Alex-V Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Το ξερω, μονο που το ntlite εχει πολλους περιορισμους και πρεπει να σκασεις money για να παρεις την pro εκδοση. Φαινεται καλο αλλα με κολλησε εκει. Θελει πολλη δουλεια ακομη για να ειναι απροβληματιστο μετα την δημιουργια του iso. Ψαξε να δεις αυτο που σου ειπα τωρα και πηγαινε στo changelog να δεις τα bugs. Παντως οπως και να χει, μην βαλεις 8.1 η 10. Περνα τα 7 διοτι δεν υπαρχουν drivers για 8.1 και 10 για την καρτα γραφικων και οι generic drivers της microsoft ειναι για κλοτσιες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Αυτο με τον driver της vga που λες ειναι σημαντικο! Παω να το κοιταξω τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Το πιο σημαντικο για εμενα. Θα δεις οτι δεν υπαρχει για το netbook vga driver για 8.1 και 10. Θα περασει η ms τον generic που προσωπικα δεν τον συμπαθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospat13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Έχω βάλει 10αρια σε netbook με asus eee pc 1101ha (με 2giga ram) και τρέχει καλύτερα από τα 7 που χε πριν. Τα 8.1-10 είναι γενικά πιο ελαφριά από 7 σε όποιο πισι και αν μπουν. Όσο για τους driver της κάρτας γραφικών δε θα έχεις θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Υπαρχει τροπος να κανουμε core unparking στα Windows 10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Υπαρχει τροπος να κανουμε core unparking στα Windows 10? Νομίζω από μόνα τους δε το κάνουν. Και πάλι αν δε, δοκίμασε με το παρακάτω http://www.coderbag.com/Programming-C/Disable-CPU-Core-Parking-Utility 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Νομίζω από μόνα τους δε το κάνουν. Και πάλι αν δε, δοκίμασε με το παρακάτω http://www.coderbag.com/Programming-C/Disable-CPU-Core-Parking-Utility Να φανταστω οτι ισχυει και για Amd, σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Έχω βάλει 10αρια σε netbook με asus eee pc 1101ha (με 2giga ram) και τρέχει καλύτερα από τα 7 που χε πριν. Τα 8.1-10 είναι γενικά πιο ελαφριά από 7 σε όποιο πισι και αν μπουν. Όσο για τους driver της κάρτας γραφικών δε θα έχεις θέμα. Σε συγκριση με τα xp, πως ειναι? Μιλαω για offbrowsing χρηση, διοτι στο ιντερνετ οτι και να βαλεις θα σερνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospat13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Σε συγκριση με τα xp, πως ειναι? Μιλαω για offbrowsing χρηση, διοτι στο ιντερνετ οτι και να βαλεις θα σερνεται. Σε offline χρίση είναι αρκετά γρήγορο για τα δεδομένα του, πάνω κάτω στα ιδια με xo ισως και καλύτερα, τα 10αρια κάνουν αρκετά καλή διαχείριση στη μνήμη. Στο σερφάρισμα σε βαριές σελίδες θα το δεις να καθυστερεί αρκετά καθώς ο επεξεργαστής χτυπάει 100% χρήση πολλές φορές. δες και εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 "Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα των αρχείων" "Οι ρυθμίσεις ασφαλείας internet δεν επέτρεψαν το άνοιγμα ενος ή περισσότερο αρχείων" Μπορεί να μου πει κάποιος τι σημαίνει αυτό και πως το ξεπερναω? Υγ. Install as admin didn't work. Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 "Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα των αρχείων" "Οι ρυθμίσεις ασφαλείας internet δεν επέτρεψαν το άνοιγμα ενος ή περισσότερο αρχείων" Μπορεί να μου πει κάποιος τι σημαίνει αυτό και πως το ξεπερναω? Υγ. Install as admin didn't work. Thanks Αυτό δεν είναι πρόβλημα των win 10. Εδώ που κάνεις το ερώτημα δεν θα πάρεις πόλλές βοηθειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospat13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 "Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα των αρχείων" "Οι ρυθμίσεις ασφαλείας internet δεν επέτρεψαν το άνοιγμα ενος ή περισσότερο αρχείων" Μπορεί να μου πει κάποιος τι σημαίνει αυτό και πως το ξεπερναω? Υγ. Install as admin didn't work. Thanks https://support.microsoft.com/en-us/kb/2588679 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτό δεν είναι πρόβλημα των win 10. Εδώ που κάνεις το ερώτημα δεν θα πάρεις πόλλές βοηθειες.Μόνο στα win10 έχω αυτό το πρόβλημα.https://support.microsoft.com/en-us/kb/2588679Να πω οτι είναι κανονικo αρχείο e.g. "σουίτα γραφείου" Επεξ/σία 12 Απριλίου 2016 από viper2005 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospat13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μόνο στα win10 έχω αυτό το πρόβλημα. Να πω οτι είναι κανονική αρχείο e.g. "σουίτα γραφείου" άνοιξε τον Internet explorer και ακολούθησε τα βήματα και λογικά θα λυθεί (δεν επηρεάζει μόνο τα αρχεία ίντερνετ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 εδω και καποιο καιρο δεν ξερω ποσο δεν μου ανοιγει το κεντρο δικτυου δεχνει το κυκλακι να γυριζει μαι ασπρη σελιδα χωρις τιποτα και δεν ανοιγει ουτε στις ενημερωσεις μπορω να μπω με το που παταω στις ενημερωσεις κλεινει το παραθυρο .θελω να αλλαξω καποιες παραμετρους της συνδεσης και δεν μπορω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις