bandicoot92 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 To ISO των 10 θα το κατεβάσεις από το site της Microsoft (Μπες εδώ και κάνε κλικ στο κουμπί που λέει "Άμεση λήψη εργαλείου"). Το κλειδί θα σου το ζητήσει μια φορά και όπως προείπα, θα πατήσεις "Παράβλεψη". Θα τελειώσει η διαδικασία και όταν μπει στα Windows 10, θα ενεργοποιηθούν αυτόματα. Απο που κατεβάζω το iso των 10? το λινκ που εχεις δωσει μου βγαζει συνερχεια "Something went wrong and we can't sign you in right now. Please try again later." και δεν ανοιγει :/
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Απο που κατεβάζω το iso των 10? το λινκ που εχεις δωσει μου βγαζει συνερχεια "Something went wrong and we can't sign you in right now. Please try again later." και δεν ανοιγει :/ μια χαρά λειτουργουν τα πάντα μόλις το δοκίμασα.
bandicoot92 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 μια χαρά λειτουργουν τα πάντα μόλις το δοκίμασα. Εμένα γιατι μου φορτώνει αρκετη ωρα και μετα μου πετάει "Something went wrong and we can't sign you in right now. Please try again later." όσες φόρες το κλίκαρα αυτό μου λέει .Γιατί? :/
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Εμένα γιατι μου φορτώνει αρκετη ωρα και μετα μου πετάει "Something went wrong and we can't sign you in right now. Please try again later." όσες φόρες το κλίκαρα αυτό μου λέει .Γιατί? :/ δοκίμασε με αλλον browser η με καθάρισμα cookies. συνεχίζουν να μου ανοιγουν κανονικότατα τα πάντα
Athanasios2104 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 σκέφτομαι να κάνω clean install από 7 σε 10, για δύο κυρίως λόγους: 1) dx12 για gaming 2) υποτίθεται ότι τα 10 είναι τα τελευταία windows, άρα θα έχουν υποστήριξη (μέχρι τα επόμενα "windows") έχω διαβάσει αρκετά online για αυτά τα δύο θέματα και ακόμη δεν έχω κατασταλλάξει. Είναι και χιλιοσυζητημένο το θέμα, οπότε θα ήθελα μερικές γνώμες αν αξίζει ή όχι η μετάβαση στα 10αρια, από πλευράς gaming, έστω και μακροπρόθεσμα. η χρήση του υπολογιστή είναι gaming + MS Office, όχι κάτι ιδιαίτερο
rfc Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Αν σου κατσουν τα 10 μια χαρα θα ειναι. Αν δε σου κατσουν απλως θα χασεις μια μερα απο τη ζωη σου. 1
Christos_Tz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Εχω περασει τα Win10 σε ενα Desktop...σε ενα Laptop..και στο καινουργιο μου μωρο ενα HP ProBook....ολα με clean install..update απο 7αρια..και κατευθειαν(χωριs να κοιταξω τι και πωs κατσανε)...φορματ clean install..εχουνε κατσει οπωs πρεπει..σταθεροτατα και ολα ομορφα...πιστευω το clean install ειναι στανταρακι σε οσουs θελουνε να παιζει σωστα το λειτουργικο χωριs προβληματα..παμε γερα για το Universary Update... 1
gokuthelegend Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Εχω περασει τα Win10 σε ενα Desktop...σε ενα Laptop..και στο καινουργιο μου μωρο ενα HP ProBook....ολα με clean install..update απο 7αρια..και κατευθειαν(χωριs να κοιταξω τι και πωs κατσανε)...φορματ clean install..εχουνε κατσει οπωs πρεπει..σταθεροτατα και ολα ομορφα...πιστευω το clean install ειναι στανταρακι σε οσουs θελουνε να παιζει σωστα το λειτουργικο χωριs προβληματα..παμε γερα για το Universary Update... Πληροφοριακά δεν χρειαζόταν να κάνεις αναβάθμιση πρώτα, μπορούσες να κάνεις κατευθείαν φορμάτ και καθαρή εγκατάσταση. Αναβάθμιση χρειαζόταν να γίνει μόνο με το αρχικό iso όταν αυτό είχε βγει (Ιούλιο του 2015). Με το 1511 (το νέο iso που βγήκε με την αναβάθμιση του Νοεμβρίου) μπορείς να κάνεις κατευθείαν φορμάτ και καθαρή εγκατάσταση χωρίς να χρειάζεται να προηγηθεί αναβάθμιση. Το τονίζω γιατί έτσι γλυτώνεις αρκετό χρόνο. 1
Christos_Tz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 gokuthelegend ναι ε???Δεν το ηξερα...μαλιστα το μαθαμε και αυτο..ευχαριστω για την πληροφορια.. Αυτο που μου εχει κανει εντυπωση ειναι οτι το desktop μου ειναι καποιον χρονων.. Παρολα αυτα τρεχουνε νερακι...αλλα 2GB Ram να του βαλω και πιστευω θα ειμαι οκ.... Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. P55M-UD2 (Socket 1156) CPU Intel Core i5 750 @ 2.67GHz Lynnfield 45nm Technology RAM 2.00GB Single-Channel DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24) Graphics 1024MB ATI Radeon HD 4600 Series (Gigabyte) Storage 74GB Western Digital WDC WD800JD-00HKA0 ATA Device (SATA)
Athanasios2104 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 σκέφτομαι να κάνω clean install από 7 σε 10, για δύο κυρίως λόγους: 1) dx12 για gaming 2) υποτίθεται ότι τα 10 είναι τα τελευταία windows, άρα θα έχουν υποστήριξη (μέχρι τα επόμενα "windows") έχω διαβάσει αρκετά online για αυτά τα δύο θέματα και ακόμη δεν έχω κατασταλλάξει. Είναι και χιλιοσυζητημένο το θέμα, οπότε θα ήθελα μερικές γνώμες αν αξίζει ή όχι η μετάβαση στα 10αρια, από πλευράς gaming, έστω και μακροπρόθεσμα. η χρήση του υπολογιστή είναι gaming + MS Office, όχι κάτι ιδιαίτερο Πληροφοριακά δεν χρειαζόταν να κάνεις αναβάθμιση πρώτα, μπορούσες να κάνεις κατευθείαν φορμάτ και καθαρή εγκατάσταση. Αναβάθμιση χρειαζόταν να γίνει μόνο με το αρχικό iso όταν αυτό είχε βγει (Ιούλιο του 2015). Με το 1511 (το νέο iso που βγήκε με την αναβάθμιση του Νοεμβρίου) μπορείς να κάνεις κατευθείαν φορμάτ και καθαρή εγκατάσταση χωρίς να χρειάζεται να προηγηθεί αναβάθμιση. Το τονίζω γιατί έτσι γλυτώνεις αρκετό χρόνο. Καλώς που αναφέρθηκε και αυτό. Συγκεκριμένα, σκοπεύω να κάνω πλήρη αναβάθμιση (μητρικές, κάρτες κτλ... μόνο case και psu βλέπω να μένει από το παλιό σύστημα ) κατά τον Οκτώβρη. Σε αυτήν την περίπτωση θα έχω deactivation; Και αν πάρω τηλέφωνο θα το φτιάξουν ή θα μου πούνε "πάνε πάρε άδεια"; Σκεφτόμουν, σαν ένα είδος "ασφάλειας", να κάνω το online update για πάρω το confirmation link/key (ή ότι είναι τέλος πάντων), να το έχω σαν αποδεικτικό. Γιατί θα ήθελα clean install, άλλα μην τρέχουμε και δεν φτάνουμε μετά.
Alejandro Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Καλώς που αναφέρθηκε και αυτό. Συγκεκριμένα, σκοπεύω να κάνω πλήρη αναβάθμιση (μητρικές, κάρτες κτλ... μόνο case και psu βλέπω να μένει από το παλιό σύστημα ) κατά τον Οκτώβρη. Σε αυτήν την περίπτωση θα έχω deactivation; Και αν πάρω τηλέφωνο θα το φτιάξουν ή θα μου πούνε "πάνε πάρε άδεια"; Σκεφτόμουν, σαν ένα είδος "ασφάλειας", να κάνω το online update για πάρω το confirmation link/key (ή ότι είναι τέλος πάντων), να το έχω σαν αποδεικτικό. Γιατί θα ήθελα clean install, άλλα μην τρέχουμε και δεν φτάνουμε μετά. Με την αναβάθμιση καταχωρείται το hardware id του υπολογιστή σου στους servers της Microsoft άρα αν αλλάξεις μητρική νομίζω ότι θα έχεις θέμα με την ενεργοποίηση. Λογικά με τηλέφωνο θα μπορέσεις να τα ενεργοποιήσεις ξανά. Πάντως κλειδί ή κάτι άλλο, δεν παίρνεις. 1
Athanasios2104 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Με την αναβάθμιση καταχωρείται το hardware id του υπολογιστή σου στους servers της Microsoft άρα αν αλλάξεις μητρική νομίζω ότι θα έχεις θέμα με την ενεργοποίηση. Λογικά με τηλέφωνο θα μπορέσεις να τα ενεργοποιήσεις ξανά. Πάντως κλειδί ή κάτι άλλο, δεν παίρνεις. Τότε ίσως τους πάρω τηλέφωνο πριν κάνω την αναβάθμιση, γιατί μετά δεν θα βγαίνει άκρη.
billstamaniac Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 του εχει τυχει κανενος το παρακάτω . Παω να κανω λήψη των 10 μου βγαζει μηνυμα ότι ο υπολογιστης δεν υποστηριζει τα 10 ( δεν παιζει αυτό ) . παταω στην αναφορα και μου λεει ότι ο υπολογιστης τρεχει ηδη με 110 και θα πρεπει να ξανα εγκαταστήσετε το πακετο γλωσσων
christos1414 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Εχω περασει τα Win10 σε ενα Desktop...σε ενα Laptop..και στο καινουργιο μου μωρο ενα HP ProBook....ολα με clean install..update απο 7αρια..και κατευθειαν(χωριs να κοιταξω τι και πωs κατσανε)...φορματ clean install..εχουνε κατσει οπωs πρεπει..σταθεροτατα και ολα ομορφα...πιστευω το clean install ειναι στανταρακι σε οσουs θελουνε να παιζει σωστα το λειτουργικο χωριs προβληματα..παμε γερα για το Universary Update... Η μεγαλη αναβαθμιση στις 2 Αυγουστου δεν εχει να κανει με κατι κοσμογονικο (Universe - Universary) αλλα με επετειακο (Anniversary) 3
The_Judas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Πληροφοριακά δεν χρειαζόταν να κάνεις αναβάθμιση πρώτα, μπορούσες να κάνεις κατευθείαν φορμάτ και καθαρή εγκατάσταση. Αναβάθμιση χρειαζόταν να γίνει μόνο με το αρχικό iso όταν αυτό είχε βγει (Ιούλιο του 2015). Με το 1511 (το νέο iso που βγήκε με την αναβάθμιση του Νοεμβρίου) μπορείς να κάνεις κατευθείαν φορμάτ και καθαρή εγκατάσταση χωρίς να χρειάζεται να προηγηθεί αναβάθμιση. Το τονίζω γιατί έτσι γλυτώνεις αρκετό χρόνο. Οταν περνάς μετά το φορματ τα 10άρια σου ζητάει το serial number των 7 ή 8;
Προτεινόμενες αναρτήσεις