Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι ενταξει οπως μου το ειπες εσβησε το λαμπακι ολα οκ, αλλα ανοιγει λιγο πιο αργα τωρα,  δεν πειραζει, αφου σβηνει κανονικα τωρα μια χαρα

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε ναι , ανοιγε πιο γρηγορα γιατι ουσιαστικα ηταν σε ενα ημι-hibernate mode. Συνεπως λογικο να ανοιγει πιο αργα τωρα :) 

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας.

Εψαξα στο forum και βρηκα πολλες απαντησεις για καποιες αποριες μου σχετικα με την αναβαθμιση απο 7 σε 10 αλλα για καποιες αποριες μου εχασα τον μπουσουλα.

Εαν ειναι ευκολο σε καποιον να με βοηθησει θα το εκτιμούσα :)

Εχουμε και λεμε (ολες οι ερωτησεις ειναι για αναβαθμιση μεσα απο το win7)

1. Εχω ενα laptop με εγκατεστημενα τα win7.Εχει την δυνατοτητα να μπορω να κανω μεσα απο το bios επαναφορα του συστηματος σε εργοστασιακες ρυθμισεις.
    Εαν κανω αναβαθμιση θα το κρατησει αυτο Η θα το χασει?

2. Εχω 2 user account στα win7.Αυτοι θα χαθουν Η θα τα κρατησει ως εχει?

3. Εχω dual boot με linux.Αυτο θα κρατηθει Η θα το χασει? Θα σβηστουν και τα linux partition? 

4. Το laptop ειναι χωρισμενο απο την "μαμα" του σε 2 partition.
    Με την αυτοματη αναβαθμιση θα σβησει και τα 2 και θα κρατησει 1 Η απλα θα "κατσει" στο C?

5. Διαβασα οτι υπαρχει η επιλογη να ξαναγυρισω στα 7 μετα απο την αναβαθμιση αρκει να μην εχει περασει ο μηνας.
    Τι γινεται στην περιπτωση που εγω θελω αργοτερα (μετα τον μηνα) να ξαναγυρισω στα 7 και (βλ.την 1η ερωτηση) εχει χαθει το εργοστασιακο partition?

Συγνωμη εαν σας κουρασα και ελπιζω καποιος να απαντησει αντιστοιχα στις ερωτησεις..... ;)
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Έχω περίπου ένα μήνα που αναβάθμισα σε 10 τα win 8/8.1 που υπήρχαν προεγκατεστημένα στο laptop μου (γνήσια).

Η ερώτησή μου είναι η εξής:

Αν αντικαταστήσω ή προσθέσω RAM στο laptop, θα έχω πρόβλημα με την ενεργοποίηση των windows λόγω αλλαγής του hardware configuration;

Θα χρειαστεί να γίνει ξανά ενεργοποίηση; Γιατί κάτι τέτοιο κατάλαβα διαβάζοντας διάφορα νήματα στο παρόν site.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-)

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Έχω περίπου ένα μήνα που αναβάθμισα σε 10 τα win 8/8.1 που υπήρχαν προεγκατεστημένα στο laptop μου (γνήσια).

Αν αντικαταστήσω ή προσθέσω RAM στο laptop, θα έχω πρόβλημα με την ενεργοποίηση των windows λόγω αλλαγής του hardware configuration;

Θα χρειαστεί να γίνει ξανά ενεργοποίηση; Γιατί κάτι τέτοιο κατάλαβα διαβάζοντας διάφορα νήματα στο παρόν site.

Ram μπορείς να αλλάξεις άφοβα!
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Μητρική ή επεξεργαστή αν αλλάξεις, θα έχεις θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. έχω εναν υπολογιστή με αυθεντικά windows 7 home premium αλλα έχω βάλει 7 ultimate μπορώ να κάνω αναβάθμιση σε 10αρια home με το κανονικό κλειδί? Υ.Γ τα ultimate ειναι σπασμένα.

Δημοσ.

καλησπέρα σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. έχω εναν υπολογιστή με αυθεντικά windows 7 home premium αλλα έχω βάλει 7 ultimate μπορώ να κάνω αναβάθμιση σε 10αρια home με το κανονικό κλειδί? Υ.Γ τα ultimate ειναι σπασμένα.

Αναβάθμιση νομίζω πως όχι, καθαρή εγκατάσταση όμως μπορείς

Δημοσ.

Αναβάθμιση νομίζω πως όχι, καθαρή εγκατάσταση όμως μπορείς

δεν υπάρχει πρόβλημα έτσι δεν είναι? Θα είναι σαν να έχω κανονικά αυθεντικά windows

Δημοσ.

δεν υπάρχει πρόβλημα έτσι δεν είναι? Θα είναι σαν να έχω κανονικά αυθεντικά windows

Αν χρησιμοποιήσεις το αυθεντικό κλειδί δεν θα έχεις πρόβλημα, εννοείται όμως ότι θα εγκαταστήσεις την home έκδοση.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά οι αναβαθμίσεις από που απενεργοποιούνται;  δεν θέλω να κάνει αναβαθμίσεις, από κάπου τις είχα κλείσει άλλα συνεχίζει και κάνει πάλι

Δημοσ.

Παιδιά οι αναβαθμίσεις από που απενεργοποιούνται; δεν θέλω να κάνει αναβαθμίσεις, από κάπου τις είχα κλείσει άλλα συνεχίζει και κάνει πάλι

Welcome to the new era... Δεν κλείνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Πωωωωωωω όχι ρε μα γιατί, φτου καλά και άμα περάσει έναν driver ο οποίος είναι ασύμβατος και αρχίσει τις μπλε οθόνες τι γίνεται; πως τον βγάζω, και άντε πχ βγάζω την τελευταία αναβάθμιση δεν θα την ξανά περάσει πάλι τι γίνεται μετά;

Δημοσ.

Πωωωωωωω όχι ρε μα γιατί, φτου καλά και άμα περάσει έναν driver ο οποίος είναι ασύμβατος και αρχίσει τις μπλε οθόνες τι γίνεται; πως τον βγάζω, και άντε πχ βγάζω την τελευταία αναβάθμιση δεν θα την ξανά περάσει πάλι τι γίνεται μετά;

http://www.howtogeek.com/223864/how-to-uninstall-and-block-updates-and-drivers-on-windows-10/

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι ενω εχω εγκαταστησει κανονικα τα προεγκατεστημενα windows10 που ειχε αυτο το λαπτοπ οταν παω να τρεξω το παιχνιδι chamionship manager 2016 απο steam αργει πολυ να ξεκινησει και εκτος αυτου στην αναλυηση του 1920x1080 υπαρχουν σημεια που κολλαει.

Γιατι συμβαινει κατι τετοιο?

Εχω κανει κατι λαθος?

Λογικα με αυτον τον υπολογιστη και αυτην την καρτα γραφικων δεν θα επρεπε να πεταει σε αυτο το παιχνιδι μιας και δεν το λες και βαρυ παιχνιδι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...