Cosmonaut21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μια λίγο περίεργη ερώτηση.Αν αφήσω το μαύρο χρώμα που έχουν by default τα windows10 τότε η επάνω μπάρα σε όλα τα προγράμματα είναι άσπρη που δε μου αρέσει.Όμως το μαύρο που έχει στην παλέτα χρωμάτων είναι πολύ πιο ανοιχτό και φαίνεται σα σκούρο γκρι μπροστά του.Υπάρχει τρόπος να έχω το αρχικό σκούρο μαύρο πάνω-κάτω;
rfc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Παντως μετα απο τοσο καιρο εχουν ακομη αρκετα θεματα τα περισσοτερα εκ των οποιων προυπηρχαν απο την αρχη κυριως σε φορητα μηχανακια............ ψιλοαπαραδεκτη η κατασταση γενικως.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Παντως μετα απο τοσο καιρο εχουν ακομη αρκετα θεματα τα περισσοτερα εκ των οποιων προυπηρχαν απο την αρχη κυριως σε φορητα μηχανακια............ ψιλοαπαραδεκτη η κατασταση γενικως. αφου ο κάθε κατασκευαστής το αφήνει στο έλεός του. ακόμα και σε καθαρή εγκατάσταση δεν γλυτώνεις 100% σε λάπτοπ. 1
rfc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Το οτι κολλαει η μπαρα κατω και το start ακομη και σε καθαρη εγκατασταση δεν ειναι θεμα του κατασκευαστη παντως. Ειναι λιγο μπουρδελο και μετα απο τοσο καιρο δε νομιζω οτι θα φτιαξει κατι.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Το οτι κολλαει η μπαρα κατω και το start ακομη και σε καθαρη εγκατασταση δεν ειναι θεμα του κατασκευαστη παντως. Ειναι λιγο μπουρδελο και μετα απο τοσο καιρο δε νομιζω οτι θα φτιαξει κατι. α! αυτό ναι. Το παθαίνω και γώ στον σταθερό της υπογραφής κατα 99% όταν κάνω ενημερώση του προγράμματος οδήγησης της κάρτας(πέρασμα απο πάνω) η έναρξη δουλεύει για 1 πάτημα απο εκει και μετά μόνο με restart ξαναεμφανίζεται για αυτό και μερικούς ακόμα λόγους έχω απενεργοποιήσει το fastboot στα 10άρια.Το μηχάνημά μου πραγματικά δεν το γουστάρει. αντίθετα με τα 8.1 δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα.
tommybertsen Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Το κολλημα που βλεπω εγω στο task bar ειναι οτι καμμια φορα εξαφανιζονται ολα οσα εχω (σα να κολλαει ο εξπλορερ) καθως και το system tray. Για κανα λεπτακι και μετα επανερχεται μονο του. Επισης εχω αυτοματη αποκρυψη τη μπαρα και πολλες φορες τρωει φρικη και δεν αποκρυπτεται, αν δε κανω restart explorer απο την διαχειριση εργασιων. Αλλο θεμα ειναι μαλλον επειδη το november update το εβαλα απο πανω (και θελει μια εκ νεου εγκατασταση την οποια θα κανω με το που παρω καινουρια καρτα γραφικων τελη του μηνα), καθυστερει στο "welcome" οποτε γουσταρει αυτο. Αλλες φορες μπαινει asap αλλες κανει και 25-30 sec. Χωρις να εχει σημασια αν εχω φρεσκοανοιξει το pc ή αν εχω κανει restart. Οποτε θελει αυτο το κανει. Δε με ενοχλει, αλλα το εχω παρατηρησει και ειναι μετα το november update. Εως τοτε εμπαινε σφαιρα.
rfc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ε για ολα αυτα λεω, τι σοι μακακες ειναι και εχω ακομη 7αρια σε ολους τους πελατες? Ελεος με τα ζωα, δεν εχουν φτιαξει ακομη τα βασικα.
tommybertsen Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ειναι αρκετα minor για να ασχοληθει η τιτανοτεραστια μς Εμενα πιστευω καποια θα λυθουν με την καθαρη εγκατασταση. Αλλα καποια αλλα οχι. Για να δουμε με το redstone τι θα δουμε...
Gtr34 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Το οτι κολλαει η μπαρα κατω και το start ακομη και σε καθαρη εγκατασταση δεν ειναι θεμα του κατασκευαστη παντως. Ειναι λιγο μπουρδελο και μετα απο τοσο καιρο δε νομιζω οτι θα φτιαξει κατι. Εκνευριστικό πρόβλημα και σοβαρός λόγος για να παραμείνει κάποιος στα 7.Ουσιαστικά, δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου ! Υπάρχουν χιλιάδες αναφορές, μήνες τώρα γι αυτό το θέμα και η Ms πέρα βρέχει.
teo20net Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δυστυχώς είναι όπως τα λέτε. Έχω βάλει τα Win 10 σε 4 laptop της οικογένειας και το media center/htpc μου. Δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα σε κανένα αλλά μικροπροβληματάκια και καθυστερήσεις (κλπ, κλπ) είχα στα περισσότερα. Έτσι όσο και να θέλω, δεν μου πάει ακόμη το χέρι να τα περάσω στο pc της υπογραφής μου, που είναι και το κύριο σύστημά μου. Και παραμένω με τα 7. Το κακό είναι ότι τα 10άρια ενώ είναι ωραίο OS, τα περισσότερα απο τα "bugs" υπάρχουν τόσο πολύ καιρό που αναρωτιέται κανείς πότε και αν θα διορθωθούν ποτέ.
tommybertsen Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Το οτι κολλαει μια φορα τη βδομαδα το task bar (τοσο "συχνα" συμβαινει-σε μενα τουλαχιστον), και επανερχεται μονη της, ειναι λογος για να μεινεις στα 7 ; Εδω στα 8 δεν ειχε καν start menu μεχρι να ερθουν τα start8 και λοιπα. Σοβαρα μιλατε οτι ειναι σοβαρο αυτο το πραγμα; Και αν ειχατε (δε το γνωριζω) τη μπαρα οπως εγω να αποκρυπτεται και να κολλαει καμμια φορα (δεν αποκρυπτεται και θελει restart το explorer), θα το πετουσατε στη θαλασσα το pc σας. Ειναι τοσο minor bugs που ΘΕΛΩ να πιστευω οτι το redstone θα τα εξαφανισει, και για μενα δεν αποτελουν απολυτως κανενα εμποδιο για να συνεχισω με τα 10. Επαναλαμβανω , σε εμενα ειναι σε πολυ μικρο βαθμο και δε ξερω αν παιζει ρολο η εκδοση. Ενα καλο ειναι οτι διορθωθηκε το σοβαροτερο imho θεμα, αυτο με τους drivers , ειδικα των γραφικων.
Gtr34 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Το οτι κολλαει μια φορα τη βδομαδα το task bar (τοσο "συχνα" συμβαινει-σε μενα τουλαχιστον), και επανερχεται μονη της, ειναι λογος για να μεινεις στα 7 ; Εδω στα 8 δεν ειχε καν start menu μεχρι να ερθουν τα start8 και λοιπα. Σοβαρα μιλατε οτι ειναι σοβαρο αυτο το πραγμα; Και αν ειχατε (δε το γνωριζω) τη μπαρα οπως εγω να αποκρυπτεται και να κολλαει καμμια φορα (δεν αποκρυπτεται και θελει restart το explorer), θα το πετουσατε στη θαλασσα το pc σας. Ειναι τοσο minor bugs που ΘΕΛΩ να πιστευω οτι το redstone θα τα εξαφανισει, και για μενα δεν αποτελουν απολυτως κανενα εμποδιο για να συνεχισω με τα 10. Επαναλαμβανω , σε εμενα ειναι σε πολυ μικρο βαθμο και δε ξερω αν παιζει ρολο η εκδοση. Ενα καλο ειναι οτι διορθωθηκε το σοβαροτερο imho θεμα, αυτο με τους drivers , ειδικα των γραφικων. Σε έμενα κολλάει 3-4 φορές την ημέρα ! Κουράστηκα να κάνω log off/on και να αποθηκεύω την εργασία μου και να ανοίγω ξανά τα προγράμματα που είχα ανοικτά, κάθε τρεις και λίγο. 1
Alejandro Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δε θέλω να παίξω με τον "πόνο" σας, ούτε να κάνω τον έξυπνο αλλά δεν έχω συναντήσει κανένα τέτοιο πρόβλημα στα 3 συστήματα που τα πέρασα. Και είναι όλα παλιά μηχανήματα. Βέβαια τα έχω περάσει με καθαρή εγκατάσταση αλλά φαντάζομαι ότι και εσείς έτσι τα βάλατε. 1
tommybertsen Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δε θέλω να παίξω με τον "πόνο" σας, ούτε να κάνω τον έξυπνο αλλά δεν έχω συναντήσει κανένα τέτοιο πρόβλημα στα 3 συστήματα που τα πέρασα. Και είναι όλα παλιά μηχανήματα. Βέβαια τα έχω περάσει με καθαρή εγκατάσταση αλλά φαντάζομαι ότι και εσείς έτσι τα βάλατε. Εμενα το μονο "προβλημα" ειναι οτι , επειδη το november update το ειχα βαλει σαν...update (δεν ξαναβαλα windows καθαρα δηλαδη), μου καθυστερει οποτε του καπνισει στην εκκινηση (και αυτο το συμπερανα επειδη μεχρι να κανω το update, δεν υπηρχε αυτη η καθυστερηση). Μετα το "welcome" , κανει αλλοτε 3 sec να μπει και αλλοτε 30. Θα κανω καθαρη εγκατασταση συντομα. Σε έμενα κολλάει 3-4 φορές την ημέρα ! Κουράστηκα να κάνω log off/on και να αποθηκεύω την εργασία μου και να ανοίγω ξανά τα προγράμματα που είχα ανοικτά, κάθε τρεις και λίγο. Οταν κολλαει και "εξαφανιζονται" τα προγραμματα απο την task bar , δεν σημαινει οτι εκλεισαν κιολας. Εχεις προσβαση σε αυτα με alt+tab. Εκτος και αν λεμε κατι διαφορετικο! Καποιο αλλο προβλημα παιζει σε σενα πιθανολογω.
Alastor192 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μαγκες η Microsoft μου χει παρει τον ελεγχο του PC.Εφτασε και σε μενα το περιβοητο μηνυμα που σου λεει για εγκατασταση των W10 αλλα οταν πατας Χ συνεχιζει να στο εχει ετοιμο για update Μου χει κανει τικ στα updates να εγκατασταθει αφου κλεισω τον υπολογιστη,το ξετικαρω και καθε φορα που ξαναανοιγω τον υπολογιστη ειναι παλι προεπιλεγμενο για εγκατασταση.Απορω πως επιτρεπεται νομικα αυτο το πραγμα και δεν τους εχουν βαλει μεσα.Απιθανα πραγματα απλα Αντε να δεχτω το spamware που μου διαφημιζουν το upgrade σε W10,αλλα πλεον να μην μπορω να ελεγξω το τι θα κανω στον υπολογιστη μου ειναι περα απο καθε φαντασια Ξερει κανεις πως μπορω να το αντιμετωπισω? Ηδη διεγραψα καποια παλαιοτερα updates που ειδα να προτεινουν διαφορα sites,αλλα ματαια
Προτεινόμενες αναρτήσεις