tommybertsen Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Να αφησω τα updates να γινουν? Τα εχω κοψει στη μεση δεν τα αφησα ουτε εγκατασταση να κανουν.Γραφει οτι το ενα ειναι malicious tool removal και τα αλλα ειναι drivers που εχω ηδη εγκαταστησει εγω μετα το φορματ και δε θελω να γινει τιποτα override και να μπερδεψω τα μπουτια μου ακομα δεν τα βαλα.. Εαν παει να κανει override και σε μπερδεψει τα μπουτια, βαζεις το DDU , το οποιο αφαιρει τους drivers εξ'ολοκληρου , και εχει επιλογη να απαγορευει τα windows να κανουν updates σχετικα με drivers. Ετσι το εκανα εγω και δε ξαναειχα προβλημα Αλλα αυτο ισχυε στις πρωτες εκδοσεις των window s 10. Τωρα δε ξερω αν γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dio25 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα, έχω ένα PC με Windows 7 Enterprise και θέλω να τα κάνω Upgrade (οχι clean install) σε Windows 10 Enterprise (έχω αυθεντικό key) αλλά όταν πατάω για να βάλω το κλειδί μου γράφει: This key won't work with this edition of Windows, try another key. Έχει κάποιος καμιά ιδέα τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα, έχω ένα PC με Windows 7 Enterprise και θέλω να τα κάνω Upgrade (οχι clean install) σε Windows 10 Enterprise (έχω αυθεντικό key) αλλά όταν πατάω για να βάλω το κλειδί μου γράφει: This key won't work with this edition of Windows, try another key. Έχει κάποιος καμιά ιδέα τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει; Ευχαριστώ Αν θέλεις να κάνεις αναβάθμιση όπως γράφεις, δε χρειάζεται να βάλεις κλειδί κάπου. Μήπως κάνεις κάποιο λάθος στη διαδικασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα, έχω ένα PC με Windows 7 Enterprise και θέλω να τα κάνω Upgrade (οχι clean install) σε Windows 10 Enterprise (έχω αυθεντικό key) αλλά όταν πατάω για να βάλω το κλειδί μου γράφει: This key won't work with this edition of Windows, try another key. Έχει κάποιος καμιά ιδέα τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει; Ευχαριστώ Αν θέλεις να κάνεις αναβάθμιση όπως γράφεις, δε χρειάζεται να βάλεις κλειδί κάπου. Μήπως κάνεις κάποιο λάθος στη διαδικασία; Τα enterprise ΔΕΝ αναβαθμιζονται δωρεαν. Δε ξερω αν υπαρχει τροπος να βαλεις τα PRO , αλλα απο enterprise σε enterprise, δεν γινεται να πας. Δοκιμασε το ιδιο κλειδι στα PRO. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dio25 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Το γνωρίζω ότι δεν γίνεται δωρεάν από Enterprise σε Enterprise, γι'αυτό έγραψα ότι έχω original κλειδί για Windows 10 Enterprise. Υποθέτω ότι πρέπει να κατεβάσω το ISO που είναι αποκλειστικά για Win 10 Enterprise και να δοκιμάσω να κάνω από εκεί Upgrade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Και εγώ αυτό γνωρίζω ότι από win 7 enterprise δεν μπορείς να πας σε win 10 enterprise δωρρεάν. Το κλειδί είναι για τα 7 enterprise ή τα 10 enterprise? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Το γνωρίζω ότι δεν γίνεται δωρεάν από Enterprise σε Enterprise, γι'αυτό έγραψα ότι έχω original κλειδί για Windows 10 Enterprise. Υποθέτω ότι πρέπει να κατεβάσω το ISO που είναι αποκλειστικά για Win 10 Enterprise και να δοκιμάσω να κάνω από εκεί Upgrade. "Καλησπέρα, έχω ένα PC με Windows 7 Enterprise και θέλω να τα κάνω Upgrade (οχι clean install) σε Windows 10 Enterprise (έχω αυθεντικό key)" Απο το παραπανω δε καταλαβαινω οτι εχεις αυθεντικο key των 10, αλλα των 7. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ upgrade απο win 7 enterprise σε win 10 enterprise. Μονο καθαρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dio25 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 OK οπότε πάμε σε clean installation τότε. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Και εγω ειχα αυθεντικα 7 ultimate και ηθελα να βαλω enterprise αλλα δε γινοταν. Ειχα ενα αυθεντικο enterprise απο ενα φιλο με εταιρεια που του περισσεψε, και μου το χαρισε (τυχερουλης ). Οποτε και εκανα format και τα σχετικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dio25 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Τα enterprise 10άρια εννοείς η 7άρια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 10ρια. Ειχα win 7 ultimate. Μου εδινε τα προ στο τσαμπα. Απο enterprise δε σου δινει τιποτα.. Oποτε μονοδρομος ηταν το clean install. Σε σενα update δε θα μπορουσε δλδ να γινει ετσι και αλλιως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dio25 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Τα 10άρια Enterprise τα πέρασες με το media tool της Microsoft ή κατέβασες το enterprise iso; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δε κατεβασα τπτ. Ειχα ενα usb με το iso , ηταν αγορασμενα για εταιρεια απο τον φιλο μου (την δικη του εταιρεια) , και ετσι τα περασα. Εσυ μπορεις να κατεβασεις κανονικα το x64 iso των windows , αν εχεις απλα ενα κλειδι , και να το περασεις καθαρα. Εμενα επειδη ηταν πρωτη εκδοση, μετα βρηκα το iso και το κατεβασα για να κανω το update 1511. Αλλιως δε γινοταν (μεσα απο το windows update δε μου το εβγαζε). Εσυ δε θα εχεις θεμα λογικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dio25 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 OK θα βάλω το enterprise iso τότε και θα κάνω την εγκατάσταση. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 τι φαση; δεν μπορω να ανοιξω καμια φωτο και ειμαι admin καποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις