Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προχθες εγκατασταθηκε (αυτοματα αφου δε μπορεις να κανεις κι αλλιως) καποιο update στα 10αρια μου. Σε ενα netbook που εχει μεν 8gb ram και ssd, αλλα αργο επεξεργαστη, απο τοτε και μετα το βλεπω σαν να σερνεται.... Ξερει κανεις τι ηταν αυτα τα τελευταια updates που δωσανε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποσα??? Ποιο netbook εχεις αν επιτρεπεται?

Ειχα παρει ενα turbo x steel mini και του προσθεσα στην πορεια 8 ram αντι για 2 και εναν ssd

Αλλο μηχανημα ειχε γινει πριν το update. Μακαρι να μπορουσα να του βαλω 7αρια

Μια απλη ερωτηση: τι ειναι ο φακελος $WINDOWS.~BT ...??

Ο συγκεκριμένος φάκελος περιέχει αρχεία, τα οποία δημιουργήθηκαν κατά την αναβάθμιση σε Windows 10 από άλλη έκδοση Windows (δεν είμαι βέβαιος αν δημιουργείται και σε αναβάθμιση από OS build των ίδιων των Windows 10 - όποιος γνωρίζει, ας απαντήσει). Μην το μπερδέψεις με τον φάκελο windows.old, εκείνος είναι κάτι διαφορετικό.

Δεν συνιστάται η διαγραφή του! Διάβασε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες.

Θελω να κανω φορματ ενα λαπτοπ που πηγε απο τα 8.1 στα 10 και να περασω τα 10 απο την αρχη. Περασα το iso των 10 σε στικακι, αλλα δεν μπορω να εκκινησω απο αυτο οταν το συστημα εχει το legacy support ανενεργο. Μου δινει μονο 2 επιλογες: os boot manager και boot from efi file.

Οταν το κανω ενεργο, βγαζει και το στικακι στο boot menu, το επιλεγω και το συστημα εκκινει κανονικα απο αυτο.

Αν το κανω με το legacy support θα ενεργοποιηθουν σωστα τα 10 ή θα εχω τρεχαματα?

Εχω ηδη κλεισει το secure boot και clear all secure boot keys.

Καλημέρα....Είχα windows 7 στο pc μου κι απο προχθές μπήκαν αναγκαστηκά τα 10.

Τι γίνεται? Μου έβγαζε συνέχεια ειδοποιήσεις κ τελικά αναβαθμίστηκαν θέλοντας κ μή.

Ομολογώ πως δεν μου αρέσουν ή δεν μπορώ να τα συνηθίσω. Γιατί έγινε αυτό?

Μια γρήγορη ερώτηση. Άλλαξα μητρική και τώρα δεν ενεργοποιουντε τα Windows 10. Να πάρω καλύτερα τηλέφωνο στην υποστήριξη της Microsoft; η μπορώ να κάνω κάτι άλλο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...