Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεχρι και με microsoft μιλησα τηλεφωνικα(πριν 3 βδομαδες) για υποστήριξη σε θεμα που ειχα με windows 10 αναβαθμισμενα με αυτον τον τροπο και office 2016 και τα βρηκαν ολα legit.Και ειναι διαδικασια που έχω κανει σε 5 pc.

Επίσης,σε περιπτωση που δεν καταλαβαινεις τι διαβάζεις,λεει οτι οντως συμβαινει το update σε οριτζιναλ,απλα μπορει/ίσως να διορθωθει κάποτε.

Εσυ κανε εικασίες.

Η απορία μου έχει να κανει με καθαρο install απευθείας σε 10αρια,ωστε να γλυτώσω χρόνο απ το να βαλω τα 7αρια παλι και να παω μετα σε 10άρια.

Αυτό ρωτάω.

Οχι αν νομιζεις οτι ειναι αυθεντικο το cd-key στα 10.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επίσης,σε περιπτωση που δεν καταλαβαινεις τι διαβάζεις,λεει οτι οντως συμβαινει το update σε οριτζιναλ,απλα μπορει/ίσως να διορθωθει κάποτε.

Εσυ κανε εικασίες.

Μάλλον τα αγγλικά σου δεν είναι καλά ώστε να καταλάβεις τι σου παρέθεσα με bold στο προηγούμενο post. Anyhow με εντυπωσιάζουν οι τσαμπατζήδες που ελπίζουν ότι μια μέρα θα βρεθούν με κάτι που άλλοι πλήρωσαν για να το αποκτήσουν και έχουν και απαιτήσεις. Καληνύχτα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά θέλω να διαγράψω τελείως το bitdefender γιατί δεν μ αφήνει να παίξω παιχνίδια ξερεται κανέναν τρόπο να το ξηλώσω τελείως γιατί δεν το θέλω windows 10 64bit

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να διαγράψω τελείως το bitdefender γιατί δεν μ αφήνει να παίξω παιχνίδια ξερεται κανέναν τρόπο να το ξηλώσω τελείως γιατί δεν το θέλω windows 10 64bit

http://www.bitdefender.com/uninstall/

Να σημειώσω βέβαια ότι δεν κατάλαβα το πρόβλημά σου. Έχω το Bitdefender και πότε δεν είχα πρόβλημα με τα παιχνίδια.

• Like 1
Δημοσ.

Να σημειώσω βέβαια ότι δεν κατάλαβα το πρόβλημά σου. Έχω το Bitdefender και πότε δεν είχα πρόβλημα με τα παιχνίδια.

Ειναι του θειου μου γι αυτο,  οποτε και τα διαγραφει απο μονο του

Δημοσ.

Ειναι του θειου μου γι αυτο,  οποτε και τα διαγραφει απο μονο του

Απλά πρόσθεσε τις διαδρομές των φακέλων των παιχνιδιών του θείου σου, στις εξαιρέσεις του bitdefender, ώστε να μην ασχολείται κάν.

Δημοσ.

οκ σε ευχαριστω φιλε το διεαγραψα και ηρεμησα τελος αυτη η σαβουρα

Δημοσ.

οκ σε ευχαριστω φιλε το διεαγραψα και ηρεμησα τελος αυτη η σαβουρα

Σαβούρα δεν είναι το bitdefender, αλλά τα σπασμένα προγράμματα που χρησιμοποιείς. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους...

Δημοσ.

Για αλλη μια φορα επειδη παιχνιδια απο το θειο προκαλουν πρβλημα (γιατι τα κρακ ειναι false positives συνηθως), γινεται συζητηση σε τελειως ασχετο θεμα. Τι σχεση εχει το προβλημα με τα windows 10 δε μπορω να καταλαβω... τελος παντων , το θεμα εχει ξεπερασει καθε οριο. Καποιος να θελει να βρει κατι , αποκλειεται να μπορεσει... 

Καλημερα σας.

• Like 3
Δημοσ.

Περασα και εγω τα windows 10 64bit και τα εβγαλα μετα απο ελαχιστες ωρες. Δεν καταφερα να κανω να λειτουργησει σωστα η ATI Radeon X1950 και επεστρεψα στα 7αρια για τα καλα. Οχι ασχημα, αλλα με προβληματα σε παλαιοτερους υπολογιστες, και ας ισχυριζεται η microsoft το αντιθετο.

Δημοσ.

Περασα και εγω τα windows 10 64bit και τα εβγαλα μετα απο ελαχιστες ωρες. Δεν καταφερα να κανω να λειτουργησει σωστα η ATI Radeon X1950 και επεστρεψα στα 7αρια για τα καλα. Οχι ασχημα, αλλα με προβληματα σε παλαιοτερους υπολογιστες, και ας ισχυριζεται η microsoft το αντιθετο.

https://community.amd.com/thread/185268

Η MS δεν υποστηριζει το αντιθετο, σου λεει ότι τα minimum requirements είναι αυτά που είναι, από κει και περα οι drivers είναι κομματι των κατασκευαστών. Μιλαμε για HW που ειχε βγει για vista αρχικα :/

Νομιζω ωστόσο ότι αν πειραξεις λιγο το .NET και βαλεις το catalyst center δουλευει

Δημοσ.

Να γραψει drivers η amd για Χ1950 δε το βρισκεις λιγο δυσκολο; Λογικο να μη λειτουργει σωστα. Και εγω εχω μια GeForce Ti4200 του 2004 σε ενα μηχανημα, δε περιμενω να λειτουργει ομως στα windows 10 ;) 

Δημοσ.

Η καρτα γραφικων εχει x64bit οδηγους οπου και χρησιμοποιω. Ακομα και ο γενικος της ati/amd λειτουργει αψογα.

Ας εβγαζε μηνυμα πως δεν υποστηριζεται η καρτα γραφικων, απο οτι να λεει το μηνυμα πως ειναι συμβατη με τα windows 10, γιατι προφανως αναλυση spectrum ελαχιστοι θελουν στο 2016.

Επισης υπαρχει εφικτος τροπος για την καρτα σε windows 10 64bit αλλα δεν ειναι καθολου σταθερο ως αποτελεσμα και δεν το ξαναπροσπαθησα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...