Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ίσως επειδή ποτέ δε μου έτυχε , δεν το πήρα είδηση!

Μήπως παίζει ρόλο που έχω τα Enterprise παιδιά και έχω λιγότερα προβλήματα; Δε μπορώ να καταλάβω.

Αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο.

Εγώ ας πούμε δεν έχω τα Enterprise και από το προηγούμενο build ακόμα δεν αντιμετώπιζα προβλήματα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι windows update ηταν αυτο; Μονο οταν κανεις το major update του Νοεμβριου , που ουσιαστικα ηταν upgrade, βλεπεις καποιους φακελους , windows.old κλπ, που σου τρωνε καποια GB , και μετα απο ενα μηνα σβηνονται μονα τους.

Εισαι στην 1511 build 10586.164 ;

Ναι , σε αυτήν ακριβώς την έκδοση είμαι. Update εννοώ πως απλώς μου έγραψε πως εγκαταστάθηκαν ενημερώσεις , και βλέπω τον φάκελο των windows 5gb μεγαλύτερο.

Καλημέρα , γνωρίζει κανείς εάν κάνω update από τα 7 που έχω τώρα στα 10 , εάν λειτουργεί το windows live mail το οποίο διαχειρίζεται άψογα τα 5 hotmail που έχω ?

ΝΑΙ μια χαρα λειτουργεί....

15.5GB το βλεπω εγω, νορμαλ νομιζω δηλαδη. Ποιο update ειναι μπορεις να μας πεις ; Μηπως το ( KB890830 ) ?

Δεν είναι αυτό, έχει καμια δεκαριά updates του office 2016 μόνο.

Δεν είναι αυτό, έχει καμια δεκαριά updates του office 2016 μόνο.

Δεν εχω Office , εχω κατι αλλο για να κανω τη δουλεια μου. Οποτε προφανως και δε τα βλεπω αυτα τα updates. Ειπες πως ο φακελος των Windows ειναι μεγαλυτερος κατα 5GB. Τι εβαλαν αυτα ολα στον φακελο των Windows ομως; Κατι απο τα office να ειναι;

Τι να πω ειλικρινά δεν ξέρω. Τώρα τον βλέπω 18.2gb τον φάκελο , άρα είναι γύρω στα 3 gb μεγαλύτερος από όσο ήταν πριν 2 εβδομάδες που είχα τσεκάρει. Άρα έχουνε μπει και άλλα πράγματα(2-3gb) , πιθανόν στον φάκελο του office. Μου φαίνεται θα το κάνω προσωρινά uninstall να δω πόσο θα αδειάσει.

EDIT: Τελικά το έκανα uninstall και ο φάκελος των windows επέστρεψε στα φυσιολογικά επίπεδα των 15,5gb. Γενικά βέβαια στον δίσκο ελευθερώθηκαν 8gb.

Έχω ένα laptop lenovo g500 i3 το είχα πάρει με Windows 8. Έχω κάνει αναβάθμιση σε 10. Μέσα είχε το office προεγκατεστιμενο. Εγώ τώρα το κατάλαβα που διάβασα ένα άρθρο. Πάνω στο κουτί του, αλλά και πάνω στο λαπτοπ δεν υπάρχει αυτοκόλλητο των Windows με κωδικό. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που βλέπει τον κωδικό το product key, αλλά δεν δέχεται κατά την ενεργοποίηση τον κωδικό από τα 10.Τι μπορώ να κάνω, για να τα ενεργοποιήσω κανονικά ή να βάλω κωδικό από τον θείο και πώς μπορώ από εκεί. Ευχαριστώ πολύ.

Έχω ένα laptop lenovo g500 i3 το είχα πάρει με Windows 8. Έχω κάνει αναβάθμιση σε 10. Μέσα είχε το office προεγκατεστιμενο. Εγώ τώρα το κατάλαβα που διάβασα ένα άρθρο. Πάνω στο κουτί του, αλλά και πάνω στο λαπτοπ δεν υπάρχει αυτοκόλλητο των Windows με κωδικό. Κατέβασα ένα πρόγραμμα που βλέπει τον κωδικό το product key, αλλά δεν δέχεται κατά την ενεργοποίηση τον κωδικό από τα 10.Τι μπορώ να κάνω, για να τα ενεργοποιήσω κανονικά ή να βάλω κωδικό από τον θείο και πώς μπορώ από εκεί. Ευχαριστώ πολύ.

