Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικα εβαλα στο δικο μου PC τα 10.So far so good, μονο μια απορια εχω.Πώς θα εγκαταστησω ελληνικο πακετο γλωσσων? Εχω βαλει μονο για πληκτρολογιο αλλα θελω και για το υπολοιπο PC.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελικα εβαλα στο δικο μου PC τα 10.So far so good, μονο μια απορια εχω.Πώς θα εγκαταστησω ελληνικο πακετο γλωσσων? Εχω βαλει μονο για πληκτρολογιο αλλα θελω και για το υπολοιπο PC.

http://posftiaxnoblog.blogspot.com/2015/02/windows-greek-language.html

Το εκανα αυτο, αλλα οταν μπαινω στη γλωσσα μεσα εμφανιζει το παρακατω στο display language

post-265521-0-51967300-1459017520_thumb.jpg

Connect to the internet to check for language packs

Αυτο θελω να ενεργοποιησω..

Τελικα επρεπε να ενεργοποιησω παλι τα windows update απο τα services γιατι τα ειχα κανει stop επειδη μου κατεβαζανε βλακειες.

Να τα κανω στοπ παλι μετα η να τα αφησω running?

Να αφησω τα updates να γινουν? Τα εχω κοψει στη μεση δεν τα αφησα ουτε εγκατασταση να κανουν.Γραφει οτι το ενα ειναι malicious tool removal και τα αλλα ειναι drivers που εχω ηδη εγκαταστησει εγω μετα το φορματ και δε θελω να γινει τιποτα override και να μπερδεψω τα μπουτια μου ακομα δεν τα βαλα..

Δεν θυμάμαι ακριβώς τι παίζει με τα updates των drivers δηλ. πως το σταματάς. Αν μπορείς βέβαια. Αν γυρίσεις τις τελαυταίες σελίδες στο θέμα έχγινε κουβέντα για αυτό. Τώρα αν θα πρέπει να κάνεις τα updates: κάποια από αυτά σε ορισμένους δημιουργούν διάφορα προβλήματα. Σε άλλους πάλι όχι. Είναι λίγο περίεργη η όλη ιστορία λόγω του ότι είναι νέο το λειτουργικό. Ακόμα κα στο 1ο μεγάλο update αντί να λύσει προβλήματα δημιούργηνέα νέα.

Τοτε λοιπον θα το αφησω ως εχει (δηλαδη απενεργοποιημενα απο τα services) και αν μου βγει καποιο error η αν τα χρειαστω, τα ενεργοποιω.

Βάζεις δηλαδή ένα καινούριο λειτουργικό και δεν το αφήνεις να κάνει ενημερώσεις; Για να κερδίσεις τι;

Δες εδώ: http://www.howtogeek.com/223864/how-to-uninstall-and-block-updates-and-drivers-on-windows-10/

Να αφησω τα updates να γινουν? Τα εχω κοψει στη μεση δεν τα αφησα ουτε εγκατασταση να κανουν.Γραφει οτι το ενα ειναι malicious tool removal και τα αλλα ειναι drivers που εχω ηδη εγκαταστησει εγω μετα το φορματ και δε θελω να γινει τιποτα override και να μπερδεψω τα μπουτια μου ακομα δεν τα βαλα..

εφόσον έχεις περάσει εσύ drivers δεν περνάει αλλους απο μόνο του.

Δεν ασχολήθηκα καθόλου να κλείσω τις ενημερώσεις μετά απο καθαρή εγκατάσταση των 10.

αφου τα πέρασα και ειχα ηδη κατεβάσει τους drivers απο πριν,απλά τους εκανα εγκατάσταση εναν-εναν.

Το W.U δεν πέρασε τίποτα απο μόνο του έπειτα.

καλημερα.υπαρχει καποιο προγραμμα για να αφαιρεσει κανεις τα ανεπιθυμητα-αχρειαστα προγραμματα απο ενα καινουργιο λαπτοπ με προεγκατεστημενα windows 10??

Αν εννοεις τις εφαρμογες που βαζουν οι εταιριες, δες το pc decrapifier. Δεν ειναι windows 10 specific, δουλευει σε ολα τα windows γενικα.

Για να βγαλεις τις προεγκατεστημενες εφαρμογες των 10, πχ groove, καιρο, ειδησεις, κλπ κανεις οτι λεει εδω

http://www.howtogeek.com/224798/how-to-uninstall-windows-10s-built-in-apps-and-how-to-reinstall-them/

• Like 1

καλημερα.υπαρχει καποιο προγραμμα για να αφαιρεσει κανεις τα ανεπιθυμητα-αχρειαστα προγραμματα απο ενα καινουργιο λαπτοπ με προεγκατεστημενα windows 10??

Λέγεται "Προσθαφαίρεση προγραμμάτων", είναι ενσωματωμένο στα Windows.

Εχω τα windows 10 pro και σε αρκετα προγραμματα οταν τα ανοιγω για πρωτη φορα αργει να ανοιξει ενω ο υπολογιστης τρεχει χωρις κολληματα. Συμβαινει και σε καποιον αλλο αυτο; Πχ δοκιμαζω να κανω copy αρχεια με το terracopy και περιμενω 3-4 δευτερολεπτα πριν αρχισει η αντιγραφη, το ιδιο γινεται και σε αλλα προγραμματα αργει στην εκκινηση αλλα μετα ολα ταχυτατα οποτε φανταζομαι δεν φταιει ο υπολογιστης αλλα καποια ρυθμιση στο λειτουργικο (?)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...