Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Υπάρχει δυνατότητα για αλλαγή της γλώσσας των win10 από Αγγλικά σε Ελληνικά;

Ναι. Τουλάχιστον πρέπει, στα 8.1 που έχω πάντως σίγουρα.

Πας control panel, από κει στο μέρος που έχει ρυθμίσεις για γλώσσα, και επιλέγεις προσθήκη νέας γλώσσας.

Είχα και εγώ αγγλικά και πέρασα τα ελληνικά με αυτό το τρόπο.

Επειδή όμως πλέον οι ονομασίες είναι στα ελληνικά και εσύ έχεις στα αγγλικά, δε μπορώ να σου πω ακριβώς τι να πατήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χτες αναβαθμισα σε windows 10 το laptop.  με εκνευριζει που ζηταει κωδικο για να κανω εισοδο στα windows. υπαρχει καποιος τροπος να το απενεργοποιησω?

χτες αναβαθμισα σε windows 10 το laptop.  με εκνευριζει που ζηταει κωδικο για να κανω εισοδο στα windows. υπαρχει καποιος τροπος να το απενεργοποιησω?

Πας settings - accounts - sign in options, πατας να αλλαξεις κωδικο. Βαζεις τον παλιο σου , και αφηνεις τον νεο κενο. Μετα το restart δε θα σου ζηταει κωδικο λογικα.

Εγω ετσι αφαιρεσα τον κωδικο μου, και δε μου βγαζει ουτε lockscreen , αλλα δε ξερω αν την ειχα αφαιρεσει αυτη ή αν παει πακετο με το password.

ΑΦου το κανεις αυτο θα σου λεει οτι χρειαζεσαι password για να χρησιμοποιησεις τα sign in options. Δε χρειαζεσαι με το ζορι , αν δε το θες. Τουλαχιστον ετσι λεει σε εμενα σε Win 10 Enterprise 

Συμπεράσματα ερωτήσεις.

Απο τι κατάλαβα τα windows 10 παντρεύουν την άδεια με την mac address αρα κάθε φορά που κανουμε upgrade πρέπει να επικοινωνούμε με την microsoft.

Κάπου διάβασα οτι στα windows 10 δεν υπάρχει διαχωρισμός x86 και x64 δηλαδή αν έχουμε μια άδεια windows 7 x32 μπορούμε να πάμε σε windows 10 x64 το γνωρίζει κάνεις αυτο?το εχει δοκιμάσει?

Tωρα κατεβάζω iso απο την microsoft θα δουλέψει αμέσως με άδεια απο windows 8.1 χωρίς να κάνω το upgrade μέσα απο τα windows 8.1?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για της απαντήσεις.

Συμπεράσματα ερωτήσεις.

1. Απο τι κατάλαβα τα windows 10 παντρεύουν την άδεια με την mac address αρα κάθε φορά που κανουμε upgrade πρέπει να επικοινωνούμε με την microsoft.

2. Κάπου διάβασα οτι στα windows 10 δεν υπάρχει διαχωρισμός x86 και x64 δηλαδή αν έχουμε μια άδεια windows 7 x32 μπορούμε να πάμε σε windows 10 x64 το γνωρίζει κάνεις αυτο?το εχει δοκιμάσει?

3. Tωρα κατεβάζω iso απο την microsoft θα δουλέψει αμέσως με άδεια απο windows 8.1 χωρίς να κάνω το upgrade μέσα απο τα windows 8.1?

1. Παντρεύουν την άδεια με το hardware id. Αν δεν κάνεις μεγάλες αλλαγές στο σύστημά σου (π.χ. μητρική), θα ενεργοποιούνται αυτόματα κάθε φορά που θα περνάς.

2. Νομίζω πως ναι, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος. Δεν το δοκίμασα.

3. Ναι.

Δεν ξερω αν το εχετε δει η αν εχει γραφτει στο MSDN εχει βγει νεα εκδοση με ενημερωσεις του Φεβρουαριου.

Πλεον σε αυτη την εκδοση στο Windows Update δεν υπαρχει η επιλογη να τα κανουμε αργοτερα.

Στα Windows update στις ρυθμισεις στην προηγουμενη εκδοση ειναι ενα κουτακι που το τσεκαριζες και δεν σου εκανε αυτοματα update πλεον αυτο το κουτακι δεν υπαρχει.

Αυτο που λεει αναβολη αναβαθμισεων

image.jpg

Συμπεράσματα ερωτήσεις.

Απο τι κατάλαβα τα windows 10 παντρεύουν την άδεια με την mac address αρα κάθε φορά που κανουμε upgrade πρέπει να επικοινωνούμε με την microsoft.

Κάπου διάβασα οτι στα windows 10 δεν υπάρχει διαχωρισμός x86 και x64 δηλαδή αν έχουμε μια άδεια windows 7 x32 μπορούμε να πάμε σε windows 10 x64 το γνωρίζει κάνεις αυτο?το εχει δοκιμάσει?

Tωρα κατεβάζω iso απο την microsoft θα δουλέψει αμέσως με άδεια απο windows 8.1 χωρίς να κάνω το upgrade μέσα απο τα windows 8.1?

Τα Windows παντρεύονται με την μητρική (με τον σειριακό της λογικά).

Ο μόνος διαχωρισμός υπάρχει στα Editions (Home, Pro, Enterpise κλπ). Ως προς τα bit (x86 ή x64) μπορείς να βάλεις ότι θέλεις, και όχι μόνο αυτό, μπορείς να βάλεις και ότι γλώσσα θέλεις. Αρκεί να είναι η ίδια Edition.

Αν κατεβάζεις το ποιο πρόσφατο iso με το ποιο πρόσφατο MCT τότε μπορείς να κάνεις κατευθείαν καθαρή εγκατάσταση χωρίς να προηγηθεί αναβάθμιση.

Τα Windows παντρεύονται με την μητρική (με τον σειριακό της λογικά).

Ο μόνος διαχωρισμός υπάρχει στα Editions (Home, Pro, Enterpise κλπ). Ως προς τα bit (x86 ή x64) μπορείς να βάλεις ότι θέλεις, και όχι μόνο αυτό, μπορείς να βάλεις και ότι γλώσσα θέλεις. Αρκεί να είναι η ίδια Edition.

Αν κατεβάζεις το ποιο πρόσφατο iso με το ποιο πρόσφατο MCT τότε μπορείς να κάνεις κατευθείαν καθαρή εγκατάσταση χωρίς να προηγηθεί αναβάθμιση.

Κατεβασα την multiple edition (pro και home) X64 Ελληνικα εκδοση Φεβρουαριου και την εβαλα σε ενα Samsung AIO που ειχε τα Windows 8 και με καθαρη εγκατασταση δεν μου ζητησε ουτε serial ειδε αυτο που ηταν περασμενο στο bios και μου εκανε εγκατασταση την home εκδοση.

Και σε εναν που του τα βαζω τωρα ειχε αυτοκολητο Windows 7 pro και του εβαλα το serial των 7 και προχωραει κανονικα.

Κατεβασα την multiple edition (pro και home) X64 Ελληνικα εκδοση Φεβρουαριου και την εβαλα σε ενα Samsung AIO που ειχε τα Windows 8 και με καθαρη εγκατασταση δεν μου ζητησε ουτε serial ειδε αυτο που ηταν περασμενο στο bios και μου εκανε εγκατασταση την home εκδοση.

Ναι, έτσι γίνεται, όλα καλά λοιπόν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...