Σε 10 εκανες αναβαθμιση απο το windows update η εκανες καθαρη εγκατασταση δηλαδη format?

Αν εκανες απλα αναβαθμιση θα επρεπε να στα εχει ηδη ενεργοποιημενα γιατι ηταν ενεργοποιημενα τα 8αρια, αν εκανα καθαρη εγκατασταση τοτε εχεις παλια εκδοση των 10 που δεν μπορουν να ενεργοποιηθουν με τον κωδικο των 8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ή να βάλω κωδικό από τον θείο και πώς μπορώ από εκεί. Ευχαριστώ πολύ.

Σοβαρά τώρα, περιμένεις να πάρεις απάντηση;

Επεξ/σία από Alejandro
  • Like 1

Το κλειδί των Windows 8 είναι αποθηκευμένο στο bios και όχι στον σκληρό δίσκο (ώστε να μην χαθεί αν κάνεις φορμάτ ή αν χαλάσει ο σκληρός). Το 99% των προγραμμάτων διαβάζει το κλειδί που υπάρχει στον σκληρό, θα πρέπει να ψάξεις για συγκεκριμένα προγράμματα που να διαβάζουν τα κλειδιά από το bios. Επίσης πλέον η "αυθεντικοποίηση" στα Windows 10 γίνεται με άλλο τρόπο και όλοι έχουν ένα generic key, πάω στοίχημα ότι οι 2 τελευταίες πεντάδες από το δικό σου είναι -B2PXY-MY47H.

Γεια σααας!!

Μετα από 5 ώρες χρήσης των Windows 8.1 έχω να πω ότι είναι ένα λειτουργικό σύστημα το οποίο δεν είναι εύκολο στην χρήση σε κάποιον που έχει συνηθίσει με τα 7 και κάτω. Το ψαξα λιγάκι και σκέφτηκα να κάνω αναβάθμιση στα 10 διότι μου φένονται πιο εύκολα. Το λαπτοπ μόλις το άνοιξα μου είπε εάν θέλω να κάνω εγκατάσταση των win 10 αλλά εγώ ειπα όχι. Και μόλις πήγα να κάνω κάποιες ενημερώσεις μου έβγαλε και την ενημέρωση για τα 10 και πάτησα να την κάνει. Αλλά έχει εδώ και μισή ώρα που κατεβαίνουν τα 10 αλλά τίποτα. Ακόμα στο 0%. Πάτησα ακύρωση και πήγα στο σαιτ της Microsoft για να κατεβάσω τα Windows από εκεί.Αλλα έχω ένα ερώτημα.

Εάν τα κατεβάσω από εκεί θα χρειαστεί να πληρώσω ή να βάλω κάποιο κλειδί ενεργοποίησης;;

Γεια σααας!!

Μετα από 5 ώρες χρήσης των Windows 8.1 έχω να πω ότι είναι ένα λειτουργικό σύστημα το οποίο δεν είναι εύκολο στην χρήση σε κάποιον που έχει συνηθίσει με τα 7 και κάτω. Το ψαξα λιγάκι και σκέφτηκα να κάνω αναβάθμιση στα 10 διότι μου φένονται πιο εύκολα. Το λαπτοπ μόλις το άνοιξα μου είπε εάν θέλω να κάνω εγκατάσταση των win 10 αλλά εγώ ειπα όχι. Και μόλις πήγα να κάνω κάποιες ενημερώσεις μου έβγαλε και την ενημέρωση για τα 10 και πάτησα να την κάνει. Αλλά έχει εδώ και μισή ώρα που κατεβαίνουν τα 10 αλλά τίποτα. Ακόμα στο 0%. Πάτησα ακύρωση και πήγα στο σαιτ της Microsoft για να κατεβάσω τα Windows από εκεί.Αλλα έχω ένα ερώτημα.

Εάν τα κατεβάσω από εκεί θα χρειαστεί να πληρώσω ή να βάλω κάποιο κλειδί ενεργοποίησης;;

Δεν πληρώνεις τίποτα αν κάνεις την αναβάθμιση μέχρι τις 29 Ιουλίου. Χρειάζεται κλειδί αλλά στην περιπτωσή σου αυτό είναι αποθηκευμένο στο bios (είναι συνήθης τακτική από τότε που βγήκαν τα 8άρια να αποθηκεύουν το κλειδιά στο bios), και κατά την διαδικασία της εγκατάστασης των 10 θα το διαβάσει αυτόματα από εκεί και θα ενεργοποιηθούν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...