JUST-GAMER Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Οπως ειπα ηδη απλα περασα τα προεγκατεστημενα windows10 που λογικα εχουν κανονικα τους drivers της καρτας γραφικων. Δηλαδη να μην δοκιμασω καν να περασω τους τελευταιους ati radeon drivers για τα windows 10 64bit?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Σωστός, εγώ μπερδευτηκα. Δοκίμασε να περάσεις της amd αν και σε λαπτοπ με intel και amd καρτες γραφικών δεν παίζουν μεμονομένοι drivers από τους κατασκευαστές των καρτων γιατί δεν λειτουργουν τα εναλλάξιμα γραφικα*. * Το λέω με βάση το δικό μου λαπτοπ που όσους drivers δοκίμασα δεν δούλεψε, παρά μονο αυτός της hp.
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δεν με απασχολεί και τόσο τα εναλλαξυμα γραφικά ας τρέχει συνέχεια με την amd. Για να δουλεύουν αυτά πρέπει υποχρεωτικά να έχω εγκαταστήσει τους οδηγούς της hp για τις δύο κάρτες γραφικών; Δεν μπορώ με τους μαμά AMD drivers; Περασα τους drivers της AMD αν πάλι τα ίδια και όντως τα εναλλαξυμα γραφικά δεν λειτουργούν. Πάντω το παιχνίδι αργεί υπερβολικά να τρέξει και δείχνει τόση ώρα τον κερσορα να διαβάζει σε μια μαύρη οθόνη και συνήθως για να μην περιμένω τόση ώρα πάρω ctrl+alt+delete για να ξαναγυρισω στην επιφάνεια εργασίας και να διαλέξω το παιχνίδι και να ξεκινήσει να φορτώνειφορτώνει. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να τρέχω το παιχνίδι χωρίς το steamsteam?
Xristaras12 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δεν με απασχολεί και τόσο τα εναλλαξυμα γραφικά ας τρέχει συνέχεια με την amd. Για να δουλεύουν αυτά πρέπει υποχρεωτικά να έχω εγκαταστήσει τους οδηγούς της hp για τις δύο κάρτες γραφικών; Δεν μπορώ με τους μαμά AMD drivers; Περασα τους drivers της AMD αν πάλι τα ίδια και όντως τα εναλλαξυμα γραφικά δεν λειτουργούν. Ναι λογικό είναι. η amd χρησιμοποιεί customιές στις κάρτες γραφικών και κάνει αλχημείες για να πάιζουν σωστά και οι 2 κάρτες. Αρχικά θα πρεπει να δεις αν στον catalyst που δίνει η ΗΡ ειναι και ο Intel driver μέσα. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τότε κατεβάζεις τον intel driver,εγκατάσταση και επανεκκίνηση επειτα περνάς και τον amd driver που δίνει η HP. αλλιώς δεν γίνετα κάτι αλλο. ο driver που έχεις τώρα το πιθανότερο ειναι κάποιο generic για τα Intel γραφικά και το ιδιο για την amd κάρτα.
JUST-GAMER Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Αν σας πω τι εφταιγε θα μεινετε κι εσεις οπως εμεινα κι εγω. Λοιπον δεν μπορω να καταλαβω το λογο αλλα οταν εχω επιλεξει απο τις ρυθμησεις των παιχνιδιων πληρης οθονη τοτε περιμενω αρκετα λεπτα να ξεκινησουν τα παιχνιδια απο steam οπως football manager 2015 & 2016 αλλα οταν επιλεξω παραθυρο σε ολη την οθονη το ξεκιναει αμεσως το παιχνιδι. Δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη ολου αυτου και γιατι συμβαινει αλλα απ' οτι ειδα και στο φορουμ του steam το εχουν κι αλλοι αυτο το θεμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 ^ Όποτε το πρόβλημα είναι στο steam, ίσως βγάλουν fix.
