billvwrulez Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Και τα δύο και λειτουργεί αλλά το tool (media creation tool) που θα κατεβάσεις δεν σε ρωτά τι είναι. Όπως βρει το φλασάκι σε τι είναι διαμορφωμένο. By default τα φλασάκια είναι σε fat32. Άλλο ένα βιντεάκι. Βαζω το φλασακι και μου βγαζει "Δε μπορουμε να βρουμε μοναδα flash USB" κανω ανανεωση αλλα τιποτα.. ο υπολογιστης μου το βλεπει μια χαρα ...
billvwrulez Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Φορμάρισέ πρώτα ως NTFS. Δοκιμασα τα παντα τιποτα ... κοιτα να δεις που κολησε η διαδικασια...
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δοκίμασε άλλο φλασάκι και αν είναι δυνατόν να είναι usb 2.0 και σε θύρα επίσης usb 2.0
billvwrulez Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δοκίμασε άλλο φλασάκι και αν είναι δυνατόν να είναι usb 2.0 και σε θύρα επίσης usb 2.0 Τιποτα δε ξερω τι αλλο να σκεφτω ...
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δυστηχώς δεν μπορώ και εγώ να βοηθήσω άλλο. Μερικά πράγματα δεν γίνονται από απόσταση.
gokuthelegend Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δοκιμασα τα παντα τιποτα ... κοιτα να δεις που κολησε η διαδικασια... Μήπως το φλασάκι σου είναι μικρότερο από 4GB; Εαν όχι αλλά παρόλα αυτά εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα, θα κάνεις το εξής, θα κατεβάσεις τα Windows σαν αρχείο iso, και μετά μπορείς είτε να το κάψεις σε ένα άδειο dvd ή μπορείς να το περάσεις σε κάποιο φλασάκι χρησιμοποιώντας το rufus.
Alejandro Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δες εδώ τη διαδικασία που ακολουθείς με το rufus.
DjVassel Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Βαζω το φλασακι και μου βγαζει "Δε μπορουμε να βρουμε μοναδα flash USB" κανω ανανεωση αλλα τιποτα.. ο υπολογιστης μου το βλεπει μια χαρα ... Εχεις δοκιμασει ολες τις usb του υπολογιστη σου; Επισης αν ειναι laptop, το εχεις στο ρευμα; Γιατι καμια φορα δεν επαρκει το ρευμα που παει στην usb και δεν αναγνωριζεται
panos0100 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 παιδιά καλησπέρα εγκατέστησα και εγώ τα windows 10 όμως έχω ένα θέμα όταν σβήνω τον υπολογιστή το λαμπάκι της μητρικής μένει αναμένω, έχω κλείσει ότι είχε σχέση με αδρανοποίηση από τις ρυθμίσεις τα έχω κλείσει όλα και πάλι το λαμπάκι της μένει ανοιχτό, με τα windows 7 έσβηνε κανονικά, να πω επίσης ότι όταν πατάω κάποιο πλήκτρο δεν ανοίγει ο υπολογιστής, αυτό σημαίνει ότι σβήνει κανονικά άπλα δεν κλείνει το λαμπάκι, κάτι που στα 7 έσβηνε κανονικά, η μητρική ειναι μια asrock fatality H87 επισης και στα windows 8,1 το λαμπακι της μητρικης δεν εσβηνε, γιατι μπαινει στα 10 σε δευτερολεπτα; χωρις να εχω ssd και στα 7 εκανε πιο πολυ ωρα
chris_g92 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 παιδιά καλησπέρα εγκατέστησα και εγώ τα windows 10 όμως έχω ένα θέμα όταν σβήνω τον υπολογιστή το λαμπάκι της μητρικής μένει αναμένω, έχω κλείσει ότι είχε σχέση με αδρανοποίηση από τις ρυθμίσεις τα έχω κλείσει όλα και πάλι το λαμπάκι της μένει ανοιχτό, με τα windows 7 έσβηνε κανονικά, να πω επίσης ότι όταν πατάω κάποιο πλήκτρο δεν ανοίγει ο υπολογιστής, αυτό σημαίνει ότι σβήνει κανονικά άπλα δεν κλείνει το λαμπάκι, κάτι που στα 7 έσβηνε κανονικά, η μητρική ειναι μια asrock fatality H87 επισης και στα windows 8,1 το λαμπακι της μητρικης δεν εσβηνε, γιατι μπαινει στα 10 σε δευτερολεπτα; χωρις να εχω ssd και στα 7 εκανε πιο πολυ ωραΠοιο λαμπάκι από όλα φίλε μου ?
