Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν μπαινει σε sleep μετα απο λιγο ή οποτε του καπνισει ανοιγει και παει στην login screen και μετα απο λιγο ξανα τα ιδια

πηγαινε στην κάρτα δικτύου και δες μήπως ειναι ενεργο το wake on lan.

Σε κάθε φορμάτ που κάνω στην μητρική της υπογραφής,για εναν παράξενο λόγο ενεργοποιείται απο μόνη της η συγκεκριμένη επιλογή παρ ολο που το έχω κλείσει απ το bios.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πηγαινε στην κάρτα δικτύου και δες μήπως ειναι ενεργο το wake on lan.

Σε κάθε φορμάτ που κάνω στην μητρική της υπογραφής,για εναν παράξενο λόγο ενεργοποιείται απο μόνη της η συγκεκριμένη επιλογή παρ ολο που το έχω κλείσει απ το bios.

το δευτερο λες?

post-40128-0-15602800-1456412897_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν έγινε κάτι συνεχίζει. Επίσης πολλές φορές αντί να μπαίνει το Screensaver πάει σε sleep και μετά από λίγο ξυπνάει μόνο του

Δημοσ.

Δεν έγινε κάτι συνεχίζει. Επίσης πολλές φορές αντί να μπαίνει το Screensaver πάει σε sleep και μετά από λίγο ξυπνάει μόνο του

Τελικα με τη βοηθεια απο εδω βρηκα καποια ακρη στο θεμα του wake up

http://www.howtogeek.com/122954/how-to-prevent-your-computer-from-waking-up-accidentally/

Στα Scheduled Tasks το Torrents Time ξυπναγε καθε λιγο το pc

Το προβλημα βλεπω να παραμενει κατα το sleep μονο που φιανεται να μπερδευει το screen saver με το sleep και αντι να μπαινει στο ενα μπαινει στο αλλο πολλες φορες

post-40128-0-49486200-1456673882_thumb.jpg

Δημοσ.
παιδιά να κάνω 3 ερωτησούλες κι εγώ 

έβαλα τα 10ρια εχθές και παρατήρησα κάποια πράγματα 

1 μου εμφανίζει μερικούς σκληρούς στις ειδοποιήσεις σαν external ενώ είναι κανονικοί hdd εσωτερικοί πως το φτιάχνω αυτό?

2 έχω μια άγνωστη συσκευή που δεν ξέρω τι είναι μήπως ξέρει κανείς πως την εντοπίζω ? 

και 3 πως εξαφανίζω την slide εικόνα στην εκκίνηση ώστε να μπαίνει επιφάνεια κατευθείαν?

th_Chiomegarhosigmaf%20tautaulambdaomicr

Δημοσ.

Αν εισαι η γκομενα του wallpaper, ερχομαι σπιτι σου και σου φτιαχνω και το θερμοσιφωνα φιλε.....

• Like 1
Δημοσ.

Χαίρεται παιδιά. Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, μπορούμε με κωδικό Windows 7 (είναι σε στικεράκι πίσω από Laptop αν παίζει κάποιο ρόλο λόγω OEM κλπ) να κάνουμε ενεργοποίηση Windows 10; To iso υπάρχει και το έχω κατεβάσει από αρχές Αυγούστου (δηλαδή το πρώτο official release ISO).
Η διαφορά με κάποια άλλα συστήματα, γι'αυτό και δε ξέρω αν με καλύπτουν οι προηγούμενες απαντήσεις σε παρόμοιο ερώτημα, είναι ότι: Το laptop είχε έρθει με προεγκατεστημένα Windows 7 και όταν χρειάστηκε format του πέρασα σπασμένα 8.1 με τα οποία βρίσκεται τώρα. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; Χρειάζομαι κάποιο πιο πρόσφατο ISO ή πρέπει να περάσω τα 7, να τα ενεργοποιήσω με το κλειδί, να κάνω upgrade και έπειτα clean install;

Δημοσ.

Χαίρεται παιδιά. Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, μπορούμε με κωδικό Windows 7 (είναι σε στικεράκι πίσω από Laptop αν παίζει κάποιο ρόλο λόγω OEM κλπ) να κάνουμε ενεργοποίηση Windows 10; To iso υπάρχει και το έχω κατεβάσει από αρχές Αυγούστου (δηλαδή το πρώτο official release ISO).

Η διαφορά με κάποια άλλα συστήματα, γι'αυτό και δε ξέρω αν με καλύπτουν οι προηγούμενες απαντήσεις σε παρόμοιο ερώτημα, είναι ότι: Το laptop είχε έρθει με προεγκατεστημένα Windows 7 και όταν χρειάστηκε format του πέρασα σπασμένα 8.1 με τα οποία βρίσκεται τώρα. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; Χρειάζομαι κάποιο πιο πρόσφατο ISO ή πρέπει να περάσω τα 7, να τα ενεργοποιήσω με το κλειδί, να κάνω upgrade και έπειτα clean install;

Με το 1ο iso νομίζω πως δε γίνεται να κάνεις εγκατάσταση με κλειδί των 7. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι καλύτερα να κατεβάσεις το πιο πρόσφατο για να γλυτώσεις και τις επόμενες αναβαθμίσεις που έγιναν.

• Like 1
Δημοσ.

Θελω απο win8.1 να κανω clean install τα 10 στο laptop.

1)Αφου πατησω το upgrade now μετα θα με ρωτησει αν θελω clean install ή upgrade μονο;

2)Απο οτι εψαξα λιγο μπορω να κανω και καποιο media bootable με τα 10αρια μεσα?Πως?Αν τα βαλω σε στικακι το στικακι αυτο θα εχει μονο τα win10 και δεν θα μπορω να το κανω τπτ αλλο?

3)Σε περιπτωση που θελω να αλλαξω σκληρο τι γινετε με το λειτουργικο?(το λειτουργικο μου ειναι αυθεντικο αλλα αν δεν κανω λαθος δεν βλεπω πουθενα στο λαπτοπ πανω serial number)

Αυτα :)

Δημοσ.

Θελω απο win8.1 να κανω clean install τα 10 στο laptop.

1)Αφου πατησω το upgrade now μετα θα με ρωτησει αν θελω clean install ή upgrade μονο;

2)Απο οτι εψαξα λιγο μπορω να κανω και καποιο media bootable με τα 10αρια μεσα?Πως?Αν τα βαλω σε στικακι το στικακι αυτο θα εχει μονο τα win10 και δεν θα μπορω να το κανω τπτ αλλο?

3)Σε περιπτωση που θελω να αλλαξω σκληρο τι γινετε με το λειτουργικο?(το λειτουργικο μου ειναι αυθεντικο αλλα αν δεν κανω λαθος δεν βλεπω πουθενα στο λαπτοπ πανω serial number)

Αυτα :)

1) Θα σε ρωτήσει.

2) Ναι μπορείς. Μετά την εγκατάσταση μπορείς να τα σβήσεις από το στικάκι.

3) Αν τα έχεις ενεργοποιήσει μια φορά στον συγκεκριμένο υπολογιστή και αλλάξεις δίσκο, τα κάνεις εγκατάσταση και όταν σου ζητήσει κλειδί, πατάς Παράλειψη. Όταν τελειώσει η εγκατάσταση, Θα ενεργοποιηθούν αυτόματα.

Δημοσ.

1) Θα σε ρωτήσει.

2) Ναι μπορείς. Μετά την εγκατάσταση μπορείς να τα σβήσεις από το στικάκι.

3) Αν τα έχεις ενεργοποιήσει μια φορά στον συγκεκριμένο υπολογιστή και αλλάξεις δίσκο, τα κάνεις εγκατάσταση και όταν σου ζητήσει κλειδί, πατάς Παράλειψη. Όταν τελειώσει η εγκατάσταση, Θα ενεργοποιηθούν αυτόματα.

Τα κανω εγκατασταση απο το στικακι παλι ετσι?Αν θελω να τα περασω σε αλλο σκληρο

Αρα εχει να κανει με την μητρικη ετσι?

Και κατι ακομα..διαβασα πως ειναι καλυτερα να κανω update απο 8.1 και μετα clean install...οπου στο clean install δεν θα βαλω καθολου κλειδι γιατι θα τα εχω ηδη περασμενα...

Ετσι το εχετε κανει και εσεις?Η κατευθειαν απο το στικακι και στο κλειδι skip???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...