Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απεγκατέστησε πλήρως τον chrome με το revo uninstaller και εγκατάσταση ξανά. Τώρα για τις εφαρμογές δεν ξέρω. Εσύ τις ξέρεις. πρέπει να τις δεις μία μία.Googlαρε μήπως υπάρχει θέμα συμβατότητας με τα 10ρια.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H μονη εφαρμογη που θυμαμαι να επιμενει και να ανοιγει με το pc , ηταν το ccleaner. Μετα απο καποια αναβαθμιση επαψε αυτο το βιολι. Ποιες ειναι αυτες οι εφαρμογες που επιμενουν σε σενα;

Δημοσ.

Η realtek νομίζω ότι έχει βγάλει drivers για ήχο για Windows 10, μπορείς να τους κατεβάσεις από την επίσημη ιστοσελίδα.

H Realtek έχει να βγάλει οδηγό για τα 10 στο site της μήνες, αλλά έχει δώσει/φτιάξει οδηγό μέσω WindowsUpdate τον οποίο θα πάρει όποιος τα βάλει και λειτουργεί αρκετά καλά.

Να αναφέρω πως διερευνώ τους ισχυρισμούς του αδερφού μου πως χτες μόλις άνοιξε τον υπολογιστή του ξεκίνησε η εγκατάσταση των 10 (αναβάθμιση από 7) χωρίς να έχει κάνει κάτι ο ίδιος.

Το σχετικό prompt υπάρχει μήνες, και ποτέ δεν υπήρξε θέμα.

Επειδή διάφοροι χρησιμοποιούν αυτόν τον υπολογιστή, θα τη βρω την άκρη.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έκανε κράτηση, γι' αυτό και εγκαταστάθηκαν, αν πολλοί είπαν ότι ανοίξαν το pc και αμέσως ξεκίνησε η αναβάθμιση δίχως να κάνουν κάτι.

Δημοσ.

H Realtek έχει να βγάλει οδηγό για τα 10 στο site της μήνες, αλλά έχει δώσει/φτιάξει οδηγό μέσω WindowsUpdate τον οποίο θα πάρει όποιος τα βάλει και λειτουργεί αρκετά καλά.

Να αναφέρω πως διερευνώ τους ισχυρισμούς του αδερφού μου πως χτες μόλις άνοιξε τον υπολογιστή του ξεκίνησε η εγκατάσταση των 10 (αναβάθμιση από 7) χωρίς να έχει κάνει κάτι ο ίδιος.

Το σχετικό prompt υπάρχει μήνες, και ποτέ δεν υπήρξε θέμα.

Επειδή διάφοροι χρησιμοποιούν αυτόν τον υπολογιστή, θα τη βρω την άκρη.

Μάλλον παίχτηκε αυτό που περιγράφεται εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον παίχτηκε αυτό που περιγράφεται εδώ.

Μέχρι τώρα, αυτό φαίνεται...απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά φαίνεται πως αρκετά πράγματα δεν έχουν κάτσει καλά και έχει θέματα.

Ενδεικτικά:

Το speedfan δεν φορτώνει στην έναρξη, ενώ είναι στο startup και ενεργοποιημένο (οι ανεμιστήρες αλλιώς ανασταίνουν νεκρό). Έβαλα και την τελευταία έκδοση, τα ίδια. Ένα κλικ είναι, αλλά γιατί?

Όποτε μπαίνω στο Settings για να αλλάξω οτιδήποτε, παίζω κορόνα-γράμματα τη BSOD και το restart.

Δεν ξέρω αν θα κάτσω να τα σετάρω σωστά, αν θα επιστρέψω σε 7, αν θα αξιωθεί ο μικρός να πάρει SSD να γίνει δουλειά της προκοπής.

Δημοσ.

Εβαλα τα 10αρια απο την 1η μερα που βγηκαν κι ειχα δηλωσει microsoft mail και κωδικο για την εισοδο μου.

Καθε φορα που ανοιγω το λαπτοπ μου ζηταει τον κωδικο για να μπω.Υπαρχει τροπος να το βγαλω αυτο και να μπαινει κατευθειαν χωρις κωδικο;

Οσο κι αν εψαξα δεν καταφερα να το βρω...

Δημοσ.

Απεγκατέστησε πλήρως τον chrome με το revo uninstaller και εγκατάσταση ξανά. Τώρα για τις εφαρμογές δεν ξέρω. Εσύ τις ξέρεις. πρέπει να τις δεις μία μία.Googlαρε μήπως υπάρχει θέμα συμβατότητας με τα 10ρια.

σε ευχαριστω πολύ για την ιδεα σου..τελικα κατι υπηρχε στο chrome ισως ιος..το εκανα uninstall με revo και τωρα ανοιγουν αυτά που εχω βαλει εγω..να σαι καλα :)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα , πως μπορω να διορθοσω το εξης προβλημα , παω στο control panel > explorer options > View και ξετικαρω (βγαζω απο το κουτακι το check) ,του Hide extensions for known file types ,επαναλαμβανω οτι το ΞΕΤΙκαρω , ωστε να βλεπω τις καταληξεις των αρχειων , και μετα απο μια η δυο επανεκινησεις , παλι τα ιδια , μου τοχει ΤΙΚΑΡΙΣΜΕΝΟ !!! , πως μπορω να τοχω σε μονιμη βαση ΞΕΤΙΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ?

σας ευχαριστω

Δημοσ.

Eχω ενεργοποιημένα Win 10 Ηοme σε laptop αλλά θέλω να αλλάξω τον μαμά hdd σε ssd. Θέλω να κάνω ξανά καθαρή εγκατάσταση. Θα ενεργοποιηθούν μόνα τους πάλι ή θα δουν νέο δίσκο και θα φάω πόρτα; 

Δημοσ.

Για small business χρήση είναι δωρεάν; Γιατί είναι λίγο ασαφής η ms.

Θα υπάρχει πρόβλημα με τις άδειες χρήσης;

Δημοσ.

Eχω ενεργοποιημένα Win 10 Ηοme σε laptop αλλά θέλω να αλλάξω τον μαμά hdd σε ssd. Θέλω να κάνω ξανά καθαρή εγκατάσταση. Θα ενεργοποιηθούν μόνα τους πάλι ή θα δουν νέο δίσκο και θα φάω πόρτα; 

Όταν αλλάζεις μητρική υπάρχει πρόβλημα (που κι αυτό λύνεται με ένα τηλ. στην Microsoft).

Όταν αλλάζεις σκληρό, δεν υπάρχει θέμα. Προχωράς άφοβα

Δημοσ.

Έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...