Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αχά..........προφανώς το έβαλε η microsoft για να μην αισθανόμαστε μειονεκτικά απένταντι στα laptop. :D

αυτό θα πεί πολιτική ισότητας :P

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα .Το εχω ρωτησει και αλλου εδω αλλα μαλλον σε λαθος ενοτητα .

Γινεται στα 10 να βαλω την λεγομενη αλληλογραφια των vista ?

Στα 7αρια αντεγραψα τον φακελο Windows mail στο program files με αυτον που υπαρχει στα vista και με καποιες αλλαγες δουλεψε αλλα στα 10αρια δεν το καταφερα .

Εψαξα εδω αλλα δεν εβγαλα ακρη    https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=how+to+use+winmail+on+windows+10 . Εχω ελληνικα windows .

Θελω να βαλω αυτο αν δεν εγινα κατανοητος .

Ευχαριστω.

post-40980-0-47510500-1460877376_thumb.png

Καλημερα .Το εχω ρωτησει και αλλου εδω αλλα μαλλον σε λαθος ενοτητα .

Γινεται στα 10 να βαλω την λεγομενη αλληλογραφια των vista ?

Στα 7αρια αντεγραψα τον φακελο Windows mail στο program files με αυτον που υπαρχει στα vista και με καποιες αλλαγες δουλεψε αλλα στα 10αρια δεν το καταφερα .

Εψαξα εδω αλλα δεν εβγαλα ακρη    https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=how+to+use+winmail+on+windows+10 . Εχω ελληνικα windows .

Θελω να βαλω αυτο αν δεν εγινα κατανοητος .

Ευχαριστω.

Δεν μου φαίνεται ότι υπάρχει η δυνατότητα στα Windows 8/8.1/10 να λειτουργήσει η αλληλογραφία των Vista.

Κι εγώ θα ήθελα το Windows Dreamscene των Vista (κι ας ήταν RAM Killer), αλλά... 

Δεν μου φαίνεται ότι υπάρχει η δυνατότητα στα Windows 8/8.1/10 να λειτουργήσει η αλληλογραφία των Vista.

Κι εγώ θα ήθελα το Windows Dreamscene των Vista (κι ας ήταν RAM Killer), αλλά... 

Κι ομως και σε 8.1 το ειχα βαλει και πριν λιγες μερες σε παλιο laptop φιλου με 7αρια 32bit που αναβαθμισα σε 10αρια . Τα δικα μου ειναι 7αρια αλλα 32bit και δεν μπορω  μετα απο αναβαθμιση.

Για να βρω τον φακελο windows mail απο 64αρια Vista εκανα εγκατασταση vista και αντεγραψα τον φακελο καιμετα τα εσβησα.

• Like 1

Κι ομως και σε 8.1 το ειχα βαλει και πριν λιγες μερες σε παλιο laptop φιλου με 7αρια 32bit που αναβαθμισα σε 10αρια . Τα δικα μου ειναι 7αρια αλλα 32bit και δεν μπορω  μετα απο αναβαθμιση.

Για να βρω τον φακελο windows mail απο 64αρια Vista εκανα εγκατασταση vista και αντεγραψα τον φακελο καιμετα τα εσβησα.

Οπότε ας περιμένουμε να δούμε αν έχει κάποιος άλλος κάποια λύση. 

• Like 1

ξανα ρωτάω γιατι το επαθε το σύστημα πάλι.

Τερματισμένο με fastboot ενεργό.

Περνάει το πρώτο φόρτωμα με τις τελίτσες που κάνουν κυκλο κ αντι να δειξει τον λογαριασμό χρηστη κλπ μένει σε μαυρη οθονη με τον κέρσορα μόνο.

Εαν πατήσω το κουμπί ενεργοποιήσης τερματίζει κανονικά το σύστημα και αν τον ξανα-ανάψω εμφανίζει χρήστη κανονικά.

Δεν θα ηθελα να βγάλω το fastboot για λόγους ταχύτητας αλλα αμα δεν υπάρχει αλλη λύση δεν έχω πρόβλημα.

• Like 1

Ανοιγω ενα command prompt με το πληκτρολογιο στα αγγλικα και οταν γραφω κατι μεσα εκει, το γραφει στα ελληνικα! Γιατι?

Εννοειτια πως παταω εναλλαγη, απο το πληκτρολγοιο και απο το εικονιδιο στο tray, αλλα με γειωνει. Σε αλλες εφαρμογες αλλαζει κανονικα.

• Like 1

Στα Windows 7 είχαμε την δυνατοτητα σε ένα αρχειο .exe να κανουμε δεξι κλικ και να το εκτελέσουμε με συμβατοτητα προηγουενης εκδοσης Windows .Στα 10 δεν ειδα να γινεται κατι τετοιο .Σωστα ?

Γιαννη καποιο shell extension πρεπει να ειχες βαλει για να τοκανες κατυθειαν με δεξι κλικ.

Κανονικα θελει δεξι κλικ>ιδιοτητες>συμβατοτητα, σε ολα τα λειτουργικα ισχυει αυτο

Γιαννη καποιο shell extension πρεπει να ειχες βαλει για να τοκανες κατυθειαν με δεξι κλικ.

Κανονικα θελει δεξι κλικ>ιδιοτητες>συμβατοτητα, σε ολα τα λειτουργικα ισχυει αυτό

Ναι αυτό εννουσα αλλα δεν το εγραψα σωστα . Θα κοταξω αν υπαρχει επιλογή για όλα τα λειτουργικα .Ευχαριστω

Να κάνω κι εγώ τώρα με τη σειρά μου μια ερώτηση...
Το είχα παρατηρήσει στα Windows 8/8.1, το βλέπω και στα Windows 10.
Δεξί κλικ σε οποιονδήποτε φάκελο ή εικονίδιο (πχ στον κάδο ανακύκλωσης) και εμφανίζονται κάτω-κάτω οι ιδιότητες και μέσα σε παρένθεση ο αριθμός 3.
Ιδιότητες (3)
Τι είναι αυτό το 3? 

Προσωπικα δεν νομιζω να ειναι κατι. Ισως να ειναι καποιο bug της ελληνικης μεταφρασης του λειτουργικου που καποιοι το παθαινουν καποιοι οχι.

Αυτό βρήκα ως απάντηση σε διάφορα forums (ακόμη και της microsoft) και μου φαίνεται απίστευτο που όχι μόνο έγινε λάθος μετάφραση στα 8/8.1, αλλά το ίδιο λάθος μεταφέρθηκε και στα 10άρια!  :mellow:

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...