Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry που πρηζω παλι...Καθαρα μονο για gaming καταστασεις και (browsing) αξιζει να βαλω τα 10ρια;εχω 8.1 bing τωρα!

Specs στην υπογραφη μου!

Τι εννοεις; Τι ειδους gaming θα κανεις στο Laptop αυτο ; Αν εννοεις κανα lol/cs , δεν θα δεις καποια διαφορα, καλυτερα να μεινεις οπως εισαι.

Περασε αρκετο διαστημα ηρεμιας και ειπε να μου καταστρεψει το ΠΣΚ

Ξαφνικα μπλε οθονη critical process died  και restart

Στο restart δε βλεπει τον ssd που αγορασα προσφατα

Αν τον αποσυνδεσω και τον συνδεσω μπαινει κανονικα και μπορει να δουλεψει για αρκετη ωρα και μετα παλι τα ιδια 

Κυριως στο firefox το κανει και κολλαει τα παντα 

Ολο αυτο τι σχεση μπορει να εχει με τα Windows 10 ; Τα Windows σου εβγαλαν μπλε οθονη γιατι εχεις καποιο προβλημα στο Hardware. Οι μπλε οθονες για αυτο το λογο υπαρχουν. Οπως και για καποιο software related προβλημα προφανως μπορει να βγουνε. (πχ drivers).

Εχεις δοκιμασει σε αλλο pc ή αλλο λειτουργικο ;

Αυτο περι αποσυνδεσης-συνδεσης μυριζει δισκος ή τροφοδοτικο, μεχρι και το πιο ακραιο, δηλαδη καλωδια.

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρώτες 2 ώρες με τα windows 10

είναι γρήγορα

βεβαια είναι φρέσκο format 

λίγο μπέρδεμα είναι αλλα ok θα το δούμε

επίσης τις μνήμες μου τις βλέπεις σαν 1333

ενώ σε αλλα προγράμματα είναι 1866

post-120148-0-58129400-1462565973_thumb.jpg

post-120148-0-79987600-1462565974_thumb.png

Δημοσ.

Ποια ειναι η ταχυτητα τους η κανονικη; Τι σου λεει το cpu-z ? Δεν ξερω αν υποστηριζει ΧΜΡ και τετοια στα AMD συστηματα παντως.

Τελικα δεν αντεξες, τα εβαλες ε; :P

• Like 1
Δημοσ.

Ποια ειναι η ταχυτητα τους η κανονικη; Τι σου λεει το cpu-z ? Δεν ξερω αν υποστηριζει ΧΜΡ και τετοια στα AMD συστηματα παντως.

Τελικα δεν αντεξες, τα εβαλες ε; :P

ναι ήθελα να είμαι και εγώ up το date lol

post-120148-0-37267300-1462566607_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοεις; Τι ειδους gaming θα κανεις στο Laptop αυτο ; Αν εννοεις κανα lol/cs , δεν θα δεις καποια διαφορα, καλυτερα να μεινεις οπως εισαι.

Αχα..τωρα το πιο απαιτητικο παιχνιδι που παιζω ειναι το Dirt Rally(και αν το Dirt 3)..αν δεν βλεπω διαφορα μενω ως εχει! ;) :)

• Like 1
Δημοσ.

στα win 10 με ποιο προγραμμα μπορουμε να κανουμε mount image?

μεχρι τα win7 χρησιμοποιουσα τι magic disc

Daemon Tools Lite, ή power iso , τα περισσοτερο γνωστα.

Δημοσ.

Τρεχει καποιος windows 10 64bit σε συστημα δεκαετιας; Συμφωνα με την microsoft μπορω να βαλω windows 10, αλλα δεν ξερω τι αποδοση θα εχουν σε σχεση με τα windows 7 64bit οπου και χρησιμοποιω. Αυτη εδω ειναι η συνθεση μου:

Intel Core 2 Duo E6400 @ 2.13GHz

4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 667MHz

ASUSTeK Computer INC. P5W DH Deluxe (LGA 775)

512MB ATI Radeon X1950 Series

111GB KINGSTON SV300S37A120G ATA Device (SSD)

Εχει καποιος αντιστοιχη συνθεση να μοιραστει τις εντυπωσεις του;

Δημοσ.

Περασε αρκετο διαστημα ηρεμιας και ειπε να μου καταστρεψει το ΠΣΚ

Ξαφνικα μπλε οθονη critical process died  και restart

Στο restart δε βλεπει τον ssd που αγορασα προσφατα

Αν τον αποσυνδεσω και τον συνδεσω μπαινει κανονικα και μπορει να δουλεψει για αρκετη ωρα και μετα παλι τα ιδια 

Κυριως στο firefox το κανει και κολλαει τα παντα 

Εσενα σε παω..... λεμε.

• Like 1
Δημοσ.

Τρεχει καποιος windows 10 64bit σε συστημα δεκαετιας; Συμφωνα με την microsoft μπορω να βαλω windows 10, αλλα δεν ξερω τι αποδοση θα εχουν σε σχεση με τα windows 7 64bit οπου και χρησιμοποιω. Αυτη εδω ειναι η συνθεση μου:

εχω περασει σε λαπτοπ φιλου win 10-64bit που εχει απο τους πρωτους 2πυρηνος αν θυμαμαι καλα..και γενικα κατωτερης συνθεσης με σενα...πληροφορικα...αποκει που του κολλαγε με win 7 64bit το pes 16,πλεον με τα win 10 64 bit το pes16 ειναι playable :)

• Like 1
Δημοσ.

Εγω το εχω βαλει και σε παλiοτερο απο το δικο σου και παιζει τελεια. 2ghz dual core.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα,περασα τα 10 για να παιξω το killer instinct,αλλα εχω τρελο θεμα με το store,που αφου κατεβασα το παιχνιδι,σταματησε να ανοιγει,δηλαδη μου βγαζει την μπλε εικονα φορτωσης και μετα κλεινει χωρις κανεναν κωδικο προβληματος.Εχω δοκιμασει και εντολες απο powershell και reset την cache του store και εκανα και reset τα windows,γενικα δοκιμασα οποιαδήποτε λυση προτεινουν σε σελιδες της ms  αλλα τιποτα,.καποια ιδεα για βοηθεια?

Δημοσ.

Παιδια λεω και εγω να τα περασω σιγα σιγα..Τα εχω βαλει κα ικατεβαινουν!

Μια ερωτησουλα.Ποιο ειναι το καλυτερο anti-spy program να κατεβασω.Εχω βρει διαφορα στο νετ αλλα δεν ξερω ποιο να διαλεξω.Ευχαριστω!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...