Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα, έχω τα 8.1 και λέω να δοκιμάσω την τύχη μου με τα 10άρια.
Υπάρχει κάποιος λόγος να μην το κάνω;

Τώρα έχω τα 8 σε μηχανικό δίσκο, θα βάλω ssd για να περάσω τα 10άρια με καθαρή εγκατάσταση.
Είναι καλύτερο να κάνω την αναβάθμιση πρώτα ώστε να περαστεί ο κωδικός και μετά να κάνω την καθαρή εγκατάσταση στον ssd ή δεν παίζει ρόλο;

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαλησπέρα, έχω τα 8.1 και λέω να δοκιμάσω την τύχη μου με τα 10άρια.

Υπάρχει κάποιος λόγος να μην το κάνω;

Τώρα έχω τα 8 σε μηχανικό δίσκο, θα βάλω ssd για να περάσω τα 10άρια με καθαρή εγκατάσταση.

Είναι καλύτερο να κάνω την αναβάθμιση πρώτα ώστε να περαστεί ο κωδικός και μετά να κάνω την καθαρή εγκατάσταση στον ssd ή δεν παίζει ρόλο;

Δεν παίζει ρόλο, αρκεί να βάλεις την αντίστοιχη έκδοση των 8.1.

Αν δηλαδή έχεις Home 8.1, θα βάλεις Home 10.

Αν έχεις Pro 8.1, θα βάλεις Pro 10.

To κλειδί των 8.1 θα ενεργοποιήσει κανονικά τα 10.

Δεν θα σου πω αν υπάρχει λόγος να το κάνεις ή να μην το κάνεις, επειδή οι απόψεις διίστανται. Άλλους τους αρέσουν περισσότερο τα 8άρια, άλλους τα 10άρια. Εγώ πχ ανήκω στους δεύτερους.

Δοκίμασε τα, δεν έχεις να χάσεις κάτι! Αντιθέτως θα μπορείς να έχεις (τεκμιριωμένη) άποψη αν σου κάνουν (εσένα προσωπικά) ή όχι.

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που του αρέσουν τα 8.1 και όχι τα 10. Το debate είναι περισσότερο μεταξύ 7 και 8.1/10.

Δημοσ.

Καλημερα παιδες.

Λεω και εγω να περασω 10αρια. Απλα επδ δεν ειναι και φθηνα, για αρχη λεω να τα παρω απο τον θειο, και αν μου αρεσουν τα αγοραζω.

Αν εχει δοκιμασει κανεις απο θειο ας στειλει ενα πμ

Δημοσ.

Καλημερα παιδες.

Λεω και εγω να περασω 10αρια. Απλα επδ δεν ειναι και φθηνα, για αρχη λεω να τα παρω απο τον θειο, και αν μου αρεσουν τα αγοραζω.

Αν εχει δοκιμασει κανεις απο θειο ας στειλει ενα πμ

Γιατί από το θείο; Κατέβασέ τα από τη Microsoft και χρησιμοποίησέ τα μέχρι τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου.

• Like 1
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που του αρέσουν τα 8.1 και όχι τα 10. Το debate είναι περισσότερο μεταξύ 7 και 8.1/10.

Eγώ που είχα τα 7 και πήγα στα 8, βάζοντας μόνο το classic shell που με βόλευε, δε βρήκα καμία ουσιαστική διαφορά ώστε να πω καλύτερα τα 7, οπότε πιστεύω ότι και με τα 10 δε θα έχω πρόβλημα.

Οι 2 τομείς που με προβληματίζουν από αυτά που έχω διαβάσει είναι η αναζήτηση και η ιδιωτικότητα.

Δεν παίζει ρόλο, αρκεί να βάλεις την αντίστοιχη έκδοση των 8.1.

Αν δηλαδή έχεις Home 8.1, θα βάλεις Home 10.

Αν έχεις Pro 8.1, θα βάλεις Pro 10.

To κλειδί των 8.1 θα ενεργοποιήσει κανονικά τα 10.

Δεν θα σου πω αν υπάρχει λόγος να το κάνεις ή να μην το κάνεις, επειδή οι απόψεις διίστανται. Άλλους τους αρέσουν περισσότερο τα 8άρια, άλλους τα 10άρια. Εγώ πχ ανήκω στους δεύτερους.

Δοκίμασε τα, δεν έχεις να χάσεις κάτι! Αντιθέτως θα μπορείς να έχεις (τεκμιριωμένη) άποψη αν σου κάνουν (εσένα προσωπικά) ή όχι.

Δηλαδή χωρίς να έχω βάλει ποτέ τα 10, αν κάνω καθαρή εγκατάσταση στον ssd τα δεκάρια, θα περαστεί αυτόματα ο κωδικός που είχα στα οχτάρια;

Δημοσ.

Eγώ που είχα τα 7 και πήγα στα 8, βάζοντας μόνο το classic shell που με βόλευε, δε βρήκα καμία ουσιαστική διαφορά ώστε να πω καλύτερα τα 7, οπότε πιστεύω ότι και με τα 10 δε θα έχω πρόβλημα.

Οι 2 τομείς που με προβληματίζουν από αυτά που έχω διαβάσει είναι η αναζήτηση και η ιδιωτικότητα.

Δηλαδή χωρίς να έχω βάλει ποτέ τα 10, αν κάνω καθαρή εγκατάσταση στον ssd τα δεκάρια, θα περαστεί αυτόματα ο κωδικός που είχα στα οχτάρια;

Αν έχεις κλειδί από Windows 7 & 8/8.1, μπορείς να κάνεις απευθείας καθαρή εγκατάσταση τα Windows 10 με το ίδιο κλειδί, χωρίς πιο πριν να κάνεις αναβάθμιση. Εδώ διάβασε κάτω-κάτω εκεί που γράφει "Activating Windows 10 (Version 1511 or higher) using a Windows 7, Windows 8 or Windows 8.1 product key".

Αν θέλεις να'σαι πάλι 100% βέβαιος, κάλεσε πιο πριν την Microsoft και ρώτα τους αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κλειδί που κατέχεις για καθαρή εγκατάσταση, χωρίς αναβάθμιση.

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

ξέρετε πως αντιμετωπίζεται η θολούρα που υπάρχει στα windows 10 , σε full hd laptop?

Είναι bug του scalling των windows..

έχω διαβάσει για ενα .exe προγραμμα poy to διορθώνει, ,αλλά το φοβάμαι..

Δημοσ.

Έχω βάλει μια ερώτηση στο chrome topic & δεν είμαι βέβαιος αν έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση των Windows 10 ή του ίδιου του Chrome. Όποιος γνωρίζει, ας απαντήσει (στο ίδιο το topic).

----

Άκυρο, τη βρήκα τη λύση.

Δημοσ.

Έχω το lumia 640 και από τότε που έκανα την αναβάθμιση σε windows 10 έχουν εξαφανιστεί τα ελληνικά από το πληκτρολόγιο. Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...