bathory1000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) εγώ χρησιμοποιώ το 1 και 3 απο εδώ : http://www.ghacks.net/2015/08/14/comparison-of-windows-10-privacy-tools/ Αν εννοείς για privacy των Win10 Επεξ/σία 8 Μαΐου 2016 από bathory1000 1
viper2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Ερώτηση Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν μένει το laptop σε hibernation state? Κλείνω το καπάκι, μπαίνει σε hibernation και μετα απο 2 λεπτα ξαναπαίρνει μπρος. Παταω hibernation, δεν κλείνω το καπάκι, μπαίνει σε hibernation, μετα απο 2 λεπτα ξαναπαίρνει μπρος με την οθόνη κλειστή. Any thoughts?
PaRaNo1d Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Πρωτα 20 λεπτα με windows 10. Με ενοχλούν αρκετά τα εικονίδια. Ουτε τν Υπολογιστή μου δν μπορώ να βρω.. 1
bandicoot92 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει , έχω τα 8.1 και τα έχω κάνει upgrade σε 10, όταν λήξει το free upgrade και χρειαστώ format , θα πρέπει να βαλω το Windows key που έχω τωρα ωςτε να ξανά έχω τα 10; Η απο την λήξη και μετα αν κάνω φορματ χάνω τα win 10?
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Το κλειδί σου έχει καταχωρηθεί ήδη. Αν κάνεις φορματ δεν χρειάζεται να το ξαναβάλεις. Θα ενεργοποιηθούν αυτόματα. Οπότε και δεν χάνεις τίποτα.
bandicoot92 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Το κλειδί σου έχει καταχωρηθεί ήδη. Αν κάνεις φορματ δεν χρειάζεται να το ξαναβάλεις. Θα ενεργοποιηθούν αυτόματα. Οπότε και δεν χάνεις τίποτα. τωρα που έκανα φορματ αναγκάστηκα έβαλα το 8.1 παλι και μετα παλι upgrade , αν τελειώσει το free πως θα κάνω upgrade?
Alejandro Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 τωρα που έκανα φορματ αναγκάστηκα έβαλα το 8.1 παλι και μετα παλι upgrade , αν τελειώσει το free πως θα κάνω upgrade? Δε χρειάζεται να κάνεις upgrade, θα περνάς κατευθείαν τα 10 με καθαρή εγκατάσταση και όταν σου ζητάει κλειδί θα πατάς "Παράβλεψη".
bandicoot92 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Αρχικα θα μου ζητάει συνέχεια το key για ενεργοποίηση δεν μπορω να μην το βαλω , και δευτερον το cd που έχω ειναι το 8.1 που μπορω να βρω τα δέκα ;
Alejandro Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Αρχικα θα μου ζητάει συνέχεια το key για ενεργοποίηση δεν μπορω να μην το βαλω , και δευτερον το cd που έχω ειναι το 8.1 που μπορω να βρω τα δέκα ; To ISO των 10 θα το κατεβάσεις από το site της Microsoft (Μπες εδώ και κάνε κλικ στο κουμπί που λέει "Άμεση λήψη εργαλείου"). Το κλειδί θα σου το ζητήσει μια φορά και όπως προείπα, θα πατήσεις "Παράβλεψη". Θα τελειώσει η διαδικασία και όταν μπει στα Windows 10, θα ενεργοποιηθούν αυτόματα.
bandicoot92 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 To ISO των 10 θα το κατεβάσεις από το site της Microsoft (Μπες εδώ και κάνε κλικ στο κουμπί που λέει "Άμεση λήψη εργαλείου"). Το κλειδί θα σου το ζητήσει μια φορά και όπως προείπα, θα πατήσεις "Παράβλεψη". Θα τελειώσει η διαδικασία και όταν μπει στα Windows 10, θα ενεργοποιηθούν αυτόματα. Ωραία, αλλα αφού το key το έχω τωρα που έχω 10 γιατί να μην το ενεργοποιήσω εγω απευθείας ; Δεν τθα το δεχτεί;
Alejandro Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Ωραία, αλλα αφού το key το έχω τωρα που έχω 10 γιατί να μην το ενεργοποιήσω εγω απευθείας ; Δεν τθα το δεχτεί; Κατ' αρχάς δεν έχεις κλειδί των 10. Μπορείς βέβαια να βάλεις των 8.1 και να κάνεις τη δουλειά σου. Αλλά για ποιο λόγο σκας αφού η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί κανονικότατα χωρίς να βάλεις κάποιο κλειδί;
bandicoot92 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Κατ' αρχάς δεν έχεις κλειδί των 10. Μπορείς βέβαια να βάλεις των 8.1 και να κάνεις τη δουλειά σου. Αλλά για ποιο λόγο σκας αφού η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί κανονικότατα χωρίς να βάλεις κάποιο κλειδί;Δεν μπορω μα καταλάβω πως γίνεται αυτό που λες :/ πάντα μου ζήταγε key όσες φορές έχω κάνει φορματ :/ Να σου δώσω ενα παράδειγμα για να καταλάβεις τι δεν μου κολάει . Αν κάποιος κατεβάσει το Windows 10 χωρίς να είχε προηγούμενος κανένα key θα του γίνει αυτόματα ενεργοποίηση; Πως μπορεί να καταλάβει η Microsoft οτι αυτός που κατεβάζει το 10 είχε πριν γνήσια για να ενεργοποιηθεί αυτόματα;
Alejandro Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δεν μπορω μα καταλάβω πως γίνεται αυτό που λες :/ πάντα μου ζήταγε key όσες φορές έχω κάνει φορματ :/ Να σου δώσω ενα παράδειγμα για να καταλάβεις τι δεν μου κολάει . Αν κάποιος κατεβάσει το Windows 10 χωρίς να είχε προηγούμενος κανένα key θα του γίνει αυτόματα ενεργοποίηση; Πως μπορεί να καταλάβει η Microsoft οτι αυτός που κατεβάζει το 10 είχε πριν γνήσια για να ενεργοποιηθεί αυτόματα; Την πρώτη φορά που έκανες upgrade και ενεργοποιήθηκαν τα 10 στον υπολογιστή σου, ένα hardware id του υπολογιστή καταχωρήθηκε στους servers της Microsoft. Κάθε φορά που θα κάνεις καθαρή εγκατάσταση τα 10 στο συγκεκριμένο σύστημα, θα ενεργοποιούνται αυτόματα χωρίς να χρειάζεται κλειδί. Πιο αναλυτικά, https://www.pcsteps.gr/77902-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF-%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-windows/#Tauiota_gamma943nuepsilontaualphaiota_muepsilon_tauetanu_epsilonnuepsilonrhogammaomicronpiomicron943etasigmaeta_Windows_972taualphanu_kappa940nuomicronupsilonmuepsilon_alphanualphabeta940thetamuiotasigmaeta 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις