατι τετοιο αντιστοιχο για τα γραμματα των εφαρμογων του συστηματος), ευχαριστω εκ των προτερων.
Alejandro Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 @manoskost Ρυθμίσεις > Σύστημα > Οθόνη, εκεί έχει ένα slider που λέει "Αλλαγή του μεγέθους κειμένου, εφαρμογών και άλλων στοιχείων".
tommybertsen Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Εκανα νεα εγκατασταση , ενεργοποιησα κανονικα, ολα κομπλε. Απλως εκανα μαζεμενα τα update. Εχει μεινει στο "getting windows ready Don't turn off your computer " κατα την επανεκκινηση, για κανα 20λεπτο τωρα. Να περιμενω υπομονετικα να ξεκινησει να λεει για updating και να κανει restart καποια στιγμη εντος της ημερας; (ακομη εκει ειναι , εχουν περασει παραπανω απο 30-35 λεπτα... Κανω force restart ; ) Ακομη τα ιδια. Well , force restarting?
mkp Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 έχω τα w7 και θέλω να βάλω και τα w10 σαν dual boot στον ίδιο ssd για να τα δοκιμάσω, μετά μπορώ να βγάλω τα w7 χωρίς θέμα, δηλαδή το πρώτο partition(με w7) θα ενσωματώνετε στο partition τον w10?
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 έχω τα w7 και θέλω να βάλω και τα w10 σαν dual boot στον ίδιο ssd για να τα δοκιμάσω, μετά μπορώ να βγάλω τα w7 χωρίς θέμα, δηλαδή το πρώτο partition(με w7) θα ενσωματώνετε στο partition τον w10? Προσπαθώ να σε καταλάβω αλλά δεν. Θέλεις να έχεις 2 partitions. Πρώτα βάζεις 7 στο ένα και στη συνέχεια τα 10 στο άλλο. Δεν μπορείς όμως να χρησιμοιήσεις το ίδιο κλειδί.
mkp Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Προσπαθώ να σε καταλάβω αλλά δεν. Θέλεις να έχεις 2 partitions. Πρώτα βάζεις 7 στο ένα και στη συνέχεια τα 10 στο άλλο. Δεν μπορείς όμως να χρησιμοιήσεις το ίδιο κλειδί. έχω w7 εδώ και χρόνια σε ένα SSD 500GB, και θέλω να τον χωρίσω σε δύο partition 400GB(w7) και 100GB(w10 που θα βάλω), αυτό που ρωτάω είναι αν μετά όταν δεν θα χρειάζομαι τα w7 αν θα μπόρο το 400GB partition να το ενσωματώσω στο 100GB partition που θα είναι τα w10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις