Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα....Είχα windows 7 στο pc μου κι απο προχθές μπήκαν αναγκαστηκά τα 10.

Τι γίνεται? Μου έβγαζε συνέχεια ειδοποιήσεις κ τελικά αναβαθμίστηκαν θέλοντας κ μή.

Ομολογώ πως δεν μου αρέσουν ή δεν μπορώ να τα συνηθίσω. Γιατί έγινε αυτό?

Ρίξε μια ματιά εδώ

Μια γρήγορη ερώτηση. Άλλαξα μητρική και τώρα δεν ενεργοποιουντε τα Windows 10. Να πάρω καλύτερα τηλέφωνο στην υποστήριξη της Microsoft; η μπορώ να κάνω κάτι άλλο;

Πρέπει να τους πάρεις τηλ. & να τους ενημερώσεις. Διαφορετικά δεν θα ενεργοποιηθούν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρίξε μια ματιά εδώ

Πρέπει να τους πάρεις τηλ. & να τους ενημερώσεις. Διαφορετικά δεν θα ενεργοποιηθούν.

μιλησα με Microsoft αλλα το κλειδι που ειχα αγορασει για τα 8 ηταν ακαδημαικα.... οποτε εφαγα ακυρο..δεν υπαρχει αλλος τροπος ενεργοποιησης? μονο με αγορα νεου κλειδιου?

μιλησα με Microsoft αλλα το κλειδι που ειχα αγορασει για τα 8 ηταν ακαδημαικα.... οποτε εφαγα ακυρο..δεν υπαρχει αλλος τροπος ενεργοποιησης? μονο με αγορα νεου κλειδιου?

Εφόσον η ίδια η Microsoft σου λέει ότι δεν γίνεται, δεν μου φαίνεται ότι μπορείς να κάνεις κάτι.

Είμαι με 10ρια από αναβάθμιση από 7ρια με insider κοντά στο χρόνο.

Καιρός για format, να φύγει η ατελείωτη σαβούρα (3 περίπου χρόνια από το τελευταίο, νομίζω), να μπει και το κλειδί των 8.

Τα μόνα προβλήματα: Origin, GOG Galaxy, Steam, MyDocuments (ελπίζω να αναγνωριστούν μετά τα copy-paste+setup).

Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω?

Ο δίσκος είναι SSD. Υπάρχει κάποιος λόγος να μπω σε διαδικασία secure erase ή αρκεί να διαγράψω κάθε partition στο setup των 10 και θα είμαι εντάξει?

Ξέρω για την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση γύρω στον Ιούνη, αλλά τώρα υπάρχει ο χρόνος (κι αυτός, δανεικός).

Hello !

Σήμερα 26/4 έκανα update τα windows 10 (έβγαλε ένα καινούριο update pack) και όλα ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ . Λένε ότι προκαλεί σοβαρά προβλήματα στο PC π.χ. δεν ανοίγουν προγράμματα ή ανοίγουν τα μισά, το start up button, search , wifi sound buttons δεν δουλεύουν, είναι σαν να έχει γίνει σοβαρή ζημιά στον υπολογιστή... ξέρει κανείς μήπως κάτι ;

Hello !

Σήμερα 26/4 έκανα update τα windows 10 (έβγαλε ένα καινούριο update pack) και όλα ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ . Λένε ότι προκαλεί σοβαρά προβλήματα στο PC π.χ. δεν ανοίγουν προγράμματα ή ανοίγουν τα μισά, το start up button, search , wifi sound buttons δεν δουλεύουν, είναι σαν να έχει γίνει σοβαρή ζημιά στον υπολογιστή... ξέρει κανείς μήπως κάτι ;

Είναι προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά. Έχεις κατεβάσει όλα τα updates, ώστε να ενημερωθούν οι drivers? Aν ναι και συνεχίζεις να'χεις προβλήματα, το PC σου δεν είναι συμβατό με Windows 10. Στη θέση σου θα επέστρεφα στα Windows 7 (έχεις 30 μέρες χρόνο από την ημέρα που έκανες αναβάθμιση να γυρίσεις στα προηγούμενα Windows).

Περίεργη συμπεριφορά μετά το τελευταίο slow insider update (μετά το format, πλέον).

Σε cold boot, κάνει κοντά 2' να περάσει την αρχική win οθόνη (αυτή με τις τελίτσες που στριφογυρίζουν...μάλιστα ακόμα και αυτές σέρνονται) και μετά όλα καλά.

Σε επανεκκίνηση, ακαριαία χωρίς θέμα.

Μετά τη νέα εγκατάσταση, για μια ημέρα, πριν μπει το νέο patch, δεν είχα τέτοιο θέμα.

Όχι ότι είναι κάποια σοβαρή ενόχληση, απλά διαπιστώνεται.

Xριστος Ανεστη σε ολους οσους πιστευουν,υγεια και χαρα! 
Ποιο ειναι το τελευταιο build? εχω το 1511 με OS build 10586.218

και διαβασα στο ιντερνετ οτι 26 απριλιου βγηκε το 14332

τι φαση; παταω και για update και μ λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση..

Εξαρτάται.

Είσαι insider? Release? Slow? Fast?

Εγώ σε slow, αυτή τη στιγμή είμαι:

14295.rs1_release.160318-1628

απο που το βλεπω αυτο; :P αν ειμαι insider release κοκ?

αρα εγω με το 1511 εχω το τελευταιο build με βαση αυτο που ειμαι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...