Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι επειδή έχω αγορασμένο key για τα 8.1 αν θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε καθαρή εγκατάσταση στα 10 γιατί η φάση του upgrade δεν μου πολυαρέσει...

Ευχαριστώ.

+1 για το από πάνω. Δεν μου άρεσε η ιδέα του upgrade. Εγώ θέλω καθαρή εγκατάσταση. Αν δεν γίνεται θα είναι πολύ χάλια.

Κάτι ακόμα.

Ανακοινώθηκαν οι εκδόσεις και οι τιμές τους;

Και να γινεται μονο μεσω update, κανεις φορματ σε 8.1 και καπακι τα 10. 

Παντως δεν εχει βγει κατι επισημα, και ουτε βλεπω πως το εχει δοκιμασει καποιος μιας και δεν σε αφηνει να βαλεις κλειδι στην αρχη. Μην ριχνετε ακυρο απο τωρα.

Δημοσ.

Τί έγινε ξαφικά τώρα το πρωί μου πέταξε αυτο το μήνυμα στα 8.1 ... το πέταξε σε κανεναν  ?

post-40279-0-96491600-1433134337_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σου βάζει κατι απλα απο οτι κατάλαβα σε βάζει σε καποια αναμονή οταν έρθουν τα windows 10 να τα πάρεις απο τους πρώτους , εγώ πάντως το πάτησα

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα. Πάτησα κι εγώ την επιλογή για τα 10, αλλά σε κάθε επανεκκίνηση το ξαναεμφανίζει. :huh: 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στην διαχείρηση εργασιών έχει μια διεργασία με όνομα GWX.exe. Δοκίμασα να τη κλείσω και εξαφανίστηκε.

Δημοσ.

(σορυ αν απαντατε πιο πριν την ερωτηση που θα κανω)

επειδη απο αυτα που διαβασα σε ολο το ιντερνετ, τα 10 για αυτους που εχουν 7,8 θα ειναι δωρεαν μονο για τον πρωτο χρονο;

Δημοσ.

επειδη απο αυτα που διαβασα σε ολο το ιντερνετ, τα 10 για αυτους που εχουν 7,8 θα ειναι δωρεαν μονο για τον πρωτο χρονο;

Ακριβώς έτσι θα ειναι φυσικά μονο για αυτους που τα έχουν αυθεντικά τα 7 και τα 8 , και μετα οσοι δεν τα πήραν με αυτον τον τρόπο πρέπει να τα αγοράσουν

Δημοσ.

καλημερα και απο εμενα.

μου εβγαλε το ιδιο μνμα για τα 10αρια.

το θεμα ειναι αν κανουμε την αναβαθμιση,χανουμε 

ο'τι εχουμε στον υπολογιστη μας η οχι?

Αλλιως να μεινω με τα 7αρια...

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην μπερδευόμαστε, αν κάνεις την αναβάθμιση μέσα στον πρώτο χρόνο τότε θα είναι ελεύθερο «για πάντα» .
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...