Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγκατέστησα τα Windows 10 από DVD που ήταν στα Ελληνικά, αλλά έχω γυρίσει τη γλώσσα στα Αγγλικά, και το location επίσης για να δουλεύει η Cortana. Επίσης είμαι insider, το γύρισα στο fast και δεν έχω λάβει ακόμη το καινούριο insider build, σα να μην ειμαι insider. Έχει γύρω στη βδομάδα που το έκανα. Μετράει ακόμη που αρχικά το build ήταν στα Ελληνικά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα!!!

Κάπου θα έχει απαντηθεί αλλά δεν μπορώ να διαβάζω τόσες σελίδες.

Αν κάνω την αναβάθμιση σε win10 και γυρίσω πίσω για κάποιο λόγο, μετά το καλοκαίρι θα μπορώ να κάνω αναβάθμιση πάλι ή θα πρέπει να πληρώσω για τα win10;

Ευχαριστώ. :)

Καλησπέρα!!!

Κάπου θα έχει απαντηθεί αλλά δεν μπορώ να διαβάζω τόσες σελίδες.

Αν κάνω την αναβάθμιση σε win10 και γυρίσω πίσω για κάποιο λόγο, μετά το καλοκαίρι θα μπορώ να κάνω αναβάθμιση πάλι ή θα πρέπει να πληρώσω για τα win10;

Ευχαριστώ. :)

Εαν περάσει ένας μήνας τότε πρέπει να κάνεις καθαρή εγκατάσταση του προηγούμενου λειτουργικού.

άνοιξε τον Internet explorer και ακολούθησε τα βήματα και λογικά θα λυθεί (δεν επηρεάζει μόνο τα αρχεία ίντερνετ)

Possibly χαζή ερώτηση αλλά τα win10 δεν έρχονται με τον edge και όχι τον explorer? Αν ναι τοτε εψαξα αλλα δεν βρηκα τπτ...

Any tips?

Possibly χαζή ερώτηση αλλά τα win10 δεν έρχονται με τον edge και όχι τον explorer? Αν ναι τοτε εψαξα αλλα δεν βρηκα τπτ...

Έρχονται και με τους δυο.. απλά ο προεπιλεγμένος είναι ο edge

Any tips?

ψάξε τον στα βοηθήματα των windows (windows accessories), ψαξτον στην αναζήτηση και θα τον βρεις

ψάξε τον στα βοηθήματα των windows (windows accessories), ψαξτον στην αναζήτηση και θα τον βρεις

Τον εψαξα, τον βρήκα, το ακολούθησα το πρώτο link αλλά παλι μου βγάζει τα ίδια..

Καμια αλλη ιδέα?

Thanks

Υπαρχει λογος να χρησιμοποιει καποιος τον edge? Τι παραπανω προσφερει απο οποιονδηποτε αλλο browser; Εχω μπει μια φορα. Κλασικα, για να κατεβασω τον chrome :P 

Καλησπέρα! αντιμετωπίζω ενα μικρό προβληματάκι και ηθελα να ρωτήσω αν τυχαίνει και σε κανέναν αλλο

Όταν ανοίγω το action center δεξιά, μαζί με τα notifications μου δείχνει οτι είναι ενεργό του bluetooth συνέχεια!

.

.

.

.

.

Το μόνο πρόβλημα είναι πως το pc ειναι desktop και δεν υπάρχει bluetooth!!! :wacko: :-D

Καλησπέρα! αντιμετωπίζω ενα μικρό προβληματάκι και ηθελα να ρωτήσω αν τυχαίνει και σε κανέναν αλλο

Όταν ανοίγω το action center δεξιά, μαζί με τα notifications μου δείχνει οτι είναι ενεργό του bluetooth συνέχεια!

.

.

.

.

.

Το μόνο πρόβλημα είναι πως το pc ειναι desktop και δεν υπάρχει bluetooth!!! :wacko: :-D

Και εμενα ετσι το εχει και ουτε εγω εχω μπλε δοντι

Το ίδιο και σε μένα.
Μήπως έχει να κάνει με ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι?
Με ένα google search είδα πάντως πως έχουν ανοιχτεί αρκετά topics για το bluetooth, αλλά ξεκάθαρη απάντηση δεν βρήκα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...