Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε τοτε θα τα ενεργοποιησω και εγω με τα καθιερωμενο τροπο και θα ειμαι ενταξει..μου αρεσει που ειρωνευεσαι λες και δεν εχεις σπασμενο λογισμικο στον υπολογιστη σου εσυ.αν ειναι δυνατον...αγιοι πατερες ολοι.

• Like 2
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε μου , τι εννοεις οτι ειρωνευομαι; Θα επρεπε να ξερεις οτι στα φορουμ δε μιλαμε για σπασμενο λογισμικο. Εχω σπασμενο λογισμικο, προφανως οχι τα παραθυρα, και φυσικα δε συζηταω για το σπασμενο λογισμικο δημοσιως. Αν θες να κανεις τον "καθιερωμενο τροπο" , δε το συζητας στα φορουμ,  το κανεις και τελος. Εφοσον εχεις σπασμενο λογισμικο θα επρεπε να γνωριζεις οτι απο σπασμενα 7 ξαφνικα να εχεις γνησια 10, δε θα ηταν δυνατον.

• Like 1
Δημοσ.

ε τοτε θα τα ενεργοποιησω και εγω με τα καθιερωμενο τροπο και θα ειμαι ενταξει..μου αρεσει που ειρωνευεσαι λες και δεν εχεις σπασμενο λογισμικο στον υπολογιστη σου εσυ.αν ειναι δυνατον...αγιοι πατερες ολοι.

Δεν σε ειρωνεύτηκε αλλά και αν το είχε κάνει θα είχε όλα τα δίκια. Είναι δυνατόν μη γνήσια win να ενεργοποιούνται από τη Microsoft? Μου αρέσει που τσατίστηκες κιόλας.

• Like 3
Δημοσ.

Ενταξει ολοι μας (σχεδον ) ειχαμε σπασμενο λογισμικο here and there, αλλα ενταξει, στα φορουμ δε το κανουμε και βουκινο :P Τωρα αν ο θειος μας φερνει κατι , καλο ειναι να το κραταμε για εμας , να μη το λεμε πολυ παραεξω :)

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα πάντως δουλεύουν μια χαρα απο σπασμένα 7 αρια και εχω κανει και 2 3 επανεγκαταστάσεις και φορματ ,αναμάρτητοι ολοι......μαλλον καποιο σκαλωμα ειναι........

Δημοσ.

Εμενα πάντως δουλεύουν μια χαρα απο σπασμένα 7 αρια και εχω κανει και 2 3 επανεγκαταστάσεις και φορματ ,αναμάρτητοι ολοι......μαλλον καποιο σκαλωμα ειναι........

Ξαδερφος του noobgadgetakias? :P 

Δημοσ.

Καλησπερα. Πηρα ενος φιλου το λαπτοπ για να το αναβαθμισω απο windows 7pro σε 10 pro. το εκανα  ολα καλα απλα εχασα τα office που ηταν ενεργοποιημενα. μπορω να κανω κατι γι αυτο? Αλλιως αν πατησω επιστροφη στα windows 7 prο που σου δινει δινατοτητα η microsoft σε 31 μερες θα ειναι ενεργοποιημενα? η πρεπει να ψαξω οπωσδηποτε κλειδι? τι να κανω παρακαλω..ευχαριστω πολυ..!

Δημοσ.

Ποτε ληγει η περιοδος δωρεαν αναβαθμισης; Σκεφτομουν να τα περασω στο λαπτοπ με 8.1 αλλα τωρα το σκέφτομαι αν είναι να χασω το Οφις.

Δημοσ.

Ποτε ληγει η περιοδος δωρεαν αναβαθμισης; Σκεφτομουν να τα περασω στο λαπτοπ με 8.1 αλλα τωρα το σκέφτομαι αν είναι να χασω το Οφις.

Μπορεις να παρεις back up του activation του Office με το Advanced Tokens Manager

http://joshcellsoftwares.com/products/advancedtokensmanager/

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα... μηπως μπορει να βοηθησει κανεις; εχω το lumia 950 dual φοραει τα windows 10 κ πιθανον εχει παρει καποιο update κ εχει απενεργοποιηση το rss το ραδιοφωνο!! το κινητο το πηρα απο χερι σ αυτη την κατασταση.. υπαρχει περιπτωση αυτο να διορθωθει στο μελλον για να επαναλειτουργησει το ραδιοφωνο με καποιο αλλο update, η αν γινεται με καποιο τροπο να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση πριν το συγκεκριμενο update??

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα... μηπως μπορει να βοηθησει κανεις; εχω το lumia 950 dual φοραει τα windows 10 κ πιθανον εχει παρει καποιο update κ εχει απενεργοποιηση το rss το ραδιοφωνο!! το κινητο το πηρα απο χερι σ αυτη την κατασταση.. υπαρχει περιπτωση αυτο να διορθωθει στο μελλον για να επαναλειτουργησει το ραδιοφωνο με καποιο αλλο update, η αν γινεται με καποιο τροπο να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση πριν το συγκεκριμενο update??

Είσαι στον τομέα του pc software. Κάνε το ερώτημά σου στην κατηγορία των κινητών.

Δημοσ.

Μετα το τελευταιο update εφτιαξε το κολλημα της μπαρας κατω, ή εμενα μου φαινεται?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...