BlueBlood7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Γεια σααας!! Μετα από 5 ώρες χρήσης των Windows 8.1 έχω να πω ότι είναι ένα λειτουργικό σύστημα το οποίο δεν είναι εύκολο στην χρήση σε κάποιον που έχει συνηθίσει με τα 7 και κάτω. Το ψαξα λιγάκι και σκέφτηκα να κάνω αναβάθμιση στα 10 διότι μου φένονται πιο εύκολα. Το λαπτοπ μόλις το άνοιξα μου είπε εάν θέλω να κάνω εγκατάσταση των win 10 αλλά εγώ ειπα όχι. Και μόλις πήγα να κάνω κάποιες ενημερώσεις μου έβγαλε και την ενημέρωση για τα 10 και πάτησα να την κάνει. Αλλά έχει εδώ και μισή ώρα που κατεβαίνουν τα 10 αλλά τίποτα. Ακόμα στο 0%. Πάτησα ακύρωση και πήγα στο σαιτ της Microsoft για να κατεβάσω τα Windows από εκεί.Αλλα έχω ένα ερώτημα. Εάν τα κατεβάσω από εκεί θα χρειαστεί να πληρώσω ή να βάλω κάποιο κλειδί ενεργοποίησης;; Βαλε το classic shell μήπως σου γίνουν πιο κατανοητά. http://www.classicshell.net/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 καλησπερα . Μου εβγαλε το συστημα για " ληψη των win10" , η απορια μου εχει ως εξης...αν τα βαλω για ποσο θα ειναι ( για παντα ; ) η θα πρεπει σε καποιο διαστημα να τα αγορασω γνησια ; Επισης θα παιζουν τα παιχνιδια του " θειου" κανονικα ; Τελος αξιζει η μεταβαση απο win7-win10 η να κατσω οπως ειμαι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Θα ειναι για παντα. Αν τα βαλεις εως τις 29 Ιουλιου του 16. Τα παιχνιδια που λες , θα παιζουν. Αναλογα τι ζητας. Αν θες dx12 και να εισαι στο νεοτερο λειτουργικο και οχι σε καποιο 8ετιας (το οποιο ομως δουλευει μια χαρα) , τα βαζεις. Αλλιως μενεις ως εχεις. Μετα τις 29 Ιουλιου , αν αποφασισεις οτι τα θελεις (καποια στιγμη η ms θα σε αναγκασει , δε θα μεινεις για παντα με τα 7 ) , θα τα αγορασεις αναγκαστικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Σε ευχαριστώ. Εσύ τι προτείνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Εγω εχω μια φαγουρα να ειμαι συνηθως στο τελευταιο λειτουργικο αλλα that's me Το θεμα ειναι αν τα χρειαζεσαι .Take your time παντως. Μπορεις να το σκεφτεις καποιο διαστημα ,να δεις τα υπερ και τα κατα, και να αποφασισεις. (αρχες καλοκαιριου βγαινει βαρβατη εκδοση - update οποτε λογικα θα επιφερει - ελπιζω- βελτιωσεις περεταιρω, αν και προσωπικα, δεν εχω κανενα προβλημα! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Τα κυρίως προβλήματα που θα συναντήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δε μπορω να ξερω ο καθενας εδω αντιμετωπισε διαφορετικα προβληματα με το λειτουργικο. Ας πουμε ενα θεματακι που μπορει να σου φανει περιεργο ειναι οτι δε μπορεις να επιλεξεις τα updates που θα κανεις, παρα μονο να τα κοψεις απο το να γινονται αυτοματα. Κατι ακομα για το οποιο υπαρχει γκρινια , ειναι οι τακτικες της Microsoft με το να παρακολουθει εντατικα το τι κανεις στο pc σου (λες και στις προηγουμενες εκδοσεις επειδη το εκρυβε, σημαινει οτι δε το εκανε ). Λυνεται ειτε manually , ειτε περνοντας καποιο προγραμματακι που αφαιρει τα "spying features" . Επισης drivers μπορει να θελουν λιγη εξοικειωση για να περαστουν, γιατι πολλες φορες η ms μεσω των updates της κατεβαζει drivers ενω το συστημα εχει ηδη ξερω γω. Αλλα λυνεται ευκολα. Αλλοι κουβαλουν θεματα με το sleep/hibernate, τα οποια υπηρχαν και στα 8/8.1. Καποια issues μικρα εδω και εκει που λυνονται , ισως να συναντηθουν. Αλλα πιστευω οτι ειναι μειοψηφια οσοι τα συναντουν. Γενικα, αντιμετωπιζεις ο,τι αντιμετωπιζες οταν πρωτοκυκλοφορησαν τα 7 κλπ. Αργει αλλα κανει σταθερα βηματα η ms. Πιστευω να εξαλλειψει πολλα απο τα παραπανω (και ακομη περισσοτερα τα οποια θα βρεις με λιγο ψαξιμο στο thread - ξεκινωντας απο το τελος προς τα μπροστα του thread). Νομιζω οτι ... εσυ αποφασιζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Σε ευχαριστώ. Πιο πολύ με ενδιαφέρει να κάνει εγκατάσταση drivers, ήχου motherboard κλπ. Και από παιχνίδια να παίζει steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 ΑΠο παιχνιδια δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με κανενα client. Πες μας και το υλικο σου αν θες. Τι καρτα ηχου εχεις , τι γραφικων , μητρικη , επεξεργαστη. Γιατι σε παλιοτερα συστηματα υπαρχουν θεματακια με drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Λοιπόν : I3 2100 Gigabyte H61 ( αν θέλει παραπάνω να το ψάξω) Ram 8gn adata 1333 Κάρτα ήχου της μητρικής, κάρτα γραφικών 660ti. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ενταξει εισαι νομιζω, σε 1155 δεν εχεις προβλημα με τα 10ρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Θελω να περασω σε ενα φιλο τα 10αρια αλλα δε ξερω μερικα πραγματα. 1) Χρειαζεται να απενεργοποιησω κατι οταν τα περασω σε στυλ αυτοματες ενημερωσεις κλπ ωστε να μην ενοχλειται απο ειδοποιησεις ? Αν ναι, τι ακριβως?? 2) Εχει σχετικα παλιο hardware, παιζει να μη τα παιρνει ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ενταξει εισαι νομιζω, σε 1155 δεν εχεις προβλημα με τα 10ρια Σε ευχαριστώ φίλος. Μήπως ξέρεις πόσα gb θα χρειαστούν ελεύθερα; επίσης θα γίνει πάνω στα 7αρια η αναβάθμιση η θα χρειαστεί να τα διαγράψω με acronis; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Η αναβαθμηση θα γινει στην ιδια εγκατασταση που εχεις με τα 7, στο ιδιο ακριβως partition. Η εγκατασταση των 7 θα μετακινηθει σε ενα φακελο windows.old. Αν μεινεις ευχαριστημενος με τα 10, μπορεις να τον διαγραψεις μεσα απο την εκκαθαριση δισκου. Αν δεν μεινεις, μπορεις να ξαναγυρισεις στα 7 ετσι http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-10/going-back-to-windows-7-or-windows-81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Καλημέρα και σε ευχαριστώ. Μια τελευταία ερώτηση... Θα χαθούν κωδικοί; επίσης τι χώρο πιάνουν τα 10αρια; θέλω με το acronis ναα μεγαλώσω το c: partition γιατι είναι λίγο μικρό,μπορώ να το κάνω πριν την αναβάθμιση σε win 10; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις