tommybertsen Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 εχω Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz RAM 4,00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (5-5-5-18) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. EP43-UD3L (Socket 775) 1024MB ATI AMD Radeon HD 5700 Series (ATI) 48 °C SSD INTENSO 3812430 TOP PERFORMANCE 128GB 2.5'' SATA3 931GB Western Digital WDC WD10EARS-00Y5B1 ATA Device (SATA) 35 °C 698GB Seagate ST3750528AS ATA Device (SATA) 31 °C 298GB Western Digital WDC WD3200AAKS-00WWPA0 ATA Device (SATA) Μαλιστα αποσυνδεσα καρτα tv και οτι usb ειχα Οπως το περιμενα, σε 775 socket εισαι!! Καποια ασυμβατοτητα με μητρικη εικαζω οτι υπαρχει. Δεν εχω και κανα προχειρο 775 συστημα να δω αν φταιει το 775 αυτο καθ'αυτο (ειχα παρομοια μητρικη - Gigabyte ep43-ds3 + ep45-ds3 ) πριν ... 8 χρονια; Ο SSD αυτος βρισκεται σε AMD συστημα ενος φιλου (με Fx-6300 + AMD Radeon 6870) και δουλευει αριστα, χωρις προβληματα, με τις ενημερωσεις ολες κανονικα , σε μητρικη της ASUS (δε θυμαμαι ποια). Αν εχεις USB + Tv καρτες , δε θα δουλεψουν . Δε μπορεις να κατηγορεις τα Windows γι'αυτο, δε μπορουν να δουλευουν 10ετιας πραγματα σε νεοτερες εκδοσεις , επ'απειρον , και για αυτο ΔΕΝ ευθυνονται τα Windows. Δε μπορεις να κατηγορεις τα Windows επειδη μπορει να υπαρχουν ασυμβατοτητες με το υλικο σου ή ακομα και καποια αστοχια υλικου που παιζει να σου κανει ζημιες. Δε γινεται ολα σε σενα ρε μαν... ΑΝ στα 7 εισαι οκ , μη βαριεσαι να γυρισεις και να στησεις ΜΙΑ ΦΟΡΑ ακομη το συστημα σου. Στα τοσα φορματ ξαναστησιμο εκανες. Οταν κανεις τα 7 στησιμο , παρε ενα image του λειτουργικου. Οταν θα θελησεις να ξαναπας στα 10 ,με το image δε θα χρειαζεται να στησεις ξανα τιποτα για να πας πισω στα 7. Υπαρχουν free αλλά και προγραμματα για αγορα για αυτο τον σκοπο , αλλα δεν ειναι επι του θεματος. Δοκιμασε σε αλλο δισκο επισης, γιατι το Intenso δε θα το'λεγα οτι ειναι και το πιο αξιοπιστο Drive. Πρεπει να βρεις την αιτια του προβληματος. Αν στα 7 ολα πανε ρολοι , η αιτια ειναι εμφανεστατη (ασυμβατοτητα υλικου με τα 10) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Και ξανακάνω το εύλογο ερώτημα: Γιατί επιμένεις στα Windows 10? Τι θα πει "βαριέμαι να τα περνάω όλα απ'την αρχή"? 3 format έκανες! Στα 3 αυτά format δεν τα πέρασες όλα ξανά απ'την αρχή? Και λέμε ότι είναι έτσι (στο δηλώνω ανοιχτά ότι έχω τις επιφυλάξεις μου για το τι ακριβώς συμβαίνει) και βαριέσαι (όπως λες) να ξαναπεράσεις τα 7άρια. Και? Τι επιλέγεις? Να έχεις έναν υπολογιστή που δεν κατεβάζει ενημερώσεις, όταν τις κατεβάζει δεν σου τις εγκαθιστά, δεν αναβαθμίζει το λειτουργικό, δεν σου κάνει εγκατάσταση εφαρμογών, δεν σου ανοίγει τον firefox, σου πετάει μπλε οθόνες κατά την έναρξη, δεν σου αναγνωρίζει τον εκτυπωτή, δεν σου ανοίγει τα παιχνίδια... και πόσα άλλα έχεις γράψει? Αυτό επιλέγεις? adi32 είμαστε κάποια άτομα εδώ μέσα που προσπαθούμε να βοηθήσουμε κάποιους χρήστες να λύσουν τυχόν προβλήματα σε οποιαδήποτε έκδοση Windows. Τα posts σου με συνεχόμενα ΜΕΓΑΛΑ προβλήματα φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, κι όταν σου απαντάμε τι να κάνεις ή σου λέμε τι φταίει, δεν δίνεις σημασία και μόλις κάποιος κράζει αυτό το (όπως το αποκάλεσες) "σιχαμένο λειτουργικό", ξεκινάς τα like και απαντάς σ'αυτόν. Κάποιοι έχουν 1-2 προβλήματα, κι εκεί όντως υπάρχει πρόβλημα. Εσύ έχεις δεκάδες προβλήματα, κι όσο και να επιμένεις, δεν μπορεί να φταίνε τα Windows 10! Όλα τα κολλήματα σε σένα? Μα όλα?? Τι να σου πω μετά από όλα αυτά? Να πάρω στα σοβαρά (και) τα επόμενα 20 προβλήματα που θα (σου) εμφανιστούν? Στο τέλος δεν θα'σαι σε θέση ούτε να απαντήσεις, επειδή δεν θα λειτουργεί το mouse και το πληκτρολόγιο! Αν εχεις ψαξει υπαρχουν χιλιαδες χρηστες που εχουν αυτα τα προβληματα Δεν ειμαι μονο εγω Οι συσκευες ολες που εχω ανγνωριστηκαν αυτοματα χωρις προβλημα Επιμενω γιατι σχεδον ολα τα προβληματα τα ελυσα με τον ενα η τον αλλο τροπο και γιατι θελω να εχω το τελευταιο λειτοργικο παντα Με το AOMEI Backupper εχω σωθει αρκετες φορες και παντα κραταω backup Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Αν εχεις ψαξει υπαρχουν χιλιαδες χρηστες που εχουν αυτα τα προβληματα Δεν ειμαι μονο εγω Υπαρχουν και αλλες τοσες χιλιαδες που δεν εχουν το παραμικρο προβλημα ή εχουν πολυ μεμονωμενα προβληματα!! Eπίσης παρα πολλοι εχουν μεμονωμενα τα προβληματα αυτα που αναφερεις, οχι ολα μαζι. Οι συσκευες ολες που εχω ανγνωριστηκαν αυτοματα χωρις προβλημα Ακομη και η καρτα tv ? Το γεγονος οτι αναγνωριστηκαν , δε τις κανει αμεσως οχι υποπτες για οσα σου συμβαινουν. Ουτε αυτο συμβαινει οτι δεν υπαρχει ασυμβατοτητα με το συγκεκριμενο Socket που κλεινει 10ετια. Επιμενω γιατι σχεδον ολα τα προβληματα τα ελυσα με τον ενα η τον αλλο τροπο και γιατι θελω να εχω το τελευταιο λειτοργικο παντα Αρα στο βωμο του νεου λειτουργικου που σου παρουσιαζει τοσα θεματα, θυσιαζεις το παλιο και καλο λειτουργικο (καθως αυτο το θαβεις με καθε ευκαιρια). Τοτε μαλλον , τα θελεις και τα παθαινεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Αν εχεις ψαξει υπαρχουν χιλιαδες χρηστες που εχουν αυτα τα προβληματα Δεν ειμαι μονο εγω Οι συσκευες ολες που εχω ανγνωριστηκαν αυτοματα χωρις προβλημα Επιμενω γιατι σχεδον ολα τα προβληματα τα ελυσα με τον ενα η τον αλλο τροπο και γιατι θελω να εχω το τελευταιο λειτοργικο παντα Με το AOMEI Backupper εχω σωθει αρκετες φορες και παντα κραταω backup Ναι, χιλιάδες χρήστες έχουν "μεμονωμένα" αυτά τα προβλήματα! Δηλαδή ο ένας έχει το ένα, ο άλλος έχει το άλλο, άντε να έχει 2-3 (στη χειρότερη περίπτωση) όταν δεν υπάρχουν drivers. Δεν είναι χιλιάδες οι χρήστες που έχουν όλα αυτά τα προβλήματα μαζί και σίγουρα είναι επίσης χιλιάδες οι χρήστες που δεν έχουν προβλήματα! Γιατί δεν αναφέρεσαι και σ'αυτούς? Μέχρι πριν μ'αποχαιρετήσει το παλιό μου PC δούλευα με Vista και δεν είχα (τόσα) προβλήματα - η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα, με εξαίρεση την απόκριση τους που σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη έκδοση ήταν εμφανώς πιο αργή. Στο τέλος θα καταλήξουμε ότι είναι χειρότερα κι απ'τα Vista! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Βασικα , τα Windows 10 ειναι σε ενα βρεφικο σταδιο ακομα και 6-7 μηνες μετα την κυκλοφορια τους. Δεν καταφεραν με το November Update να λυσουν καποια θεματα σε καποιους υπολογιστες, σε αλλους τα ελυσαν και σε αλλους δημιουργησαν περισσοτερα. Σε αλλους παλι, δεν ειχαν ουτε πριν , ουτε μετα προβληματα (σε εμενα ας πουμε). Αυτο ειναι Fact. Το κακο που εχουν ειναι οτι αντι να τα κανουν ολα "πιο plug n play απο ποτέ" , σε πολλα μηχανηματα , θελει να εισαι αρκετα εξειδικευμενος χρηστης για να τα κανεις πληρως λειτουργικά και χωρις προβληματα (επισης και χωρις spying features ). Εγω που δεν ειμαι τετοιος, μαλλον ειμαι απο τις αρκετες χιλιαδες τυχερων , που τα Win 10 δε του παρουσιαζουν προβληματα. Ακομη πιο τυχερος σταθηκα επειδη μου χαρίστηκαν τα Windows 10 Enterprise που εχω. Αυτο που δε μπορουν να κανουν ομως τα Win 10, ειναι να δημιουργουν ολα τα προβληματα του κοσμου σε εναν υπολογιστη Αυτο ειναι μη αναμενομενο. Καποια ασυμβατοτητα και μαλιστα σοβαρη ,υπαρχει , και γι'αυτο ολα