sdim Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Καλημέρα σε όλους. Από τα 8.1 που είμαι τώρα, μπορώ να αναβαθμίσω στα 10 χωρίς να χάσω αρχεία; Επίσης, όταν με το καλό βγουν στην ευρεία κατανάλωση θα κρατήσει το serial των 8.1 που έχω ή θα ζητήσει καθαρή εγκατάσταση; Με λίγα λόγια, θα αναβαθμιστεί κατευθείαν από το preview στα 10 όταν έρθει η ώρα, ή θα χρειαστεί clean installation; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 πως σας φαινεται η 10122? την περασε κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revvok Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 πως σας φαινεται η 10122? την περασε κανεις? Σημαντικές βελτιώσεις.. το πιο γρήγορο build μέχρι στιγμής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Παραξενο... Μετα απο ενα καθαρο φορματ δεν βλεπω 2-3 δισκους. Απο bios τους βλεπω κανονικα, πριν το φορματ τους εβλεπα κανονικα. Δοκιμασα να παω στο disk management, αλλα και εκει αφαντοι. Τι παιζει? Nvm, ηθελε το driver για το raid controller. Το ειχα ξεχασει αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Έκδοση 10125 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Βγήκε μέσω update; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revvok Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Βγήκε μέσω update; Όχι είναι leaked έκδοση, επίσημα θα δοθεί λογικά κάποια επόμενη έκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Digital PC Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Γεια σας,αν εγκαταστήσω τα Windows 10 Τώρα που είναι στην φάση ανάπτυξης όταν θα είναι έτοιμη η τελική έκδοση Η χρήστες που εκτελούν την δοκιμαστική θα πάρουν την Τελική έκδοση και θα έχουν τα ίδια ωφελεί από ότι αν έγινε αναβάθμιση η αγορά του λειτουργικού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Στην τελική έκδοση θα υπάρχει και ο Internet Explorer μαζί με τον Edge? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revvok Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Στην τελική έκδοση θα υπάρχει και ο Internet Explorer μαζί με τον Edge? Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Να ρωτήσω κάτι. Εγώ που έχω αυθεντικό retail κλειδάκι των Windows 8.1 pro, μπορώ να αναβαθμίσω δωρεάν σε 10 ή έστω με κάποια καλή έκπτωση; Ή πρέπει να αγοράσω νέο κλειδί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethnik471 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, όπως έχει γίνει γνωστό όσοι έχουν 8.1 original θα μπορούν να αναβαθμίσουν στα 10. Το ερώτημά μου είναι το εξής, σε ΚΑΘΑΡΗ εγκατάσταση των windows 10 θα δέχεται το key των 8.1 ή μόνο σαν upgrade , δηλαδή να είναι εγκατεστημένα τα 8.1 και απο πάνω να μπουν τα 10 ?Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω κάτι. Εγώ που έχω αυθεντικό retail κλειδάκι των Windows 8.1 pro, μπορώ να αναβαθμίσω δωρεάν σε 10 ofc, εδώ θα μπορούν να αναβαθμίσουν αυτοί που είναι με άδεια από Dreamspark (AEI/TEI/etc) Παιδιά να ρωτήσω κάτι, όπως έχει γίνει γνωστό όσοι έχουν 8.1 original θα μπορούν να αναβαθμίσουν στα 10. Το ερώτημά μου είναι το εξής, σε ΚΑΘΑΡΗ εγκατάσταση των windows 10 θα δέχεται το key των 8.1 ή μόνο σαν upgrade , δηλαδή να είναι εγκατεστημένα τα 8.1 και απο πάνω να μπουν τα 10 ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων υπήρχε πατέντα που έκαναν στα 8 για αναβάθμιση από τα 7, λογικά θα υπάρχει και στα 10 εκτός αν το μπάλωσαν... Επεξ/σία 30 Μαΐου 2015 από ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethnik471 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι επειδή έχω αγορασμένο key για τα 8.1 αν θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε καθαρή εγκατάσταση στα 10 γιατί η φάση του upgrade δεν μου πολυαρέσει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ. +1 για το από πάνω. Δεν μου άρεσε η ιδέα του upgrade. Εγώ θέλω καθαρή εγκατάσταση. Αν δεν γίνεται θα είναι πολύ χάλια. Κάτι ακόμα. Ανακοινώθηκαν οι εκδόσεις και οι τιμές τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις