Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειχα προβλημα με αρχειο που δεν εσβηνε ΟΥΤΕ με το unlocker. Το οποιο προβλημα οφειλεται γενικα στα Windows και στην ηλιθιοτητα τους , και οχι αποκλειστικα στα 10.

Το εσβησα μεσω linux. 

Το αλλο που λες πρωτη φορα το βλεπω. Στη λιστα με τα εγκατεστημενα προγραμματα μπορει να βλεπεις αρκετα redist , οχι στη λιστα με τα updates...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ευχαριστώ vaggos. από οτι φαίνεται εστρωσε.το κοιταξα και εγω το πρωι και είδα οτι είναι θέμα των windows και οτι μαλλον θα το ξανακάνει.......

έβαλα και μια εικόνα για τον tommybertsen γιατι μαλλον δεν εξηγησα σωστα. το update φαίνεται στο ιστορικό και στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων.

Για το θέμα με το αρχειο που δεν σβήνεται μου φαίνεται τρελο γιατί το κάνει όποτε κατεβάζω drivers απο την nvidia.........με τιποτα αλλο

post-364380-0-32711400-1457858119_thumb.png

ευχαριστώ vaggos. από οτι φαίνεται εστρωσε.το κοιταξα και εγω το πρωι και είδα οτι είναι θέμα των windows και οτι μαλλον θα το ξανακάνει.......

έβαλα και μια εικόνα για τον tommybertsen γιατι μαλλον δεν εξηγησα σωστα. το update φαίνεται στο ιστορικό και στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων.

Για το θέμα με το αρχειο που δεν σβήνεται μου φαίνεται τρελο γιατί το κάνει όποτε κατεβάζω drivers απο την nvidia.........με τιποτα αλλο

Υπάρχει γενικό θέμα για τον nvidia installer που δε διαγράφεται, δεν είσαι μόνο εσύ, από που προέρχεται δε ξέρω.

Για περισσότερα δες εδώ:

https://forums.geforce.com/default/topic/772126/can-t-delete-downloaded-driver-file/

https://forums.geforce.com/default/topic/783813/geforce-drivers/official-nvidia-344-48-whql-display-driver-feedback-thread-10-22-14-/post/4345411/#4345411

2)Απο οτι εψαξα λιγο μπορω να κανω και καποιο media bootable με τα 10αρια μεσα?Πως?Αν τα βαλω σε στικακι το στικακι αυτο θα εχει μονο τα win10 και δεν θα μπορω να το κανω τπτ αλλο?

Μονο εγω γραφω DVD τελικα??

• Like 1

Σε ένα elevated CMD τρέχεις την εντολή netplwiz και ξετικάρεις το Users must use .....

το ξετσεκαρα και οταν εκλεισα το pc και ξανανοιξα μου ζητησε να βαλω κωδικο local και επειδη δεν ειχα βαλει καποιον δεν μπορουσα να μπω και εβαλα το email και το pass του mail.. :/

@ppetr  και εγω σε dvd το περασα και μαλιστα με την πιο χαμηλη ταχυτητα γραψιματος που προτεινανε για να μαι secured xD

Εχω ενα στο συρταρι , και ενα στο διπλα pc (της κοπελας μου ) , της LG αμφοτερα, και ενα BTC του 2005 σε ενα pentium 4 :P

Το PX-716A ειναι και αυτο ενα plextor 11ετιας αν δεν απατωμαι , ιδια φουρνιά με το BTC, το οποιο ειχα χρυσοπληρωσει τοτε, πολυ δυνατο dvdrw , ακομη ζει και βασιλευει :D  

Που στην ευχη το βρισκω αυτο ο στραβος; Εγω βλεπω το history των updates με τον κλασικο τροπο απο το programs and features  :huh:

πας ρυθμίσεις- ενημέρωση και ασφάλεια- windows update - επιλογές για προχωρημένους- προβολή ιστορικού ενημερώσεων

• Like 1

Επισκέπτης

Υπάρχει δυνατότητα για αλλαγή της γλώσσας των win10 από Αγγλικά σε Ελληνικά;

Υπάρχει δυνατότητα για αλλαγή της γλώσσας των win10 από Αγγλικά σε Ελληνικά;

Ναι μπορείς να βάλεις όποια γλώσσα θες.

Πας ρυθμίσεις-ώρα και γλώσσα- περιοχή και γλώσσα και προσθέτεις οποία γλώσσα θες και μετά διαλέγεις ποια θες προεπιλεγμένη

Επισκέπτης

Θέλω να πάρω ένα laptop για συγγενή μου και βρήκα ένα με Αγγλικά win10. Αφού είναι τόσο απλό προχωράω άφοβα στην αγορά, γιατί αν δεν μπορούσα να αλλάξω την γλώσσα (όπως με κάποιες εκδόσεις των win7 και πίσω που δεν σου έδινε την δυνατότητα για official αλλαγή γλώσσας) θα το ξανασκεφτόμουν.  :-)

Θέλω να πάρω ένα laptop για συγγενή μου και βρήκα ένα με Αγγλικά win10. Αφού είναι τόσο απλό προχωράω άφοβα στην αγορά, γιατί αν δεν μπορούσα να αλλάξω την γλώσσα (όπως με κάποιες εκδόσεις των win7 και πίσω που δεν σου έδινε την δυνατότητα για official αλλαγή γλώσσας) θα το ξανασκεφτόμουν.  :-)

ορίστε και  οδηγός

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...