tommybertsen Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Sorry που πρηζω παλι...Καθαρα μονο για gaming καταστασεις και (browsing) αξιζει να βαλω τα 10ρια;εχω 8.1 bing τωρα! Specs στην υπογραφη μου! Τι εννοεις; Τι ειδους gaming θα κανεις στο Laptop αυτο ; Αν εννοεις κανα lol/cs , δεν θα δεις καποια διαφορα, καλυτερα να μεινεις οπως εισαι. Περασε αρκετο διαστημα ηρεμιας και ειπε να μου καταστρεψει το ΠΣΚ Ξαφνικα μπλε οθονη critical process died και restart Στο restart δε βλεπει τον ssd που αγορασα προσφατα Αν τον αποσυνδεσω και τον συνδεσω μπαινει κανονικα και μπορει να δουλεψει για αρκετη ωρα και μετα παλι τα ιδια Κυριως στο firefox το κανει και κολλαει τα παντα Ολο αυτο τι σχεση μπορει να εχει με τα Windows 10 ; Τα Windows σου εβγαλαν μπλε οθονη γιατι εχεις καποιο προβλημα στο Hardware. Οι μπλε οθονες για αυτο το λογο υπαρχουν. Οπως και για καποιο software related προβλημα προφανως μπορει να βγουνε. (πχ drivers). Εχεις δοκιμασει σε αλλο pc ή αλλο λειτουργικο ; Αυτο περι αποσυνδεσης-συνδεσης μυριζει δισκος ή τροφοδοτικο, μεχρι και το πιο ακραιο, δηλαδη καλωδια. 1
KINGLUCAS Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Πρώτες 2 ώρες με τα windows 10 είναι γρήγορα βεβαια είναι φρέσκο format λίγο μπέρδεμα είναι αλλα ok θα το δούμε επίσης τις μνήμες μου τις βλέπεις σαν 1333 ενώ σε αλλα προγράμματα είναι 1866
tommybertsen Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ποια ειναι η ταχυτητα τους η κανονικη; Τι σου λεει το cpu-z ? Δεν ξερω αν υποστηριζει ΧΜΡ και τετοια στα AMD συστηματα παντως. Τελικα δεν αντεξες, τα εβαλες ε; 1
KINGLUCAS Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ποια ειναι η ταχυτητα τους η κανονικη; Τι σου λεει το cpu-z ? Δεν ξερω αν υποστηριζει ΧΜΡ και τετοια στα AMD συστηματα παντως. Τελικα δεν αντεξες, τα εβαλες ε; ναι ήθελα να είμαι και εγώ up το date lol 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Τι εννοεις; Τι ειδους gaming θα κανεις στο Laptop αυτο ; Αν εννοεις κανα lol/cs , δεν θα δεις καποια διαφορα, καλυτερα να μεινεις οπως εισαι. Αχα..τωρα το πιο απαιτητικο παιχνιδι που παιζω ειναι το Dirt Rally(και αν το Dirt 3)..αν δεν βλεπω διαφορα μενω ως εχει! 1
tommybertsen Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 ναι ήθελα να είμαι και εγώ up το date lol 1866 φαινεται να δουλευουν.
Tzini_Gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 στα win 10 με ποιο προγραμμα μπορουμε να κανουμε mount image? μεχρι τα win7 χρησιμοποιουσα τι magic disc
tommybertsen Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 στα win 10 με ποιο προγραμμα μπορουμε να κανουμε mount image? μεχρι τα win7 χρησιμοποιουσα τι magic disc Daemon Tools Lite, ή power iso , τα περισσοτερο γνωστα.