gokuthelegend Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 παιδιά καλησπέρα εγκατέστησα και εγώ τα windows 10 όμως έχω ένα θέμα όταν σβήνω τον υπολογιστή το λαμπάκι της μητρικής μένει αναμένω, έχω κλείσει ότι είχε σχέση με αδρανοποίηση από τις ρυθμίσεις τα έχω κλείσει όλα και πάλι το λαμπάκι της μένει ανοιχτό, με τα windows 7 έσβηνε κανονικά, να πω επίσης ότι όταν πατάω κάποιο πλήκτρο δεν ανοίγει ο υπολογιστής, αυτό σημαίνει ότι σβήνει κανονικά άπλα δεν κλείνει το λαμπάκι, κάτι που στα 7 έσβηνε κανονικά, η μητρική ειναι μια asrock fatality H87 επισης και στα windows 8,1 το λαμπακι της μητρικης δεν εσβηνε, γιατι μπαινει στα 10 σε δευτερολεπτα; χωρις να εχω ssd και στα 7 εκανε πιο πολυ ωρα Μήπως είναι ενεργοποιημένο το fast boot; Το απενεργοποιείς από το "Επιλογές ενέργειας".
tommybertsen Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 παιδιά καλησπέρα εγκατέστησα και εγώ τα windows 10 όμως έχω ένα θέμα όταν σβήνω τον υπολογιστή το λαμπάκι της μητρικής μένει αναμένω, έχω κλείσει ότι είχε σχέση με αδρανοποίηση από τις ρυθμίσεις τα έχω κλείσει όλα και πάλι το λαμπάκι της μένει ανοιχτό, με τα windows 7 έσβηνε κανονικά, να πω επίσης ότι όταν πατάω κάποιο πλήκτρο δεν ανοίγει ο υπολογιστής, αυτό σημαίνει ότι σβήνει κανονικά άπλα δεν κλείνει το λαμπάκι, κάτι που στα 7 έσβηνε κανονικά, η μητρική ειναι μια asrock fatality H87 επισης και στα windows 8,1 το λαμπακι της μητρικης δεν εσβηνε, γιατι μπαινει στα 10 σε δευτερολεπτα; χωρις να εχω ssd και στα 7 εκανε πιο πολυ ωρα Εαν εχεις ενεργοποιημενο το ultra fast boot λογικα συμβαινει αυτο. Πανε στα power options και μπες στο μενου που σου δειχνω. Εχεις 2 εξτρα επιλογες κατω-κατω; (δε θυμαμαι πως τις λεει , νομιζω ειναι απο εκει το θεμα σου) (πατα εκεινο το δεξια που λεει change what power buttons do και μετα το "change settings currently anavailable" για να μπορεις να ξε-τικαρεις)
panos0100 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Σε ευχαριστώ πολύ ρε φίλε ναι αυτό ήταν, αν το αφήσω με αυτή την επιλογή, και το λαμπάκι ανάβει πειράζει; θέλω να πω ο υπολογιστής είναι σβηστός ή είναι περίπου σε μια αναμονή;
tommybertsen Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Εκλεισες την επιλογη και παλι αναβει; Αυτη η επιλογη ουσιαστικα θετει τον υπολογιστη σε μια κατασταση "ετοιμοτητας" , ωστε να ανοιξει πιο γρηγορα απο το συνηθισμενο, αν δεν τον κλεισεις απο το κουμπι του τροφοδοτικου εσυ ο ιδιος. Αρα ειναι κατι σαν αναμονη, χαμηλη ειναι η καταναλωση, αλλα δεν ειναι κλειστος 100%. Δε προτεινεται αυτο αν ας πουμε φυγεις για κανα ταξιδι ή καπου για καιρο και εχεις ετσι το μηχανημα. Εγω δεν εχω ενεργο το fast boot απο τη μητρικη και γι'αυτο δε μου εμφανιζεται η επιλογη. Τουλαχιστον αυτο νομιζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις