gokuthelegend Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γτ ολοι τρεχουμε να βαλουμε τα δεκαρια ρε παιδια?παρουσιαζει καποιο προβλημα ο υπολογιστης σας?ολοι ετσι κανουμε και μετα μπαινουμε εδω και κλαιμε για τις ασυμβατοτητες που εχουν τα δεκαρια με πολλες απο τις περιφερειακες μας συσκευες...ελεος...εφοσον δουλευετε μια χαρα στα 7αρια η στα 8αρια και παει λεγοντας μην αλλαζετε λειτουργικο...ε και τι εγινε δλδ που ειναι δωρεαν?λες και τωρα που εχετε ενεργοποιησει τα λειτουργικα σας με ενα σωρο τροπους επειδη οι περισσοτεροι τα εχουμε παρει απο τον θειο εγινε τπτ?μια χαρα δουλευεουν ολα γνησια και μη..εγω τουλαχιστον την πατησα με τα δεκαρια και γιαυτο σας το λεω...οσοι εχουμε λιγο παλια συστηματα μενουμε οπως ειμαστε..γνωμη μου παντα..μονο οταν παψουν να υπαρχουν τα 7αρια θα γυρισω σε νεοτερη εκδοση Τρέχουν όλοι για να τα πάρουν δωρεάν. Η διορία είναι μέχρι 29 Ιουλίου, αν δεν κάνεις αναβάθμιση μέχρι τότε μετά θα πρέπει να τα αγοράσεις. Εννοείται ότι αυτοί που τα παίρνουν από τον "θείο" είναι εκτός συζήτησης μιας και δεν τους ενδιαφέρει το θέμα, μιλάμε πάντα για τον νόμιμο τρόπο. Από την στιγμή που είναι καινούριο λειτουργικό είναι φυσιολογικό να υπάρχουν προβλήματα, αυτό δεν σημαίνει ότι κάποια στιγμή δεν θα φτιαξουνε, πιστεύω ότι θα στρώσει η κατάσταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 προσεξτε παιδια...δεν αναφερομαι σε ολο τον κοσμο..απλα σε μεριδα ανθρωπων που απλα δεν χρειαζεται να μπορυν σε τετοιο κοπο...εγω ας πουμε δεν μπορω να τρεξω τα δεκαρια..μαλλον..μπορω αλλα δεν θελω να μπω σε περιπετειες γτ εχω ενα υγειες συστημα τωρα...και δεν υπαρχουν και τα χρηματα για να κανω μια τουλαχιστον αμεσσα αναβαθμιση του συτηματος τουλαχιστον μεσα στο 2016..ε τι να κανω...αφου παω σφαιρα με τα 7αρια γτ να τα αλλαξω...ετσι πρεπει να σκευτομαστε και οχι ποσο σφαιρα μπορουμε να παμε...το συστημ α παιζει ρολο και οχι το λειτουργικο αν ειναι πιο καινουριο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokotas kokos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) "Τρέξαμε όλοι" κατά τη γνώμη μου γιατί: 1. Είναι δωρεάν και νόμιμο λογισμικό για πάντα αν εγκατασταθεί έως τον Ιούλιο 2016, κατόπιν θα πρέπει να το αγοράσουμε κανονικά. 2. Φάνηκε (κατόπιν βέβαια) πως έχουν καλύτερη διαχείριση σε ζητήματα μνήμης & πόρους επεξεργαστή 3. Θα ενσωματωθούν σε πληθώρα άλλων συσκευών (κινητά, έξυπνα ρολόγια κλπ - τουλάχιστον αυτό είναι το σχέδιο) 4. Το νεότερο λειτουργικό αργά ή γρήγορα θα έχει παράπλευρη υποστήριξη και από τρίτους κατασκευαστές (παιχνιδιών, καρτών γραφικών, browsers κλπ κλπ) οπότε κάποια στιγμή θα σταματήσει η υποστήριξη στα παλαιότερα 5. Μελλοντικές αναβαθμίσεις επεξεργαστών κλπ θα έχουν βάση τα windows 10 ή θα αποδίδουν καλύτερα με αυτά Όλα τα παραπάνω τα αναφέρω έχοντας αναβαθμίσει 2 λαπτοπ της οικογένειας, 2 επιτραπέζιους δικούς μου και ένα νετμπουκ, όλα με αυθεντικά 7αρια ή 8.1 Από τη στιγμή που έτρεξα τον έλεγχο αναβάθμισης και πήρα το ΟΚ ΤΟ ΜΟΝΟ πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν σε ένα λαπτοπ hp με 7αρια σε εφαρμογή της μαμάς του. Μικρό το κακό... Φιλικά Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2016 από kokotas kokos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fasttam Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Για να μην τα ρίχνουμε όλα στα windows: Είχα γράψει για ένα πρόβλημα που είχα με τον edge και τα pdf αρχεία. Τελικά ο ένοχος ήταν ένα άλλο πρόγραμμα το Mystic Thumbs. (Προσθέτει εικονίδια σε αρχεία που τα windows εδώ και χρόνια παραλείπουν να ενσωματώσουν, όπως αυτά του photoshop ή του illustrator). Είχαν βγάλει αναβάθμιση για το συγκεκριμένο πρόβλημα που είχα ξεχάσει να κατεβάσω. Μετά την αναβάθμιση τέλειωσαν και τα προβλήματα. Για τα 10 αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μια βδομάδα τώρα τρέχουν απροβλημάτιστα. Μεγάλο βοήθημα το ΑΟΜΕΙ backup (που είναι δωρεάν) και με βοήθησε να πηγαινοέρχομαι από τα 8 στα 10 φορτώνοντας το backup του συστήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια εχω τα 8.1 και θελω να κανω καθαρη εγκατασταση windows 10.Θα χρειαστει μετα να κατεβασω τους drivers απο το site της μητρικης μου η θα τους κατεβασουν αυτοματα τα windows 10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 "Τρέξαμε όλοι" κατά τη γνώμη μου γιατί: 1. Είναι δωρεάν και νόμιμο λογισμικό για 12 μήνες, κατόπιν θα πρέπει να το αγοράσουμε 2. Φάνηκε (κατόπιν βέβαια) πως έχουν καλύτερη διαχείριση σε ζητήματα μνήμης & πόρους επεξεργαστή 3. Θα ενσωματωθούν σε πληθώρα άλλων συσκευών (κινητά, έξυπνα ρολόγια κλπ - τουλάχιστον αυτό είναι το σχέδιο) 4. Το νεότερο λειτουργικό αργά ή γρήγορα θα έχει παράπλευρη υποστήριξη και από τρίτους κατασκευαστές (παιχνιδιών, καρτών γραφικών, browsers κλπ κλπ) οπότε κάποια στιγμή θα σταματήσει η υποστήριξη στα παλαιότερα 5. Μελλοντικές αναβαθμίσεις επεξεργαστών κλπ θα έχουν βάση τα windows 10 ή θα αποδίδουν καλύτερα με αυτά Όλα τα παραπάνω τα αναφέρω έχοντας αναβαθμίσει 2 λαπτοπ της οικογένειας, 2 επιτραπέζιους δικούς μου και ένα νετμπουκ, όλα με αυθεντικά 7αρια ή 8.1 Από τη στιγμή που έτρεξα τον έλεγχο αναβάθμισης και πήρα το ΟΚ ΤΟ ΜΟΝΟ πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν σε ένα λαπτοπ hp με 7αρια σε εφαρμογή της μαμάς του. Μικρό το κακό... Φιλικά Σχετικά με το νο.1, δεν είναι δωρεάν για 12 μήνες, είναι δωρεάν για πάντα. Οι 12 μήνες είναι η περίοδος που πρέπει να κάνεις αναβάθμιση για να το πάρεις δωρεάν. Το διευκρινίζω γιατί μερικοί μπερδεύονται, νομίζουν πως όταν περάσει η χαριστική περίοδος τότε θα πρέπει να πληρώσουν. Πληρώνεις αν αποφασίσεις να αναβαθμίσεις μετά το τέλος της χαριστικής περιόδου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1414 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ενα απλο ερωτημα: το laptop μου λειτουργει με W8.1 Pro και εχω αποθηκευμενα σε φλασακι τα Windows 10 Pro, θα μπορεσω μετα την καταληκτικη ημερομηνια να τα εγκαταστησω ή θα αναγκαστω τοτε να τα αγορασω; Με την ελπιδα οτι θα εχουν λυθει τα θεματα συμβατοτητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ενα απλο ερωτημα: το laptop μου λειτουργει με W8.1 Pro και εχω αποθηκευμενα σε φλασακι τα Windows 10 Pro, θα μπορεσω μετα την καταληκτικη ημερομηνια να τα εγκαταστησω ή θα αναγκαστω τοτε να τα αγορασω; Με την ελπιδα οτι θα εχουν λυθει τα θεματα συμβατοτητας. Δε θα χρειαστεί να τα αγοράσεις αν τα έχεις ενεργοποιήσει μια φορά στο σύστημά σου. Διαφορετικά θα πρέπει να τα αγοράσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1414 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Οντως τα ειχα ενεργοποιησει στο συγκεκριμενο laptop αλλα για διαφορους λογους επεστρεψα στη προηγουμενη εκδοση. Ευχαριστω για την απαντηση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 ο κολλητος μου παντως επειδη ετυχε να ειμαι μπροστα στον υπολογιστη του εχθες δεν του εχει βγει μνμ να αναβαθμισει σε 10αρια..παιζει ρολο που εχει τα 7home premium?ειναι μονο για συγκεκριμενες εκδοσεις παλαιοτερων λειτουργικων ωστε να παρεις την αναβαθμιση?δλδ πρεπει να εχει τα pro η δεν ξερω εγω ποια αλλη εκδοση για να σ βγει το μνμ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 ο κολλητος μου παντως επειδη ετυχε να ειμαι μπροστα στον υπολογιστη του εχθες δεν του εχει βγει μνμ να αναβαθμισει σε 10αρια..παιζει ρολο που εχει τα 7home premium?ειναι μονο για συγκεκριμενες εκδοσεις παλαιοτερων λειτουργικων ωστε να παρεις την αναβαθμιση?δλδ πρεπει να εχει τα pro η δεν ξερω εγω ποια αλλη εκδοση για να σ βγει το μνμ? Όχι, ισχύει για όλες τις εκδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 δεν θα επρεπε τοτε να του εχει εμφανιστει?αποσο ειδα ειναι ενημρωμενος ο υπολογιστης του κανονικα...με ολες τι τελευταιες ενημερωσεις...περιεργο.και εχει καλο υπολογιστη και σχετικα καινουριο..θ μπορουσε να ανβαθμισει κανονικοτατα.βασικα υπαρχει καποιο εργαλειο που να βλεπει τα σπεκς του υπολογιστη σ και να σ λεει αν μπορεις να τρεξεις 10αρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Όχι, ισχύει για όλες τις εκδόσεις. Δεν ισχυει για τις Enterprise εκδοσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 δεν θα επρεπε τοτε να του εχει εμφανιστει?αποσο ειδα ειναι ενημρωμενος ο υπολογιστης του κανονικα...με ολες τι τελευταιες ενημερωσεις...περιεργο.και εχει καλο υπολογιστη και σχετικα καινουριο..θ μπορουσε να ανβαθμισει κανονικοτατα.βασικα υπαρχει καποιο εργαλειο που να βλεπει τα σπεκς του υπολογιστη σ και να σ λεει αν μπορεις να τρεξεις 10αρια? Δεν έχει σημασία αν δεν του βγάζει το εικονίδιο, εφόσον έχει νόμιμα Windows 7/8/8.1, με νόμιμο κλειδί, τότε μπορεί να αναβαθμίσει. Δεν χρειάζεται να περιμένει μήπως του εμφανιστεί το εικονίδιο πρώτα. Κατεβάζεις το iso και κάνεις εγκατάσταση με τον προβλεπόμενο τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Με το Sleep wake εχει κανεις αλλος προβληματα ? Εχω ορισει screensaver στα 2 λεπτα και sleep στα 20 Αλλες φορες λειτουργει αλλες οχι Οταν μπαινει σε sleep μετα απο λιγο ή οποτε του καπνισει ανοιγει και παει στην login screen και μετα απο λιγο ξανα τα ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις