Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγκες η Microsoft μου χει παρει τον ελεγχο του PC.Εφτασε και σε μενα το περιβοητο μηνυμα που σου λεει για εγκατασταση των W10 αλλα οταν πατας Χ συνεχιζει να στο εχει ετοιμο για update

Μου χει κανει τικ στα updates να εγκατασταθει  αφου κλεισω τον υπολογιστη,το ξετικαρω και καθε φορα που ξαναανοιγω τον υπολογιστη ειναι παλι προεπιλεγμενο για εγκατασταση.Απορω πως επιτρεπεται νομικα αυτο το πραγμα και δεν τους εχουν βαλει μεσα.Απιθανα πραγματα απλα

Αντε να δεχτω το spamware που μου διαφημιζουν το upgrade σε W10,αλλα πλεον να μην μπορω να ελεγξω το τι θα κανω στον υπολογιστη μου ειναι περα απο καθε φαντασια

Ξερει κανεις πως μπορω να το αντιμετωπισω? Ηδη διεγραψα καποια παλαιοτερα updates που ειδα να προτεινουν διαφορα sites,αλλα ματαια

Ανοίγεις το upgrade wizard, κανεις κλικ στις τρεις γραμμούλες πανω αριστερα. Ανοιγει ένα μενου στα αριστερα, πατας view reservation η κατι τετοιο και μετα στη μεση αριστερα θα δεις με μπλε γραμματα cancel the reservation. Το πατας, ξαναπατάς yes I want to cancel my reservation και voila.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Thanks για την γρηγορη απαντηση. Καταλαβα τι εννοεις,προφανως και δεν σκεφτηκα να το κανω ετσι αφου δεν ειχα κανει ποτε reservation για τα W10.Παντως το app του update δεν εμφανιζεται τωρα,μπορω να το κανω pop απο μονος για να μπω στις ρυθμισεις για το reservation η γινετε και καπως αλλιως η ρυθμιση?

Δημοσ.

Υπομονή για λίγο καιρό ακόμα και φαντάζομαι ότι όταν θα λήξει η δωρεάν αναβάθμιση, θα σταματήσει το εν λόγω φαινόμενο.

Δημοσ.

Τελικα απλα απενεργοποιησα καθε update και να πανε να μαμηθουνε. Θα τα ξαναενεργοποιησω τον Αυγουστο,αν και σιγουρα θα παρει παραταση το free upgrade,πρεπει να μπουν μεχρι και στα ψυγεια τα Windows 10

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα. εκανε κ μενα εγκατασταση αυτα τα γελοια windows η microsoft και το λαπτοπ θελω να το πεταξω απ το μπαλκονι. κολλαει συνεχεια, μπορει να κανει κ 1 ωρα για να αντιγραψει ενα αρχειο μερικων kb, δεν διαβαζει συσκευες καθε λιγο και πολλα αλλα... πριν ειχα τα 7 τα εργοστασιακα κ πηγαινε μια χαρα. πως μπορω να τα επαναφερω κ να μην μου ξαναβαλουν νταηλικι αυτα τα γελοια τα 10 ?

αν κανω φορματ κ μου περασουν τα 7 μπορει να ξανακανει update με το ζορι? γενικως υπαρχει τροπος να ξεφορτωθω αυτη τη χαζομαρα?  :mad:

Δημοσ.

Εγώ το μόνο bug που έχω συναντήσει στον σταθερό μετά από update από 7 στα 10 , είναι πως μία φορά στις 15 που θα εκκινήσω το pc δεν θα δουλεύει το start button και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση .

Στο laptop από 8.1 στα 10 δεν μου το έχει παρουσιάσει . 

Δημοσ.

Διαβάζοντας τα σχόλια μερικών για προβλήματα, ξαναγράφω την εμπειρία μου.

Κατοχύρωσα τα 10 από πέρυσι αλλά έχοντας διαβάσει κάποια αρνητικά σχόλια δεν αποφάσιζα μέχρι πριν από 15-20 μέρες που τα εγκατέστησα ενεργοποιώντας το update.

Φοβόμουνα ότι δεν θα λειτουργούν κάποια παλιά προγράμματα επεξεργασίας εικόνων, βίντεο κλπ αλλά όλα κύλισαν ομαλά χωρίς πρόβλημα.

Με τσάντισε η κατάργηση του Media Center αλλά το αντιμετώπισα με το Total Media. και οι εφαρμογές που φοβόμουνα λειτουργούν κανονικά. Ούτε με την taskbar έχω πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Διαβάζοντας τα σχόλια μερικών για προβλήματα, ξαναγράφω την εμπειρία μου.

Κατοχύρωσα τα 10 από πέρυσι αλλά έχοντας διαβάσει κάποια αρνητικά σχόλια δεν αποφάσιζα μέχρι πριν από 15-20 μέρες που τα εγκατέστησα ενεργοποιώντας το update.

Φοβόμουνα ότι δεν θα λειτουργούν κάποια παλιά προγράμματα επεξεργασίας εικόνων, βίντεο κλπ αλλά όλα κύλισαν ομαλά χωρίς πρόβλημα.

Με τσάντισε η κατάργηση του Media Center αλλά το αντιμετώπισα με το Total Media. και οι εφαρμογές που φοβόμουνα λειτουργούν κανονικά. Ούτε με την taskbar έχω πρόβλημα.

Ειναι το κλασικο φαινομενο τρομοκρατολαγνιας που επικρατει στα απανταχου φορουμ, οχι μονο τα ελληνικα.

Θα δεις κλασικα να γραφουν μονο οσοι εχουν προβλημα. Εμεις που δεν εχουμε ,οταν εξηγουμε οτι ειναι μια χαρα τα windows 10 (ναι, εχουν μικρα bugs, αλλα ειναι μια χαρα- θα μπορουσαν καλυτερα και ελπιζουμε να εξαλειφθει καθε bug με το μεγαλο Update που ερχεται - μη ξεχνατε, ειναι FREE , και μετα θα σας αναγκασει η ms να τα πληρωσετε), ειμαστε οι περιεργοι,  και μονο σε εμας συμβαινει. Και ξαναλεω. Εχουν πανω απο 300 εκατομμυρια ενεργοποιησεις. 

Ε στους 100 χιλιαδες να ειναι προβληματικα, το ποσοστο ειναι υπερελαχιστο. 

Σημειωση: Αν δε κανετε καθαρη εγκατασταση, και κανετε upgrade απλο, μη περιμενετε να δειτε προκοπη.

ΥΓ: Σορρυ αν γινομαι ερειστικος, δε το επιθυμω.!

• Like 4
Δημοσ.

εχω το εξης θεμα...εκανα ανβαθμιση απο 7αρια σπασμενα που ειχα σε windows10 και ενω ολα ηταν κομπλε μεχρι τωρα ξαφνικα σημερα μ πεταξε μνμ οτι πρεπει να ενεργοποιησω τα windows..

Δημοσ.

εχω το εξης θεμα...εκανα ανβαθμιση απο 7αρια σπασμενα που ειχα σε windows10 και ενω ολα ηταν κομπλε μεχρι τωρα ξαφνικα σημερα μ πεταξε μνμ οτι πρεπει να ενεργοποιησω τα windows..

Αν τα αγοράσεις θα λυθεί το πρόβλημα.

• Like 2
Δημοσ.

Λογικό μου ακούγεται.

Δημοσ.

Ειναι το κλασικο φαινομενο τρομοκρατολαγνιας που επικρατει στα απανταχου φορουμ, οχι μονο τα ελληνικα.

Θα δεις κλασικα να γραφουν μονο οσοι εχουν προβλημα. Εμεις που δεν εχουμε ,οταν εξηγουμε οτι ειναι μια χαρα τα windows 10 (ναι, εχουν μικρα bugs, αλλα ειναι μια χαρα- θα μπορουσαν καλυτερα και ελπιζουμε να εξαλειφθει καθε bug με το μεγαλο Update που ερχεται - μη ξεχνατε, ειναι FREE , και μετα θα σας αναγκασει η ms να τα πληρωσετε), ειμαστε οι περιεργοι,  και μονο σε εμας συμβαινει. Και ξαναλεω. Εχουν πανω απο 300 εκατομμυρια ενεργοποιησεις. 

Ε στους 100 χιλιαδες να ειναι προβληματικα, το ποσοστο ειναι υπερελαχιστο. 

Σημειωση: Αν δε κανετε καθαρη εγκατασταση, και κανετε upgrade απλο, μη περιμενετε να δειτε προκοπη.

ΥΓ: Σορρυ αν γινομαι ερειστικος, δε το επιθυμω.!

Αυτο ακριβως δεν βαζουμε Windows πανω απο Windows μονο με καθαρη εγκατασταση.

Εγω σημερα τα εβαλα σε ενα HP 8200 Ultra-slim με κωδικο απο Windows 7 pro γιατι ειχε αυτοκολητο πανω το κουτι και τα πηρε μια χαρα.

Οσοι εχουν serial απο 7 να κανουν καθαρο format

• Like 2
Δημοσ.

ναι ενταξει αλλα αφου τα εβλεπε σαν γνησια τωρα τι αλλαξε?

Σοβαρα τωρα; Μιλας για σπασμενο λογισμικο και περιμενεις και απαντηση; 

Δε τα εβλεπε σα γνησια προφανως, αφου για να γινει update απο τα 7 θελει αυθεντικο κλειδι. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...