Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξίζει να βάλω τα Windows 10; Έχω τα 7 αυτήν την στιγμή, η μητρική μου δεν έχει drivers για windows 10 είναι πρόβλημα αυτό; Τα είχα βάλει αλλά ήταν λίγο πιο αργό το boot στα 10 στην φόρτωση επιφάνεια εργασίας.

Η μητρική μου είναι αυτή http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3330#dl

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει γινει η ιδια ερωτηση στις τελευταιες 10 σελιδες αν διαβασεις, 2 φορες τουλαχιστον. 

Η απαντηση ειναι απλη. 

Αν τα χρειαζεσαι και εχεις "μικροβιο" αλλαγης, τα βαζεις. Αλλιως αν δε θες μπελαδες και οχι πληρεστατη υποστηριξη (δε μπορουμε να γνωριζουμε για την καθε μητρικη - αλλα συνηθως δουλευουν και οδηγοι των 8.1 και εσενα δεν εχει ουτε για αυτά), μενεις οπως εισαι.

Δημοσ.

Αξίζει να βάλω τα Windows 10; Έχω τα 7 αυτήν την στιγμή, η μητρική μου δεν έχει drivers για windows 10 είναι πρόβλημα αυτό; Τα είχα βάλει αλλά ήταν λίγο πιο αργό το boot στα 10 στην φόρτωση επιφάνεια εργασίας.

Η μητρική μου είναι αυτή http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3330#dl

Οι drivers δεν είναι πρόβλημα. Απλά είναι απαραίτητο να κάνεις καθαρή εγκατάσταση και όχι αναβάθμιση, για να δεις το πραγματικό performance των 10.

• Like 2
Δημοσ.

δεν ξέρω εάν επιτρέπεται να ρωτήσω εδώ:

σε σχέση με gaming τι αρνητικά έχουν τα windows 10 σε σχέση με win 7? 
Δημοσ.

δεν ξέρω εάν επιτρέπεται να ρωτήσω εδώ:

σε σχέση με gaming τι αρνητικά έχουν τα windows 10 σε σχέση με win 7? 

Χμμ... Κανενα; Εγω διεκρινα ενα μικρο boost στις επιδοσεις ορισμενων παιχνιδιων. Οταν τα εβαλα επαιζα το Lords of the fallen, και το Witcher 3 , και ειδα πιο σταθερο Framerate , ελαφρως, αλλα το ειδα. Τωρα οι αποψεις διηστανται, και εδω και καιρο τα'χουν κανει μανταρα με τους drivers και οι 2 εταιρειες.Οποτε πιστευω πλεον διαφορες δε θα δεις.

• Like 1
Δημοσ.

OK τέλεια- σε browsing ταχύτητα ίδια? multiple tabs? resources ram? τρώει παραπάνω ram ας πούμε από win 7? ανοίγω chrome και firefox 10-20 tabs

παίζω youtube 1 -2 tab σίγουρα upload το ένα παράθυρο
Δημοσ.

Ιδια καταναλωση βλεπω στο περιπου. Για την ακριβεια αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι τρωει οσο βλεπει , και οσον αφορα τον chrome , για την καταναλωση φταιει μονον ο Chrome , οχι τα Windows. ;) 

• Like 1
Δημοσ.

Ιδια καταναλωση βλεπω στο περιπου. Για την ακριβεια αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι τρωει οσο βλεπει , και οσον αφορα τον chrome , για την καταναλωση φταιει μονον ο Chrome , οχι τα Windows. ;)

υπάρχει καλύτερος browser από chrome?

Δημοσ.

Chome χρησιμοποιω και εγω. Απλως , αυτο νομιζω ισχυει με ολους τους browser. 

Υπαρχουν πολλοι που "πατανε" στον chrome (οπως ο maxthon) , αλλα δε ξερω σε ταχυτητα τι κανει. Ουσιαστικα ειναι (κατα τη γνωμη μου ) ο ταχυτερος. Αν εχεις αρκετη μνημη και ενα ικανοποιητικο pc , δεν εχεις λογους να ψαχνεις για διαφορετικο. 

Στα Windows 10 η καταναλωση ειναι περισσοτερο οπως στα 8.1. 

Παντα στον browser θα ισχυει το "τρωει οσο βρισκει". Ειχα 8gb ram , και τωρα 16. Τωρα τρωει περισσοτερο. Για τον προφανη λογο

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα σε ολα τα παιδια!

Χρηστος Ανεστη!!

Το laptop μου ειναι το Dell Inspiron 17 7337 με Windows 10 Pro (αρχικα 8,1 και εκανα clean install τα 10αρια)

Χθες θελησα να ενημερωσω 2 drivers της Intel μεσω της ιστοσελιδας της Intel και οχι της Dell: Bluetooth + Proset wireless και ξαφνικα στη μεση της εγκαταστασης και των δυο μου εβγαλε μλε οθονη με μηνυμα λαθους VIDEO_DXGKRNL_FATAL _ERROR και εκανε αυτοματη επανεκκινηση.

Βεβαιως οι εν λογω αναβαθμισεις δεν εγιναν!

Τι σημαινει αυτο;

Δημοσ.

Χρηστος Ανεστη!!

Το laptop μου ειναι το Dell Inspiron 17 7337 με Windows 10 Pro (αρχικα 8,1 και εκανα clean install τα 10αρια)

Χθες θελησα να ενημερωσω 2 drivers της Intel μεσω της ιστοσελιδας της Intel και οχι της Dell: Bluetooth + Proset wireless και ξαφνικα στη μεση της εγκαταστασης και των δυο μου εβγαλε μλε οθονη με μηνυμα λαθους VIDEO_DXGKRNL_FATAL _ERROR και εκανε αυτοματη επανεκκινηση.

Τι σημαινει αυτο;

Καλημέρα κι αληθώς Ανέστη.

Το συγκεκριμένο error (αν δεν κάνω λάθος) έχει να κάνει με τα γραφικά του συστήματος. Τουλάχιστον με ένα γρήγορο google search αυτό είδα. Τώρα αν ένας απ'τους συγκεκριμένους drivers που κατέβασες (και που είναι άσχετοι με την κάρτα γραφικών) δημιουργούν θέμα στην κάρτα γραφικών κατά την εγκατάσταση, μπορεί να είναι και η αιτία που σου πέταξε αυτό το σφάλμα.

Πάντως στη θέση σου θα έμενα με τους παλιούς, εφόσον δεν έχω πρόβλημα.

Πέρα απ'αυτό, εγώ ας πούμε έχω κατεβάσει το Intel Driver Update Utility και μου εμφανίζει παλιότερους drivers ως νέους drivers προς εγκατάσταση!

Δημοσ.

Χρηστος Ανεστη!!

Τι σημαινει αυτο;

Εαν έχεις περάσει και άλλους drivers οχι απο dell αλλα απο κατασκευαστή κάνε αναίρεση και γενικότερα εαν τα 10αρια πέρασαν μόνα τους drivers ξήλωσέ τα όλα καθώς η dell κάνει δικές της αλχημείες στα εξαρτήματα και δουλεουν μόνο με τους δικούς της drivers.

Δημοσ.

Sorry που πρηζω παλι...Καθαρα μονο για gaming καταστασεις και (browsing) αξιζει να βαλω τα 10ρια;εχω 8.1 bing τωρα!

Specs στην υπογραφη μου!

Δημοσ.

Περασε αρκετο διαστημα ηρεμιας και ειπε να μου καταστρεψει το ΠΣΚ

Ξαφνικα μπλε οθονη critical process died  και restart

Στο restart δε βλεπει τον ssd που αγορασα προσφατα

Αν τον αποσυνδεσω και τον συνδεσω μπαινει κανονικα και μπορει να δουλεψει για αρκετη ωρα και μετα παλι τα ιδια 

Κυριως στο firefox το κανει και κολλαει τα παντα 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...