javaneze Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Hardware , συγκεκριμενα motherboard asus, που στο site δεν εχει επισημους drivers για win 10, θα παιξουν σωστα με προηγουμενους drivers π.χ. για 8.1 ; Φανταζομαι οτι ολο και καποιοι εδω θα εχουν δοκιμασει με παλαιοτερο hardware .. πιο πολυ εχω εννοια για την realtek onboard καρτα ηχου.
gokuthelegend Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Hardware , συγκεκριμενα motherboard asus, που στο site δεν εχει επισημους drivers για win 10, θα παιξουν σωστα με προηγουμενους drivers π.χ. για 8.1 ; Φανταζομαι οτι ολο και καποιοι εδω θα εχουν δοκιμασει με παλαιοτερο hardware .. πιο πολυ εχω εννοια για την realtek onboard καρτα ηχου. Η realtek νομίζω ότι έχει βγάλει drivers για ήχο για Windows 10, μπορείς να τους κατεβάσεις από την επίσημη ιστοσελίδα. 1
ntg1980 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Η realtek νομίζω ότι έχει βγάλει drivers για ήχο για Windows 10, μπορείς να τους κατεβάσεις από την επίσημη ιστοσελίδα. Έχει βγάλει (το επιβεβαιώνω εγώ ο ίδιος, τους έχω περάσει).
Lam13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 γνωριζει κανενας γιατι ενω βγαζω καποια προγραμματα απο το startup οταν γινεται η εκκινηση του υπολογιστη αυτα συνεχιζουν να ανοιγουν καθε φορα που τον ανοιγω?τωρα τελευταια μου το κανει αυτο που εχω κανει συγχρονισμο με το μαιλ μ.+οτι μου βγαζει και μια σελιδα πλεον καθε φορα που ανοιγω το chrome viceice.com και πρεπει να ειναι ιος.το ιδιο ακριβως επαθε και ενα φιλαρακι μου χωρις να κανει και αυτος απολυτος τιποτα.
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 γνωριζει κανενας γιατι ενω βγαζω καποια προγραμματα απο το startup οταν γινεται η εκκινηση του υπολογιστη αυτα συνεχιζουν να ανοιγουν καθε φορα που τον ανοιγω?τωρα τελευταια μου το κανει αυτο που εχω κανει συγχρονισμο με το μαιλ μ. +οτι μου βγαζει και μια σελιδα πλεον καθε φορα που ανοιγω το chrome viceice.com και πρεπει να ειναι ιος.το ιδιο ακριβως επαθε και ενα φιλαρακι μου χωρις να κανει και αυτος απολυτος τιποτα. Τα βγάζεις μέσω του msconfig? Να τα κάνεις από εκεί disable?
Lam13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Τα βγάζεις μέσω του msconfig? Να τα κάνεις από εκεί disable? ctrl+alt+del κανω,το ιδιο πραγμα δλδ μιας και το msconfig εκει σε πεταει.λεω την πρωτη φορα θα εκανα εγω λαλακια αλλα μετα το εκανα παλι...επισης το ιδιο ισχυει και για το chrome.μου βγαζει τους σελιδοδεικτες μου και το adblock και καθε φορα πρεπει να κανω συνδεση για να εμφανιστουν.
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ναι το ίδιο είναι και με το ctrl..... Προσωπικά δεν έχω κάποιο θέμα. Τσέκαρε αν η εκάστοτε εφαρμογή έχει στα preferences επιλογή τσεκαρισμένη να ξεκινά με το άνοιγμα των win. Έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση τα 10άρια?
Lam13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ναι το ίδιο είναι και με το ctrl..... Προσωπικά δεν έχω κάποιο θέμα. Τσέκαρε αν η εκάστοτε εφαρμογή έχει στα preferences επιλογή τσεκαρισμένη να ξεκινά με το άνοιγμα των win. Έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση τα 10άρια? ναι καθαρη εγκατασταση εκανα..θα το κοιταξω αυτο με το αν ειναι και μεσα απο τα προγραμματα ρυθμισμενο αλλα και παλι το συνολικο προβλημα δεν λυνεται.οπως για παραδειγμα το chrome Που μου ζηταει συνεχεια το account για να μπουνε οι σελιδοδεικτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις