Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα windows 10 χρειαζεται να κανουμε εμεις χειροκινητα, adobe flash updates, ή το αναλαμβανουν μαζι με τα υπολοιπα updates,

το windows update?

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετα το τελευταιο update εφτιαξε το κολλημα της μπαρας κατω, ή εμενα μου φαινεται?

Εμενα μετα απο καποιο update επανηλθε επι μονιμου βασεως ο ηχος στην εκκινηση :P Κολλημα της μπαρας εχω καιρο να δω η αληθεια ειναι (εμενα κολλουσε και δε κρυβοταν, ή εξαφανιζοταν τα ανοιγμενα προγραμματα και το system tray για κανα λεπτακι). 

Το τελευταιο update εβγαλε ενα αλλο θεμα. Στο action center μου λεει μετα απο καθε εκκινηση οτι θελω update, αλλα τα εχω κανει ολα :D

Στα windows 10 χρειαζεται να κανουμε εμεις χειροκινητα, adobe flash updates, ή το αναλαμβανουν μαζι με τα υπολοιπα updates,

το windows update?

Νομιζω πως εχω δει adobe flash updates των windows (απο το windows update) 
Δημοσ.

το windows update?

Στην περίπτωσή μου, το 360 Total Security μου βγάζει ενημέρωση για το adobe flash update, που σημαίνει ότι δεν το κάνει αυτόματα.

Δημοσ.

Εμενα μετα απο καποιο update επανηλθε επι μονιμου βασεως ο ηχος στην εκκινηση :P Κολλημα της μπαρας εχω καιρο να δω η αληθεια ειναι (εμενα κολλουσε και δε κρυβοταν, ή εξαφανιζοταν τα ανοιγμενα προγραμματα και το system tray για κανα λεπτακι). 

Το τελευταιο update εβγαλε ενα αλλο θεμα. Στο action center μου λεει μετα απο καθε εκκινηση οτι θελω update, αλλα τα εχω κανει ολα :D

Μιλαω για το start, audio bar, network και action center που τελικα ΟΧΙ δεν εφτιαξε. Θελουν πατημα πολλες φορες για να ανοιξουν και παλι.

Δημοσ.

WIndows 10 & Flash update

Μια μπερδεμενη ιστορια

Γενικα με το flash update δεν εχω καταλαβει τι παιζει.

Αλλοτε το βλεπω να κατεβαινει απο win update.

Επισης στο controlpanel υπαρχει, αλλα σε παλια εκδοση(17), παρα τις νεες ενημερωσεις μου! Τι ρολο βαράει παλι τουτο;

Επισης σε καθε browser, ειναι αλλη ιστορια. Αλλου χρειαζεται κατι εξτρα, αλλου οχι;

Πηγα να αναβαθμισω απο τη σελιδα του flash player, και ειδα μηνυμα οτι δεν χρειαζεται να κανω κατι, γιατι το κατεβαζει αυτοματα στα win10(η adobe ανιχνευσε οτι μπαινω απο pc με win10)

Δημοσ.

Νομίζω ότι ανεξαρτήτου λειτουργικού, ο flash κατεβαίνει από το Windows Update μόνο για τον internet explorer. Για τους άλλους browsers πρέπει να το κατεβάσουμε χειροκίνητα.

Δημοσ.

Μιλαω για το start, audio bar, network και action center που τελικα ΟΧΙ δεν εφτιαξε. Θελουν πατημα πολλες φορες για να ανοιξουν και παλι.

Τι ατυχια ειναι αυτη ρε συ... Το παθαινουν πολλοι αυτο που λες; Πρωτη φορα το βλεπω.

Εμενα εξαφανιζονται απλα τα εικονιδια του tray καμμια φορα και σε κανα λεπτο επανερχονται. Αλλα εχει πολυ καιρο να το κανει! 

Δημοσ.

εχει κανεις το Winzipper Pvt Ltd ? 

καθε φορα που το κανω unistall,αυτο επανεμφανιζεται.... εχω τρεξει και το anti-malware και ειναι καθαρα..

Δημοσ.

Απορία:
Win7 του θείου αναβαθμίζεται σε win10.(αρα οριτζιναλ).
Αν θελω να κανω format και να ξαναβάλω τα 10,κανω extract to cd-key,κ μετα install απευθειας τα 10ρια?

Επισης,διαβασα οτι τα 10ρια έχουν μνήμη του hardware(?) και δεν χρειάζεται καν να αποθηκευσω το cd-key,γιατι θα καταλαβει μονο του οτι υπηρχαν παλιοτερα εγκατεστημενα εκει τα 10ρια?

Δημοσ.

Απορία:

Αν θελω να κανω format και να ξαναβάλω τα 10,κανω extract to cd-key,κ μετα install απευθειας τα 10ρια?

Επισης,διαβασα οτι τα 10ρια έχουν μνήμη του hardware(?) και δεν χρειάζεται καν να αποθηκευσω το cd-key,γιατι θα καταλαβει μονο του οτι υπηρχαν παλιοτερα εγκατεστημενα εκει τα 10ρια?

το ότι αναβαθμίζεται δε σημαινει αυτοματα ότι είναι αυθεντικα

γιατι να κανεις εξαγωγή κλειδιού, δεν είναι στο BIOS στα 7αρια συνηθως, βρίσκεται στο COA sticker το κλειδι

Τα 10αρια αποθηκευουν το Hardware ID στους server της MS του υπολογιστη στον οποιον εχουν ενεργοποιηθεί και ετσι κάθε φορα που εγκαθιστάς στο ιδιο PC Windows 10 ενεργοποιούνται αυτόματα. Το Hardware ID αλλαζει αν κανεις αλλαγη μητρικης η/και επεξεργαστη.

• Like 1
Δημοσ.

Απορία:

Από πού βγάζεις αυτό το υπέροχο συμπέρασμα; Τι σου χρωστάει η Microsoft για να σου κάνει τέτοιο δώρο; Και γιατί τότε να αγοράσει κάποιος τα 10 αν μπορεί πολύ απλά να περάσει σπασμένα 7άρια και να έχει μετά νόμιμα 10άρια;

Ας σκεφτόμαστε και λίγο πριν γράψουμε...

• Like 2
Δημοσ.

Από πού βγάζεις αυτό το υπέροχο συμπέρασμα; Τι σου χρωστάει η Microsoft για να σου κάνει τέτοιο δώρο; Και γιατί τότε να αγοράσει κάποιος τα 10 αν μπορεί πολύ απλά να περάσει σπασμένα 7άρια και να έχει μετά νόμιμα 10άρια;

Ας σκεφτόμαστε και λίγο πριν γράψουμε...

Ή ας κανουμε και καμιά ερευνα,ε?

http://www.pcworld.com/article/2999825/windows/how-to-upgrade-from-pirated-windows-to-legitimate-windows-10.html

Δημοσ.

Με έκανες και γέλασα! Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι πιο έξυπνος από τη Microsoft? Παραθέτω λοιπόν το τέλος του άρθρου γιατί μάλλον διαβάζεις μόνο ότι σε συμφέρει... 

During the summer, some users on Reddit reported that after upgrading a cracked version of Windows 7 or 8.1 they ended up with a genuine activation of Windows 10. Don’t count on that happening for you, and if it does, the activation may be corrected a few days later.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως εχω δει τουλαχιστον 5 περιπτωσεις το τελευταιο διμηνο (που η αναβαθμηση γινεται με το ζορι) που τα πειρατικα 7 γινανε αυθεντικα 10 μετα την αναβαθμηση.

Σε αυτες ηταν και 1-2 που δεν ηθελαν τα 10, οποτε γυρισαν στα πειρατικα 7 τους ξανα και τους βγηκε το σχετικο μηνυμα στην κατω δεξια γωνια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...