Getta Robo Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Τρεχει καποιος windows 10 64bit σε συστημα δεκαετιας; Συμφωνα με την microsoft μπορω να βαλω windows 10, αλλα δεν ξερω τι αποδοση θα εχουν σε σχεση με τα windows 7 64bit οπου και χρησιμοποιω. Αυτη εδω ειναι η συνθεση μου: Intel Core 2 Duo E6400 @ 2.13GHz 4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 667MHz ASUSTeK Computer INC. P5W DH Deluxe (LGA 775) 512MB ATI Radeon X1950 Series 111GB KINGSTON SV300S37A120G ATA Device (SSD) Εχει καποιος αντιστοιχη συνθεση να μοιραστει τις εντυπωσεις του;
rfc Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Περασε αρκετο διαστημα ηρεμιας και ειπε να μου καταστρεψει το ΠΣΚ Ξαφνικα μπλε οθονη critical process died και restart Στο restart δε βλεπει τον ssd που αγορασα προσφατα Αν τον αποσυνδεσω και τον συνδεσω μπαινει κανονικα και μπορει να δουλεψει για αρκετη ωρα και μετα παλι τα ιδια Κυριως στο firefox το κανει και κολλαει τα παντα Εσενα σε παω..... λεμε. 1
Tzini_Gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Τρεχει καποιος windows 10 64bit σε συστημα δεκαετιας; Συμφωνα με την microsoft μπορω να βαλω windows 10, αλλα δεν ξερω τι αποδοση θα εχουν σε σχεση με τα windows 7 64bit οπου και χρησιμοποιω. Αυτη εδω ειναι η συνθεση μου: Intel Core 2 Duo E6400 @ 2.13GHz 4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 667MHz ASUSTeK Computer INC. P5W DH Deluxe (LGA 775) 512MB ATI Radeon X1950 Series 111GB KINGSTON SV300S37A120G ATA Device (SSD) Εχει καποιος αντιστοιχη συνθεση να μοιραστει τις εντυπωσεις του; εχω περασει σε λαπτοπ φιλου win 10-64bit που εχει απο τους πρωτους 2πυρηνος αν θυμαμαι καλα..και γενικα κατωτερης συνθεσης με σενα...πληροφορικα...αποκει που του κολλαγε με win 7 64bit το pes 16,πλεον με τα win 10 64 bit το pes16 ειναι playable 1
rfc Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Τρεχει καποιος windows 10 64bit σε συστημα δεκαετιας; Συμφωνα με την microsoft μπορω να βαλω windows 10, αλλα δεν ξερω τι αποδοση θα εχουν σε σχεση με τα windows 7 64bit οπου και χρησιμοποιω. Αυτη εδω ειναι η συνθεση μου: Intel Core 2 Duo E6400 @ 2.13GHz 4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 667MHz ASUSTeK Computer INC. P5W DH Deluxe (LGA 775) 512MB ATI Radeon X1950 Series 111GB KINGSTON SV300S37A120G ATA Device (SSD) Εχει καποιος αντιστοιχη συνθεση να μοιραστει τις εντυπωσεις του; Εγω το εχω βαλει και σε παλiοτερο απο το δικο σου και παιζει τελεια. 2ghz dual core. 1
Shadows Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Καλησπερα,περασα τα 10 για να παιξω το killer instinct,αλλα εχω τρελο θεμα με το store,που αφου κατεβασα το παιχνιδι,σταματησε να ανοιγει,δηλαδη μου βγαζει την μπλε εικονα φορτωσης και μετα κλεινει χωρις κανεναν κωδικο προβληματος.Εχω δοκιμασει και εντολες απο powershell και reset την cache του store και εκανα και reset τα windows,γενικα δοκιμασα οποιαδήποτε λυση προτεινουν σε σελιδες της ms αλλα τιποτα,.καποια ιδεα για βοηθεια?
Brazzers 1080p Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Παιδια λεω και εγω να τα περασω σιγα σιγα..Τα εχω βαλει κα ικατεβαινουν! Μια ερωτησουλα.Ποιο ειναι το καλυτερο anti-spy program να κατεβασω.Εχω βρει διαφορα στο νετ αλλα δεν ξερω ποιο να διαλεξω.Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις