adi32 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τα συγγεντρωτικά update των 10;; Δεν περνά κανένα. Είμαι ακόμη στην έκδοση του Νοέμβρη.Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι δεν αναγνωρίζει το Samsung 6 edge και το Samsung tablet. Έβαλα drivers από Samsung αλλα τίποτα. Πέρασε ο μήνας και δεν μπορώ να γυρίσω και στα οκτάρια. Εφαγα πανω απο 3 μερες για να βαλω το update και τελικα φορματ και κατεβασα τη νεα εκδοση των 10 που το εχει μεσα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τα συγγεντρωτικά update των 10;; Δεν περνά κανένα. Είμαι ακόμη στην έκδοση του Νοέμβρη.Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι δεν αναγνωρίζει το Samsung 6 edge και το Samsung tablet. Έβαλα drivers από Samsung αλλα τίποτα. Πέρασε ο μήνας και δεν μπορώ να γυρίσω και στα οκτάρια. Εκτός από την αρχική μόνο η έκδοση του Νοέμβρη υπάρχει, η 10586 δηλαδή, δεν έχει βγει άλλη ποιο πρόσφατη, οπότε καλά είσαι ΑΚΟΜΗ με αυτή την έκδοση. Μπορείς να γυρίσεις στα 8άρια αν θες αλλά θα πρέπει να κάνεις φορμάτ και καθαρή εγκατάσταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Περα απο την 1511 build 10586.104 δεν εχει κατι περισσοτερο. Αν εννοεις οτι ΔΕΝ εχεις αυτη την εκδοση, μπορεις να κανεις το update μεσω του ISO (βρες και κατεβασε το απο καπου). Κανονικα θα γινει το update. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Θέλω να βάλω τα 10..Μπορώ να βάλω την τελευταία insider preview έκδοση;Ήμουν γραμμένος στο πρόγραμμα. Είναι νεότερη της final απ'ότι καταλαβαίνω. Θα έχω κάποιο πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ξερει κανεις πως μπορω να βγαλω συντομευση στο desktop για τις ρυθμισεις ή το store? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ναι, κανεις drag'n'drop το εικονιδιο των ρυθμισεων στο Desktop... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Οκ αν και χάνεται το εικονίδιο του store αλλά μικρό το κακό. Το σπαστικό που συνεχίζει είναι ότι μπαίνει σε sleep σε 3-4 λεπτά αδράνειας αντί για μισή ώρα και μετά μόνο του πάει στην οθόνη του login Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μου βγαλε μηνυμα να αναβαθμισω στα window 10 ειτε τωρα ειτε το βραδυ.Εχει και επιλογη choose time αλλα επιλογες μεχρι το Σαββατο.Δεν θελω τα windows 10 ειμαι στα 7 (αυθεντικα) και δεν εχω κανενα παραπονο.Πως μπορω να αποφυγω την εγκατασταση? Βρηκα στο ιντερνετ οτι πρεπει να κανω uninstall το KB3035583 αλλα δεν το βρισκω καν στα updates. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μου βγαλε μηνυμα να αναβαθμισω στα window 10 ειτε τωρα ειτε το βραδυ.Εχει και επιλογη choose time αλλα επιλογες μεχρι το Σαββατο.Δεν θελω τα windows 10 ειμαι στα 7 (αυθεντικα) και δεν εχω κανενα παραπονο.Πως μπορω να αποφυγω την εγκατασταση? Βρηκα στο ιντερνετ οτι πρεπει να κανω uninstall το KB3035583 αλλα δεν το βρισκω καν στα updates. Ρίξε μια ματιά εδώ . Αν ακολουθήσεις αυτά τα βήματα, θα βρεις την ενημέρωση και θα μπορέσεις να προχωρήσεις σε απεγκατάσταση. ΑΝ μετά την απεγκατάσταση (και από πιθανό restart) σου την εμφανίσει ξανά προς εγκατάσταση στο Windows Update, πάτα απόκρυψη και τέλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστω, θα το δοκιμασω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ή βαλε αυτό http://ultimateoutsider.com/downloads/ να τελειώνεις μια και καλή! Έχε υπόψιν σου ομως οτι μεχρι το καλοκαιρι θα δικαιούσαι την δωρεάν αναβάθμιση σε windows 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Treiste Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας παιδια.Εχω ενα νεο pc σπιτι μου και 8ελω windows 10 αλλα για να τα εχς πλιρεσ χρηαζωμαι κοδικο μου λεει το pc...τι να κανω μποριται να με βοηθησεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας παιδια.Εχω ενα νεο pc σπιτι μου και 8ελω windows 10 αλλα για να τα εχς πλιρεσ χρηαζωμαι κοδικο μου λεει το pc...τι να κανω μποριται να με βοηθησεται? Η λύση είναι εύκολη, τα αγοράζεις και είσαι κομπλέ. Δώσε και κάτι παραπάνω για κανένα ορθογραφικό λεξικό. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γτ ολοι τρεχουμε να βαλουμε τα δεκαρια ρε παιδια?παρουσιαζει καποιο προβλημα ο υπολογιστης σας?ολοι ετσι κανουμε και μετα μπαινουμε εδω και κλαιμε για τις ασυμβατοτητες που εχουν τα δεκαρια με πολλες απο τις περιφερειακες μας συσκευες...ελεος...εφοσον δουλευετε μια χαρα στα 7αρια η στα 8αρια και παει λεγοντας μην αλλαζετε λειτουργικο...ε και τι εγινε δλδ που ειναι δωρεαν?λες και τωρα που εχετε ενεργοποιησει τα λειτουργικα σας με ενα σωρο τροπους επειδη οι περισσοτεροι τα εχουμε παρει απο τον θειο εγινε τπτ?μια χαρα δουλευεουν ολα γνησια και μη..εγω τουλαχιστον την πατησα με τα δεκαρια και γιαυτο σας το λεω...οσοι εχουμε λιγο παλια συστηματα μενουμε οπως ειμαστε..γνωμη μου παντα..μονο οταν παψουν να υπαρχουν τα 7αρια θα γυρισω σε νεοτερη εκδοση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γτ ολοι τρεχουμε να βαλουμε τα δεκαρια ρε παιδια?παρουσιαζει καποιο προβλημα ο υπολογιστης σας?ολοι ετσι κανουμε και μετα μπαινουμε εδω και κλαιμε για τις ασυμβατοτητες που εχουν τα δεκαρια με πολλες απο τις περιφερειακες μας συσκευες...ελεος...εφοσον δουλευετε μια χαρα στα 7αρια η στα 8αρια και παει λεγοντας μην αλλαζετε λειτουργικο...ε και τι εγινε δλδ που ειναι δωρεαν?λες και τωρα που εχετε ενεργοποιησει τα λειτουργικα σας με ενα σωρο τροπους επειδη οι περισσοτεροι τα εχουμε παρει απο τον θειο εγινε τπτ?μια χαρα δουλευεουν ολα γνησια και μη..εγω τουλαχιστον την πατησα με τα δεκαρια και γιαυτο σας το λεω...οσοι εχουμε λιγο παλια συστηματα μενουμε οπως ειμαστε..γνωμη μου παντα..μονο οταν παψουν να υπαρχουν τα 7αρια θα γυρισω σε νεοτερη εκδοση Όλα συγκαταλέγονται στην "ψώρα" των κομπιουτεράδων χρόνια τώρα. Από παλιά έβγαινε κάτι καινούριο και το δοκιμάζαμε και ερχόμασταν αντιμέτωποι με νέα προβλήματα που άλλα λύνονταν και άλλα όχι. Πάντα όμως υπήρχε η διάθεση για την ανακάλυψη του μελλοντικού και είναι και αυτή που οδηγεί στην εξέλιξη της τεχνολογίας. Κανείς δεν έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό κανενός για να βάλει τα 10. Σίγουρα αν κάποιος κάνει δουλειά με τον υπολογιστή του και είναι καλυμμένος με τα 7, τα 8/8.1, δεν έχει κάποιο λόγο να κυνηγήσει τα 10 (αν και το ότι μπορεί να πάρει δωρεάν ένα νέο λειτουργικό είναι μεγάλο κίνητρο). Κακά τα ψέμματα, για όλους εμάς τους computer geeks, όλο αυτό το σκάλισμα και το troubleshooting είναι και λίγο ευχαρίστηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις