akalyptos03 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) πριν στην διάβαζε όλη; δες στο bios πόση βλέπει. Σε δευτερη μοίρα πηγαινε στο msconfig,δευτερη καρτέλα,επιλογές για προχωρημένους και δες αν ειναι τικαρισμένο το "μέγιστη μνήμη" τα διαβαζουν κανονικα τα bios , χτες ειπα και εγω για καλο να μεταβω στα win 10 από τα 8.1 και προεκυψε αυτό το πρόβλημα https://snag.gy/HzxucD.jpg msconfig , bios https://snag.gy/WTUPG5.jpg edit : οριστε και μια εικονα από διαχειριση εργασιων https://snag.gy/pULc3P.jpg Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2016 από akalyptos03
Raikkonen86 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Παιδιά μερικες πληροφοριες γιατί εχω μείνει λιγο pc στο θέμα των windows. Εχω τα 8.1 πειρατικα. Μπορώ να κάνω την δωρεάν αναβάθμιση σε 10? Η δωρεαν αναβάθμιση ποια 10αρια σου δίνει ? Πχ home edition? Μπορείς να διαλεξεις σε 32 και 64bit?
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Παιδιά μερικες πληροφοριες γιατί εχω μείνει λιγο pc στο θέμα των windows. Εχω τα 8.1 πειρατικα. Μπορώ να κάνω την δωρεάν αναβάθμιση σε 10? Η δωρεαν αναβάθμιση ποια 10αρια σου δίνει ? Πχ home edition? Μπορείς να διαλεξεις σε 32 και 64bit? αν εχεις 8.1 σκέτα,θα πάρεις 10αρια σκέτα(home δηλαδή)αν εχει 8.1 προ θα πας σε 10 προ. προσφατα σε Pc φίλου με δανεικά 7αρια περασε τα 10 και επειδή αλλαξε δισκο ξαναπεράσαμε 10αρια. Ενεργοποιήθηκαν κανονικά χωρις να χρειαστεί τίποτα με το που συνδέθηκε στο ίντερνετ. για 32-64 σε αναβαθμίζει στην έκδοση που τρέχεις ηδη,δεν ρωτάει. Αν θες αλλη εκδοση πρεπει να την κατεβάσεις απο το εργαλείο που δίνουν.
Raikkonen86 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Το θέμα είναι ότι εχω τα πειρατικα 8.1 pro. Αν κάνω την αναβάθμιση μετά απο κανα μήνα πχ θα μπυ ζητάει να πληρώσω ?
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 δεν γνωρίζω. Στον φιλο που έκανα δοκιμές έχει 10αρια πάνω απο 6 μηνες απο δανεικά 7αρια.
Raikkonen86 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Αρα με τα αυθεντικα 8αρια 100% δεν θα εχω κανενα θέμα? Edit: Βεβαια μπορώ να αγορασω και 10αρια απευθειας.
jeandoumpier Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παίδες. Έχω τα windows 8.1 home γνήσια και με product key. Θα ήθελα να ρωτήσω, εάν κάνω την δωρεάν αναβάθμιση (απλή,χωρίς να χάσω αρχεία και ερφαρμογές-παιχνίδια κτλ) στα Windows 10 και μου ζητήσει activation key, να βάλω αυτό των 8.1??? Ξέρω πως γίνεται και χωρίς key η εγκατάσταση τους, αλλά με ενδιαφέρει γιατί σκέφτομαι σε 1-2 μήνες να κάνω αναβάθμιση σε hardware (κάρτα γραφικών, ssd, τροφοδοτικό), και απ' ότι ξέρω μπορεί μετά από μία τέτοια αναβάθμιση τα 10άρια να μου ζητήσουν activation key.
Alejandro Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παίδες. Έχω τα windows 8.1 home γνήσια και με product key. Θα ήθελα να ρωτήσω, εάν κάνω την δωρεάν αναβάθμιση (απλή,χωρίς να χάσω αρχεία και ερφαρμογές-παιχνίδια κτλ) στα Windows 10 και μου ζητήσει activation key, να βάλω αυτό των 8.1??? Ξέρω πως γίνεται και χωρίς key η εγκατάσταση τους, αλλά με ενδιαφέρει γιατί σκέφτομαι σε 1-2 μήνες να κάνω αναβάθμιση σε hardware (κάρτα γραφικών, ssd, τροφοδοτικό), και απ' ότι ξέρω μπορεί μετά από μία τέτοια αναβάθμιση τα 10άρια να μου ζητήσουν activation key. Το αν βάλεις κλειδί ή όχι δεν θα κάνει καμία διαφορά. Δεν κερδίζεις κάτι. Επίσης οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις, δεν επηρεάζουν την άδεια χρήσης, δεν θα έχεις πρόβλημα. Η μητρική και ο επεξεργαστής δημιουργούν θέμα με την ενεργοποίηση.
teo20net Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Σήμερα ήρθε η ώρα να περάσω απο τα 7 σε 10άρια στο σύστημα της υπογραφής μου. Έχετε βρεί κάποια λύση στο γεγονός ότι το Speedfan δεν ξεκινάει με τα windows; Έχει αναφερθεί κάποια στιγμή αλλά δεν μπόρεσα να βρώ αν έχει βρεθεί λύση; Στο HTPC μου (επίσης με windows 10) το ρύθμισα απο τον task scheduler και λειτούργησε κατευθείαν. Στο main σύστημά μου, δεν μπορώ να το καταφέρω. Η μόνη διαφορά είναι ότι στο HTPC είχα κάνει clean install ενώ στο main σύστημα έκανα αναβάθμιση σε 10. Edit: Το έφτιαξα βάζοντας το speedfan σε compatibillity mode για Win 7. Ωστόσο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο 1 pc λειτουργεί κανονικά και στο άλλο θέλει compatibillity mode. Μάλλον το upgrade σε Win10 αφήνει κατάλοιπα, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. 1
The_Judas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Υπάρχει τρόπος να δω αν περιλαμβάνονται συμβατοί drivers στα windows 10 με κάποια παλιά scanner που έχω;;;
accipio Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δύσκολο να απαντηθεί αυτό. Μπορείς να κάνεις το εξής για να το διαπιστώσεις: να βρεις κάποιον άλλον σκληρό δίσκο, να συνδέσεις προσωρινά μόνο αυτόν στο μηχάνημα αποσυνδέοντας τους άλλους, να αποσυνδέσεις τις περιφερειακές συσκευές (σκάνερς, εκτυπωτές κτλ.), να εγκαταστήσεις σε αυτόν τα Windows 10 και στη συνέχεια να συνδέσεις τους σκάνερς για να τους δοκιμάσεις.
dimikanakis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Καλημέρα! Έχει αντιμετωπίσει κανείς διάφορα κολλήματα μετά το τελευταίο update ?
rfc Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Καλημέρα! Έχει αντιμετωπίσει κανείς διάφορα κολλήματα μετά το τελευταίο update ? Μερικες 10αδες εκατομμυριων κοσμακη θα ελεγα.
tommybertsen Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Λιγο πιο λιανα γινεται να το κανετε; Γιατι παντα να ειμαι εγω ο τυχερος που δεν εχει προβληματα; 2
rfc Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Πολλοι εχουν θεμα με το ασυρματο και αλλοι με τον chrome μετα το τελευταιο update. Ουτε εγω ειχα θεμα σε κανενα pc. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις