Chocobo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Σας ηρθε καποιο email αφου κανατε reserve? Τίποτα,περίεργο το όλο σύστημα.
xstreamgamer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Και σε μένα έβγαλε το ίδιο μήνυμα.Τι γίνεται ρε παιδιά βγήκε η τελική έκδοση νωρίτερα;Και τι iso από που θα το κατεβάσουμε;Θέλω πάντα να κάνω καθαρή εγκατάσταση...
SOADNICK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 ακριβως απο κατω ειχε επιλογη παραλειψη! Σωστος, τωρα το ειδα απο screenshots. Τίποτα,περίεργο το όλο σύστημα. Ευτυχως, γιατι νομιζα οτι εβαλα λαθος email Επισης: Update: Reddit user FearGX_ explains that you can force the update to do its thing. We’ve reformatted his instructions below. Open the Control Panel, choose Administrative Tools, and then fire up the Task Scheduler. Expand Task Scheduler Library, then Microsoft, then Windows, and finally scroll down to expand Setup. Click the folder GWXTriggers and on the far right hit Run. Again, this will only work if you’re running a legitimate copy of Windows 7 SP1 or Windows 8.1, have KB3035583 installed, and have all the latest updates. http://venturebeat.com/2015/05/31/microsoft-starts-prompting-windows-7-and-windows-8-users-to-reserve-their-free-windows-10-upgrade/
Xristaras12 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 να φανταστώ σε 2 διαφορετικά συστήματα που έχω ενα με 7 και ενα με 8.1 αν δώσω το ίδιο e-mail δεν θα έχω κανένα θέμα έτσι; μην μας ακυρώσει τίποτα. Το θέμα είναι δεν ξέρω τι θα μου γράψει στο δευτερο μηχανημα όταν δώσω το mail,θα δω και θα ενημερώσω όταν καθήσω στο άλλο σύστημα.
Chocobo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Για να έχουμ καλό ερώτημα,πως ξέρουν εαν τα windows που έχουμε είναι γνήσια ή όχι,? Απο την στιγμη που είναι activated..
Redshift Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 ναι δεν ξερουν τα κλειδια που εχουν βγαλει στον αερα ,μιλας σοβαρα? ,τα παντα ξερουν
thelos257 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Εγω με windows 8.0 pro with media center δεν μ ηρθε τιποτα ακομα.
alexander1611 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 ακομα κ σπασμενα να ειναι δε νομιζω να τους ενδιαφερει...θυμηθειτε τι εγινε στο upgrade απο 7 σε 8...ειχα πολλους γνωστους που κανανε το upgrade με σπασμενα!προφανως κ δε τους νοιαζει αυτη τη στιγμη...κοσμο θελουν
SOADNICK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 να φανταστώ σε 2 διαφορετικά συστήματα που έχω ενα με 7 και ενα με 8.1 αν δώσω το ίδιο e-mail δεν θα έχω κανένα θέμα έτσι; μην μας ακυρώσει τίποτα. Το θέμα είναι δεν ξέρω τι θα μου γράψει στο δευτερο μηχανημα όταν δώσω το mail,θα δω και θα ενημερώσω όταν καθήσω στο άλλο σύστημα. Βαλε στο ενα email και στο αλλο κανε παραλειψη Εγω με windows 8.0 pro with media center δεν μ ηρθε τιποτα ακομα. Κοιτα μηπως σου λειπει το KB3035583. Ειναι προαιρετικη ενημερωση
Demon Lord Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Παιδιά καλημέρα. Έκανα και εγτώ τη δήλωση σήμερα αν και έχω πειρατικά 8,1. Το δέχτηκε κανονικά, ούτε compatibility issues ούτε τίποτα. Με τα αρχεία όμως τι γίνεται, χάνονται ή διατηρούνται; Ξέρει κανείς;
Chocobo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 ναι δεν ξερουν τα κλειδια που εχουν βγαλει στον αερα ,μιλας σοβαρα? ,τα παντα ξερουν Απλά μου φαίνεται περίεργο που δεν υπάρχει κανένα θέμα με όσα άτομα έχουν πειρατικά windows.Ίσως απλά θέλουν κόσμο βέβαια..
SOADNICK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Και με το upgrade απο 8 Pro σε 8 Pro w/ MC το ιδιο εγινε. Με πειρατικα 8 Pro σου στελναν κλειδι και γινοσουν original 8 Pro MC.
SPANK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Εφόσον γίνει το update επάνω στα 8.1 λογικά δεν χάνεται κάτι απλα ενα μεγαλο update θα είναι. Απο εκεί και πέρα όμως όταν ερθει η ώρα να κατέβουν θα σου έχει την επιλογή αν θέλεις να τα εχεις σε iso για να κανεις καθαρή εγκατάσταση 2
Xristaras12 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 έβαλα το ίδιο Mail και στον σταθερό και το δέχτηκε κανονικά. Ελπίζω να μην φάω άκυρο σε ενα απο τα δυο μηχανήματα. Πιο πολύ να ελαφρύνω το λάπτοπ απ τα 7άρια θέλω γιατι με τον μηχανικό στις 5400 δεν παλεύεται πλέον(3 χρόνια χωρίς φορμάτ κιόλας με χιλιάδες χιλιάδων αρχεία μπές βγες+προγράμματα σχολης+2 VM's Με XP)
Προτεινόμενες αναρτήσεις