tommybertsen Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Καλημέρα και σε ευχαριστώ. Μια τελευταία ερώτηση... Θα χαθούν κωδικοί; επίσης τι χώρο πιάνουν τα 10αρια; θέλω με το acronis ναα μεγαλώσω το c: partition γιατι είναι λίγο μικρό,μπορώ να το κάνω πριν την αναβάθμιση σε win 10; Αυτο που περιγραφει ο φιλος νομιζω ειναι σε περιπτωση σκετου update.Ετσι δε χανεται τιποτα απο προγραμματα. Αν θες να μην εχεις πολλα προβληματα, θα πρεπει να κανεις κανονικη εγκατασταση( καθαρη, με φορματ , και ολα τα σχετικα), και να χρησιμοποιησεις το κλειδι που εχεις απο τα 7 για ενεργοποιηση. Ετσι θα χαθουν κωδικοι σχετικα με το pc και τα προγραμματα, αν ομως εισαι πχ σε chrome και τους εχεις αποθηκευσει , οταν ξαναβαζεις το λογαριασμο σου της google επαναφερονται. Πχ βαζω τον λογαριασμο google και ειναι πανω ολα τα bookmarks,codes (εγω δε τους αποθηκευω- τους θυμαμαι ) κλπ κλπ. Αν εισαι σε σκληρο δισκο και δεν εχεις ssd, μεγαλωσε πρωτα το partition με το acronis (αφου σε βολευει ) και υστερα κανε οτι ειναι να κανεις με τα windows. Αν δε το'χεις ξανακανει με acronis δε θυμαμαι ουτε εγω πως δουλευει το πραμα, εχω να χρειαστω partition απο την εποχη των παγετωνων Αν εχεις ssd καλο θα ειναι να μη τους κανεις partition. Τα windows 10 στη μορφη που ειναι τωρα και με ολα τα updates , ειναι 15.5GB σα φακελος. Υπολογισε 20GB περιπου οτι τα χρειαζεσαι. Αν ειναι τοσο μικρο το partition σαφως και θα 'χεις θεμα (οχι μονο με τα 10ρια). Θελω να περασω σε ενα φιλο τα 10αρια αλλα δε ξερω μερικα πραγματα. 1) Χρειαζεται να απενεργοποιησω κατι οταν τα περασω σε στυλ αυτοματες ενημερωσεις κλπ ωστε να μην ενοχλειται απο ειδοποιησεις ? Αν ναι, τι ακριβως?? 2) Εχει σχετικα παλιο hardware, παιζει να μη τα παιρνει ετσι? Αν ειναι σε socket 775 , θα εχει προβληματα. Σε 1156 δεν ειμαι σιγουρος. Ο φιλος παραπανω εχει 1155. Παρολα αυτα νομιζω οριακα θα ειναι με τα 10ρια. Αν ψαξεις λιγο θα βρεις πως απενεργοποιεις τις αυτοματες ενημερωσεις απο το group policy editor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Οχι, δεν χανεται τιποτα απο εφαρμογες και τα δεδομενα που εχουν αυτες. Ο επιπλεον χωρος που πιανει εινια ~10-15GB αν θυμαμαι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Οχι, δεν χανεται τιποτα απο εφαρμογες και τα δεδομενα που εχουν αυτες. Ο επιπλεον χωρος που πιανει εινια ~10-15GB αν θυμαμαι καλα. Φιλε μου μιλας για update. Δε μπορω με τιποτα να παροτρυνω καποιον να κανει update απλα. Αν εννοεις για να δει το περιβαλλον και τη χρηση τους και να κρινει αν θελει να μεινει ή οχι , ναι, αλλα να αποσαφηνιζουμε οτι πρεπει να κανει καθαρη εγκατασταση στη συνεχεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Παιδια σκέφτομαι να βάλω ssd και να κάνω καθαρή εγκατάσταση, έτσι θα έχω σίγουρα λιγότερα προβλήματα. Μια σκέψη είναι όμως να τα δω για δύο - τρεις ημέρες αν με βολεύουν και θα πραξω αναλόγως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ωραια. Τοτε μπορεις να κανεις update και να επιστρεψεις στη συνεχεια αν δε σε βολεψουν . Αν εχεις τη δυνατοτητα για ssd , ειναι must. Αν δεν εχεις ξαναδουλεψει σε ssd , θα δεις τη μερα με τη νυχτα μπροστα σου Καλο θα ηταν να κανεις τη δοκιμη σου εφοσον το επιθυμεις, και οταν εχεις τη δυνατοτητα για ssd , να βαλεις τα 10ρια εκει κατευθειαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Αν ειναι σε socket 775 , θα εχει προβληματα. Σε 1156 δεν ειμαι σιγουρος. Ο φιλος παραπανω εχει 1155. Παρολα αυτα νομιζω οριακα θα ειναι με τα 10ρια. Αν ψαξεις λιγο θα βρεις πως απενεργοποιεις τις αυτοματες ενημερωσεις απο το group policy editor Μονο αυτο δηλαδη χρειαζεται να κοιταξω? Νομιζω 775 εχει btw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μονο αυτο δηλαδη χρειαζεται να κοιταξω? Νομιζω 775 εχει btw. Καποιος φιλος στο thread αναφερει πολλα θεματα , και ειναι με 775. Δεν ξερω αν αξιζει η μεταβαση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Σε s775 κάποιοι έχουν προβλήματα και κάποιο όχι. Λογικό είναι αφού μιλάμε για διαφορετικά μηχανήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Εγινε παιδες, θα τα περασω και βλεπουμε.Αν δε γινει θα ξαναβαλω 7αρια. Με 4gb USB ειναι οκ τα 10 ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 νομιζω οτι απαιτει 8 και πανω... Σε 8ρι τα ειχα βαλει , σιγουρα. Δεν ξερω αν θα ειναι οκ σε 4ρι, αλλα αν ειναι κανα παλιο με 4Κ ταχυτητες κατι 0.0005 ξερωγω , θα αργησουν λιγο να γραφτουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 http://www.tenforums.com/tutorials/2376-usb-flash-drive-create-install-windows-10-a.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Παιδια ενας φιλος θελει να μαθει,τελικα το OneDrive απενεργοποιειται γιατι δεν το θελει, και με μια δοκιμαστικη εγκατασταση windows 10 που εκανε,δεν μπορουσε να μπει ιντερνετ γιατι θελοντας και μη του ανεβαζε terrabytes αρχειων που εχει,κυριως σκακιστικων γιατι εχει σχετικο software.Του ετρωγε ολο το bandwidth. Ασε που δεν θελει να τα ανεβασει σε cloud καταναγκαστικα,οχι μονο αυτα,αλλα τιποτε.Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 τι φαση; δεν μπορω να ανοιξω καμια φωτο και ειμαι admin ακομα παρολο που εχω κανει να μην ζητα κωδικους οταν ανοιγω το pc,εξακολουθει να ζητα... οι ρυθμισεις οι ειναι παρακατω,κανω κατι λαθος; εχω συνδεθει με το email μου στην microsoft...και ζητα κωδικο και αν πατησω esc μου εμφανιζει να βαλω κωδικο στο username που εχει το pc πραγμα στο οποιο εγω εκει δεν εχω βαλει pass :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ta alla appz και το store σου ανοιγουν? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 οσον αφορα το log in το εφτιαξα,επρεπε να διαγραψω το acc της microsoft που ειχα συνδεθει στο store... οσον αφορα τις φωτο εκει τι γινεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις