Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παντα λεω καθαρη εγκατασταση, αυτα τα Windows πανω απο προηγουμενα Windows δεν τα γουσταρω ολο προβληματα εχουν.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα Windows update στις ρυθμισεις στην προηγουμενη εκδοση ειναι ενα κουτακι που το τσεκαριζες και δεν σου εκανε αυτοματα update πλεον αυτο το κουτακι δεν υπαρχει.

Αυτο που λεει αναβολη αναβαθμισεων

image.jpg

Για ποιο κουτακι μιλας φιλε μου; Defer Upgrades? Δηλαδη εσυ εβαζες αυτο και δε σου τα εκανε αυτοματα; 

Δημοσ.

Για ποιο κουτακι μιλας φιλε μου; Defer Upgrades? Δηλαδη εσυ εβαζες αυτο και δε σου τα εκανε αυτοματα; 

Εγω δεν το τσεκαριζα καθολου οπως θα δεις και στην  εικονα δεν ξερω αν οσοι το τσεκαριζαν αν τους δουλευε η οχι.

Απλα πλεον δεν υπαρχει.

Δημοσ.

Δεν ειχε καμμια σημασια αυτο με τα αυτοματα updates. Τα αυτοματα updates τα βγαζεις απο εδω. Οτιδηποτε αλλο θα σου τα βαλει με το ετσι-θελω. Το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να επιλεξεις ποια θα βαλεις. Απλα μπορεις να θεσεις αν θα μπουν ή οχι , ολα μαζι ομως. 

Δε ξερω πως λειτουργουσε σε σενα το πραγμα :)

Δημοσ.

Εγω δεν ειχα προβλημα με τα αυτοματα updates ετσι και αλλιως τα εβαζα ολα.

Ναι οκ το θέμα είναι οτι εγώ που ναι μεν έχω περασμένη τη σουίτα του Office αλλα έχω περάσει μόνο τα βασικά(word,excel,ppt,outlook)δεν θέλω να μου περνάει και τις ενημερώσεις για τα υπολοιπα της σουίτας,τσάμπα χώρο στον δίσκο.

Δημοσ.

Ναι οκ το θέμα είναι οτι εγώ που ναι μεν έχω περασμένη τη σουίτα του Office αλλα έχω περάσει μόνο τα βασικά(word,excel,ppt,outlook)δεν θέλω να μου περνάει και τις ενημερώσεις για τα υπολοιπα της σουίτας,τσάμπα χώρο στον δίσκο.

Απλα δεν θα τσεκαρεις το πανω κουτακι στην φωτογραφια που εγω το εχω τσεκαρισμενο.

Δημοσ.

αυτο με την αναβολή αναβαθμίσεων σταματάει ολες τις ενημερώσεις οχι μόνο συγκεκριμένες.

ενας απ τους λογους που θα πηγαινα στα 8.1 πάλι αλλα ειναι μεγάλη η διαδικασία να περιμένω για τόσες ενημερώσεις :-D

Δημοσ.

αυτο με την αναβολή αναβαθμίσεων σταματάει ολες τις ενημερώσεις οχι μόνο συγκεκριμένες.

ενας απ τους λογους που θα πηγαινα στα 8.1 πάλι αλλα ειναι μεγάλη η διαδικασία να περιμένω για τόσες ενημερώσεις :-D

Το δευτερο κουτακι ειναι για αναβολη που πλεον δεν υπαρχει στην εκδοση Φεβρουαριου το πρωτο κουτακι αν δεν το τσεκαρεις δεν σου κανει update πχ στα Office που δεν θελεις.

Δημοσ.

Το δευτερο κουτακι ειναι για αναβολη που πλεον δεν υπαρχει στην εκδοση Φεβρουαριου το πρωτο κουτακι αν δεν το τσεκαρεις δεν σου κανει update πχ στα Office που δεν θελεις.

Για να το δει κι ο φιλος. 

Αυτο εδω εννοεις μαλλον.

post-269452-0-45638700-1458046251_thumb.jpg

Και εγω αποεπιλεγμενο για τον ιδιο λογο το εχω. Πχ θελω το skype να ειναι σε παλιοτερη εκδοση, οι νεοτερες μου κανουν νερα, οποτε δε θελω να μου το αναβαθμιζει με το ετσι-θελω. Το ιδιο και τα office

Δημοσ.

παιδια δεν αντιλέγω, το συγκεκριμένο όμως δεν αποτελεί λύση,ημίμετρο είναι.

εγω θέλω να αναβαθμίζονται κανονικά τα word,excel,ppt,outlook αλλα οχι τα υπολοιπα κάτι που στα 10αρια δεν μπορώ.

Το ίδιο ισχύει για για τα windows.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοεις να κανεις διαλογη των upgrades. Πραγματικα δεν εχω βρει τροπο για αυτο και δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο το αφαιρεσαν. 

Δημοσ.

Όταν έχετε τσεκαρισμένο το defer updates, τότε είναι που δεν θα λαμβάνετε κάποια updates - που προσθέτουν λειτουργίες - για κάποιους μήνες μόνο. Αναβαθμίσεις ασφαλείας θα λαμβάνετε κανονικά.

@LLLEFTERIS. Εσύ λοιπόν έχεις βάλει να μην τα λαμβάνεις.

Δημοσ.

Όταν έχετε τσεκαρισμένο το defer updates, τότε είναι που δεν θα λαμβάνετε κάποια updates - που προσθέτουν λειτουργίες - για κάποιους μήνες μόνο. Αναβαθμίσεις ασφαλείας θα λαμβάνετε κανονικά.

@LLLEFTERIS. Εσύ λοιπόν έχεις βάλει να μην τα λαμβάνεις.

Τα λαμβαινω κανονικα αφου δεν το εχω τσεκαρει να μην τα λαμβαινω. Εχω τσεκαρει αυτο που ειναι για να παιρνεις τις εξτρα ανβαθμισεις οπως skype office κλπ.

Δημοσ.

Ναι. Το #3805 με μπέρδεψε. ;)

Οπότε εσύ πλέον δεν έχεις την συγκεκριμένη επιλογή για αναβολή αναβαθμίσεων;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...