Panos_G2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Καλησπερα σας παιδια. Εχω Windows 7 μεσα και μου χει βγαλει την ενημερωση με το σηματακι για τα windows 10. Εχω ακουσει οτι μπορει να κανει καμια ωρα μονο του install τα 10αρια. Ισχυει;; Να το φοβαμαι;; Δεν θελω να μου κανει upgrade γτ πολυ απλα το θεωρω χαζομαρα να κρατησεις παλια αρχεια. Ξερουμε πως να το απενεργοποιησουμε ;; Θελω να του βαλω οταν βρω χρονο τα 10 με clean install. Ευχαριστω πολυ.Τελικα εκανα ενα search στο google και η λυση ηταν πολυ πιο ευκολη και γρηγοροτερη απο το να γραψω το παραπανω κατεβατο. Site: Εδω θα βρειτε την λυση οσοι θελετε να κανετε την ιδια δουλεια. Μισο λεπτο δουλεια + μια επανεκκινηση. Καλη συνεχεια ξενυχτιδες.
bromiaris Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Καλησπερα σας παιδια. Εχω Windows 7 μεσα και μου χει βγαλει την ενημερωση με το σηματακι για τα windows 10. Εχω ακουσει οτι μπορει να κανει καμια ωρα μονο του install τα 10αρια. Ισχυει;; Να το φοβαμαι;; Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει αναβάθμιση μόνο του. 1
Panos_G2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει αναβάθμιση μόνο του. Να σας πω την αληθεια. Παραπληροφοριση παντου...τι περιμενεις
cpttony Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ερώτηση, όλα τα Windows είχαν ήχο όταν άνοιγαν και έκλειναν... Τα 10 δεν έχουν? Το παρατήρησα τις τελευταίες μέρες. Όταν τα πρώτο έβαλα είχε αυτούς των Windows 7 στο άνοιξε/κλείσε. Τώρα τίποτα?
makfil Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Καλησπερα σας παιδια. Εχω Windows 7 μεσα και μου χει βγαλει την ενημερωση με το σηματακι για τα windows 10. Εχω ακουσει οτι μπορει να κανει καμια ωρα μονο του install τα 10αρια. Ισχυει;; Να το φοβαμαι;; Δεν θελω να μου κανει upgrade γτ πολυ απλα το θεωρω χαζομαρα να κρατησεις παλια αρχεια. Ξερουμε πως να το απενεργοποιησουμε ;; Θελω να του βαλω οταν βρω χρονο τα 10 με clean install. Ευχαριστω πολυ. Τελικα εκανα ενα search στο google και η λυση ηταν πολυ πιο ευκολη και γρηγοροτερη απο το να γραψω το παραπανω κατεβατο. Site: Εδω θα βρειτε την λυση οσοι θελετε να κανετε την ιδια δουλεια. Μισο λεπτο δουλεια + μια επανεκκινηση. Καλη συνεχεια ξενυχτιδες. Στην περίπτωσή μου, έκανε περισσότερες ώρες όλη η διαδικασία αλλά το τελικό αποτέλεσμα είχε τις λιγότερες απώλειες από όσες περίμενα. Και βρήκε λύσεις για παλιά προγράμματα και εφαρμογές που είχα.
