Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρεπιπτοντως, το εχω και εγω τωρα το παρατηρησα :P

8.1

Και δεν ειναι προβλημα τελικα, αν πατησεις δεξι κλικ και πατησεις το 3, σε βαζει στις ιδιοτητες γιαυτο και εχει τον αριθμο 3. Ισως μας θεωρουν τεμπεληδες σαν ελληνες και βαριομαστε να κατεβασουμε τον κερσορα κατω :P

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω πατησα το 1 και δεν με εβαλε παντως. Ακουγεται ο ηχος των windows. Ισως σε βαζει στα 10.

Δοκίμασε να κάνεις δεξί κλικ στον φάκελο, άσε τις επιλογές ανοιχτές και πάτα 1.

Στα 10 (μόνο) έτσι με βάζει απευθείας στις ιδιότητες.

(Και με 3 το ίδιο κάνει)

Δημοσ.

Αυτο εκανα. Ετσι οπως ειχα ανοιχτες τις επιλογες πατησα το 3 και μπηκε. Οταν παταω το 1 δεν μπαινει. Ουτε με το 2.

• Like 1
Δημοσ.

ξανα ρωτάω γιατι το επαθε το σύστημα πάλι.

Τερματισμένο με fastboot ενεργό.

Περνάει το πρώτο φόρτωμα με τις τελίτσες που κάνουν κυκλο κ αντι να δειξει τον λογαριασμό χρηστη κλπ μένει σε μαυρη οθονη με τον κέρσορα μόνο.

Εαν πατήσω το κουμπί ενεργοποιήσης τερματίζει κανονικά το σύστημα και αν τον ξανα-ανάψω εμφανίζει χρήστη κανονικά.

Δεν θα ηθελα να βγάλω το fastboot για λόγους ταχύτητας αλλα αμα δεν υπάρχει αλλη λύση δεν έχω πρόβλημα.

Αυτο το κανει και στο σχολειο μου που εχουμε βαλει τα 10ρια!! *Το κανει σε καθε επανεκκινηση η ακομα και μετα απο κανονικο κλεισιμο και ανοιγμα! ;) :) (Αργει φανταστικαα να ανοιξειι!)

Δημοσ.

Παιδια τι 1 και 3 και 13 λετε; Μονο στα ελληνικα γινονται αυτα; :P

Ναι! Ρίξε μια ματιά εδώ.

Οι Ελληνικές εκδόσεις Windows 8/8.1/10 είναι όπως φαίνεται Special Editions! χαχαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

It's a feature guys :P 

Μα δε καταλαβαινω και αυτο που λετε οτι πατατε 3 κλπ. Τι εννοειτε; Εγω οτι και να πατησω κανει τον κλασικο ηχο λαθους (το γκλουννν :P )

Δημοσ.

It's a feature guys :P

Μα δε καταλαβαινω και αυτο που λετε οτι πατατε 3 κλπ. Τι εννοειτε; Εγω οτι και να πατησω κανει τον κλασικο ηχο λαθους (το γκλουννν :P )

To γκλουννν  :P 

Λοιπόν. Επιλέγεις έναν φάκελο (οποιονδήποτε), κάνεις δεξί κλικ πάνω του και εμφανίζονται οι επιλογές. Όπως είναι ανοιχτές οι επιλογές, πατάς 3. Με το 3 θα σου ανοίξει τις ιδιότητες του συγκεκριμένου φακέλου (στα Windows 10 αυτό γίνεται και με το 1, όχι όμως στα Windows 8/8.1).

Try it και πες μας (μια και είναι τόσο σοβαρό ζήτημα, που πρέπει να λυθεί η απορία)!  :lol:

Δημοσ.

Αυτο λεω :P Δεν ανοιγει κατι εμενα πατωντας ειτε το 1 ειτε το 3... :(

Φορματ κατευθειαν , this feature cannot be missed  :mad:  :mad:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΚΑΙ άνοιγμα topic στο insomnia

NEO BUG ΣΤΑ WINDOWS 10!!!  :shock:

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο λεω :P Δεν ανοιγει κατι εμενα πατωντας ειτε το 1 ειτε το 3... :(

Φορματ κατευθειαν , this feature cannot be missed  :mad:  :mad:

Παρτο πετα το το εργαλειο σου λεμεεε! Εμενα κανει γκλουν οταν παταω το 1 και με το 3 μπαινει, ζηλια :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...