tommybertsen Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ερώτηση, όλα τα Windows είχαν ήχο όταν άνοιγαν και έκλειναν... Τα 10 δεν έχουν? Το παρατήρησα τις τελευταίες μέρες. Όταν τα πρώτο έβαλα είχε αυτούς των Windows 7 στο άνοιξε/κλείσε. Τώρα τίποτα? Με τα τελευταια updates διορθωθηκε (εμενα εχει καθε φορα). Δεν ειχε ουτε εμενα. Ο λογος (φανταζομαι) ηταν οτι αργουσε να φορτωσει τον driver, γι'αυτο αν παρατηρησες ειχε μετα απο επανεκκινηση , αλλα οχι μετα απο καινουρια εκκινηση του pc . Πλεον εχει , αλλα τον ηχο τερματισμου τον κανει οποτε θελει Μικρο το κακο
Alejandro Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Καλησπερα σας παιδια. Εχω Windows 7 μεσα και μου χει βγαλει την ενημερωση με το σηματακι για τα windows 10. Εχω ακουσει οτι μπορει να κανει καμια ωρα μονο του install τα 10αρια. Ισχυει;; Να το φοβαμαι;; Δεν θελω να μου κανει upgrade γτ πολυ απλα το θεωρω χαζομαρα να κρατησεις παλια αρχεια. Ξερουμε πως να το απενεργοποιησουμε ;; Θελω να του βαλω οταν βρω χρονο τα 10 με clean install. Ευχαριστω πολυ. Τελικα εκανα ενα search στο google και η λυση ηταν πολυ πιο ευκολη και γρηγοροτερη απο το να γραψω το παραπανω κατεβατο. Site: Εδω θα βρειτε την λυση οσοι θελετε να κανετε την ιδια δουλεια. Μισο λεπτο δουλεια + μια επανεκκινηση. Καλη συνεχεια ξενυχτιδες. Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει αναβάθμιση μόνο του. Μια χαρά μπορεί! Δείτε εδώ. 1
panos0100 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Εγώ παιδιά έβαλα μια έκδοση του Απριλίου, πολύ μ άρεσαν τα 10 αν και δεν το περίμενα έχουνε ακόμα πολλά προβλημματα και ασυμβατότητες, κωλόφαρδο με λένε οι φίλοι μου που <<έκατσαν>> τόσο καλά και δεν παίζει κανένα ρόλο που το μηχάνημα ειναι σχετικά καινούριο, όλα πάνε μια χαρά πολύ γρήγορα είναι, αξιοποιούν το σύστημα σε σχέση με τα 7 στο έπακρο και όσο καλύτερα γίνεται, απλά τώρα θέλω λίγο το παλιό προγραμα που ήταν για φωτογραφίες γιατί αυτό δεν μ αρέσει που έχουνε τα 10 πως γίνεται να το βάλω; δηλαδή αυτό που είχανε τα 7 μέσα
lambros Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Καλημέρα σας, σε λαπτοπ με windows7 καναμε αναβάθμιση σε Windows 10 και τωρα δεν εκτυπώνει απο το Microsoft Word. Εκανα προσθαιφερεση το office, τον εκτυπωτή τιποτα. Απο αλλά προγράμματα εκτυπώνει. Σήμερα θα βγάλω το office 2007 και θα βάλω office 2010. Πριν το κανω αυτο υπαρχει αλλη λυση?
tommybertsen Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Εγώ παιδιά έβαλα μια έκδοση του Απριλίου, πολύ μ άρεσαν τα 10 αν και δεν το περίμενα έχουνε ακόμα πολλά προβλημματα και ασυμβατότητες, κωλόφαρδο με λένε οι φίλοι μου που <<έκατσαν>> τόσο καλά και δεν παίζει κανένα ρόλο που το μηχάνημα ειναι σχετικά καινούριο, όλα πάνε μια χαρά πολύ γρήγορα είναι, αξιοποιούν το σύστημα σε σχέση με τα 7 στο έπακρο και όσο καλύτερα γίνεται, απλά τώρα θέλω λίγο το παλιό προγραμα που ήταν για φωτογραφίες γιατί αυτό δεν μ αρέσει που έχουνε τα 10 πως γίνεται να το βάλω; δηλαδή αυτό που είχανε τα 7 μέσα Κωλοφαρδοι πλεον ειναι αυτοι που εχουν προβληματα Ασχετως που εγω δεν ειχα ιδιαιτερα θεματα, πολλοι ειχαν , στις αρχες ειδικα. Αυτοι που εχουν ακομη, ειναι λιγοι συγκριτικα. Θελω να πιστευω οτι με το καλοκαιρινο μεγαλο update να διορθωθουν πολλα που ταλαιπωρουν καποιους χρηστες. Στο ερωτημα σου, δε καταλαβαινω ποιος χρησιμοποιει το προγραμμα των windows για να βλεπει φωτογραφιες. Εδω εισαι. Βαλτο και τελειωσες. Καλημέρα σας, σε λαπτοπ με windows7 καναμε αναβάθμιση σε Windows 10 και τωρα δεν εκτυπώνει απο το Microsoft Word. Εκανα προσθαιφερεση το office, τον εκτυπωτή τιποτα. Απο αλλά προγράμματα εκτυπώνει. Σήμερα θα βγάλω το office 2007 και θα βάλω office 2010. Πριν το κανω αυτο υπαρχει αλλη λυση? Drivers αλλαξατε; Με τους ιδιους drivers ειναι πολυ πιθανο να μη βλεπει τον εκτυπωτη σωστα.
tommybertsen Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Εαν ειχε για τα Windows 10 το site του εκτυπωτη και δε δουλευουν, υποπτευομαι οτι χρειαζεστε καθαρη εγκατασταση ή οντως τα office τα καινουρια. Πραγματικα δε γνωριζω με σιγουρια να πω
Πέτρος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 H Realtek έχει να βγάλει οδηγό για τα 10 στο site της μήνες, αλλά έχει δώσει/φτιάξει οδηγό μέσω WindowsUpdate τον οποίο θα πάρει όποιος τα βάλει και λειτουργεί αρκετά καλά. Να αναφέρω πως διερευνώ τους ισχυρισμούς του αδερφού μου πως χτες μόλις άνοιξε τον υπολογιστή του ξεκίνησε η εγκατάσταση των 10 (αναβάθμιση από 7) χωρίς να έχει κάνει κάτι ο ίδιος. Το σχετικό prompt υπάρχει μήνες, και ποτέ δεν υπήρξε θέμα. Επειδή διάφοροι χρησιμοποιούν αυτόν τον υπολογιστή, θα τη βρω την άκρη. Μάλλον παίχτηκε αυτό που περιγράφεται εδώ. Μέχρι τώρα, αυτό φαίνεται...απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου. Όχι τίποτε άλλο, αλλά φαίνεται πως αρκετά πράγματα δεν έχουν κάτσει καλά και έχει θέματα. Ενδεικτικά: Το speedfan δεν φορτώνει στην έναρξη, ενώ είναι στο startup και ενεργοποιημένο (οι ανεμιστήρες αλλιώς ανασταίνουν νεκρό). Έβαλα και την τελευταία έκδοση, τα ίδια. Ένα κλικ είναι, αλλά γιατί? Όποτε μπαίνω στο Settings για να αλλάξω οτιδήποτε, παίζω κορόνα-γράμματα τη BSOD και το restart. Δεν ξέρω αν θα κάτσω να τα σετάρω σωστά, αν θα επιστρέψω σε 7, αν θα αξιωθεί ο μικρός να πάρει SSD να γίνει δουλειά της προκοπής. Ντάξει, τα καίω κιόλας. Αμ μπήκαν με το έτσι θέλω, αμ δεν λειτουργούν κιόλας. Kernel error Κλπ, BSOD κι άντε από την αρχή. Προσπάθώ 2 ώρες να το βάλω σε insider slow μήπως στρώσει λιγάκι η κατάσταση (φαντασία μου πλανεύτρα), εκεί να επιμένει να register...τον registered λογαριασμό που έχω δηλώσει! Τί restart, τι sign-out/in, το χαβά τους. Βλέπω revert στα 7ρια και αν και όταν, καθαρό στήσιμο. Από ότι φαίνεται, προς το παρόν, το θέμα δημιουργείται από το KTS2016 το οποίο ακόμα και ως ασύμβατο και "απενεργοποιημένο" (grayed out), το σκίζει το σύστημα (πολλαπλά Kernel, Security check κλπ errors - BSOD), σε συνδυασμό με "στραβή" εγκατάσταση των 16.5.3. Το είχα ψυλλιαστεί, αλλά αφού στο δικό μου (παρεμφερές, full AMD επίσης) σύστημα ήμουν σταθερός με το KIS2016 (στην Ins.Pr. 14295, γιατί η επόμενη μου είχε ρημάξει τα πάντα...ίσως για τον ίδιο λόγο τελικά), το άφηνα απλά απενεργοποιημένο και εστίαζα αλλού. Χτες προσπάθησα να βάλω το νεώτερο update@KTS (16.0.1.xxx) για λόγους συμβατότητας και 3 φορές έφαγα BSOD ακριβώς στο ίδιο σημείο της εγκατάστασης. Με τα πολλά, DDU για τον Crimson, απεγκατάσταση του KTS και μετά από εγκατάσταση του 16.5.3, λειτούργησε ο υπολογιστής (του αδερφού, πάντα) για μισή ώρα περίπου σε διάφορα σενάρια (ακόμα και BF4) χωρίς κάποιο σύμβαμα. Περιμένω να τον χρησιμοποιήσει συστηματικά ο ίδιος και να δω. Ερωτησούλα: Μέσα από safe mode, γιατί δεν γίνεται απεγκατάσταση προραμμάτων και εφαρμογών? Κάποιες προκαλούν μεγάλη αστάθεια όπως φαίνεται κι ακόμα και η απεγκατάστασή τους είναι δύσκολη έως αδύνατη κάποιες φορές.
hmmuguy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Παιδια τα φωτα σας.Χθες ενω μπηκα για μπανιο μου εβγαλε ανακοινωση στα widnows οτι θα γινει αναβαθμιση σε 3 λεπτα αν δεν κανω κατι και επειδη οπως ειπα ημουν στο μπανιο δεν εκανα και ξεκινησε να κανει.Λεω οκ δεν πειραζει widnows 10 απο εδω και περα.Εκει που τελειωνουν ολα ωραια και καλα ξεκιναει ο υπολογιστης και μολις παω να μπω στο store μου κολλαει και μου λεει οτι υπαρχει καποιο λαθος και πρεπει να γινει επανεκκινηση του υπολογιστη.Και απο χθες μονο αυτο κανει με διαφορα οτι ανα 3-4 φορεσ μου βγαζει ενα μενου διορθωσης λαθους αλλα ουτε επαναφορα μπορω να κανω ουτε επιδιορθωση ουτε τπτ.Οτι και να κανω αααααν καταφερει και ξαναανοιξει ο υπολλογιστης μπαινει στην επιφανεια εργασια και με το που κουνησω εστω και το ποντικι ξανα επνεκκινηση..Εχει κανενας καμια ιδεα. SOS
alxlightning Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Παιδια τα φωτα σας.Χθες ενω μπηκα για μπανιο μου εβγαλε ανακοινωση στα widnows οτι θα γινει αναβαθμιση σε 3 λεπτα αν δεν κανω κατι και επειδη οπως ειπα ημουν στο μπανιο δεν εκανα και ξεκινησε να κανει.Λεω οκ δεν πειραζει widnows 10 απο εδω και περα.Εκει που τελειωνουν ολα ωραια και καλα ξεκιναει ο υπολογιστης και μολις παω να μπω στο store μου κολλαει και μου λεει οτι υπαρχει καποιο λαθος και πρεπει να γινει επανεκκινηση του υπολογιστη.Και απο χθες μονο αυτο κανει με διαφορα οτι ανα 3-4 φορεσ μου βγαζει ενα μενου διορθωσης λαθους αλλα ουτε επαναφορα μπορω να κανω ουτε επιδιορθωση ουτε τπτ.Οτι και να κανω αααααν καταφερει και ξαναανοιξει ο υπολλογιστης μπαινει στην επιφανεια εργασια και με το που κουνησω εστω και το ποντικι ξανα επνεκκινηση..Εχει κανενας καμια ιδεα. SOS backup πριν απ όλα. μετα ειτε πηγαινε πισω στα προηγουμενα windows και κανε καθαρη εγκατασταση τα 10αρια η προσπαθησε από γραμμη εντολων ως διαχειριστης να τρεξεις τις εντολες sfc /scannow και Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Προτεινόμενες αναρτήσεις