αυτα στον φιλο τον Adi!! Εγω λεω να τα γραψεις ολα σε καποιο απο τα forum περι Windows 10 να λαβεις αποψεις και απο εκει (αν δε το εχεις κανει ηδη)! Παιζει να κανεις world record προβληματων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ενταξει μη τσακωθειτε..... ασχετα αν και σε μενα εχουν κατσει καλα, θελουν δουλεια ακομη για να δουλευουν απροβληματιστα και το ξερουμε ολοι. Καλα χρυσα αλλα παιζουν με την υπομονη μας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Η πλακα ειναι οτι με τα win7 που τους ειχα αλλαξει τα φωτα σε προγραμματα και customization και αλλαγες hardware δεν ειναι το πραμικρο προβλημα για 5-6 χρονια Τελικα παιζει να φταιει το Avast https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/3g262a/almost_all_programs_not_responding_in_windows/ Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2016 από adi32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1414 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εχω ενα Dell Inspiron 17 7737 με επισημα Windows 10 Pro ( αρχικα Windows 8.1 pro) και θελω να επιστρεψω στο αρχικο W8.1 Κατεβασα σε κλειδι USB το λειτουργικο, εκανα backup ολα τα αρχεια μου και, οντως ολιγον τι αρχαριος, θελω να μαθω ποια ακριβως ειναι η διαδικασια για να κανω format τα W10 και μετα να εγκαταστησω τα W8.1 Ευχαριστω εκ των προρεων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εχω ενα Dell Inspiron 17 7737 με επισημα Windows 10 Pro ( αρχικα Windows 8.1 pro) και θελω να επιστρεψω στο αρχικο W8.1 Κατεβασα σε κλειδι USB το λειτουργικο, εκανα backup ολα τα αρχεια μου και, οντως ολιγον τι αρχαριος, θελω να μαθω ποια ακριβως ειναι η διαδικασια για να κανω format τα W10 και μετα να εγκαταστησω τα W8.1 Ευχαριστω εκ των προρεων! http://www.pcsteps.gr/448-format-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-windows-7-windows-8/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εχω ενα Dell Inspiron 17 7737 με επισημα Windows 10 Pro ( αρχικα Windows 8.1 pro) και θελω να επιστρεψω στο αρχικο W8.1 Κατεβασα σε κλειδι USB το λειτουργικο, εκανα backup ολα τα αρχεια μου και, οντως ολιγον τι αρχαριος, θελω να μαθω ποια ακριβως ειναι η διαδικασια για να κανω format τα W10 και μετα να εγκαταστησω τα W8.1 Ευχαριστω εκ των προρεων! Εαν δεν έχεις κάνει πλήρη διαγραφή του δίσκου τότε το recovery partition υπάρχει στον δισκο σε κρυφό μέρος,απλά χρειάζεται το προγραμμα ανακτησης που ειχε εγκατεστημένο η dell για να σου κάνει τη δουλειά. Εαν το θυμάσαι πήγαινε κατέβασέ το και σε 1 ωριτσα έχεις γυρίσει το λάπτοπ σαν τη πρώτη μέρα που το πήρες. Εναλλακτικά ΕΑΝ εισαι σε εγγύηση μίλα με τη dell να σου δώσουν οδηγίες. Αλλιώς κάνεις την διαδικασία που περιγράφεται απο πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1414 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστω παρα πολυ παιδια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis42 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τα συγγεντρωτικά update των 10;; Δεν περνά κανένα. Είμαι ακόμη στην έκδοση του Νοέμβρη.Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι δεν αναγνωρίζει το Samsung 6 edge και το Samsung tablet. Έβαλα drivers από Samsung αλλα τίποτα. Πέρασε ο μήνας και δεν μπορώ να γυρίσω και στα οκτάρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τα συγγεντρωτικά update των 10;; Δεν περνά κανένα. Είμαι ακόμη στην έκδοση του Νοέμβρη.Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι δεν αναγνωρίζει το Samsung 6 edge και το Samsung tablet. Έβαλα drivers από Samsung αλλα τίποτα. Πέρασε ο μήνας και δεν μπορώ να γυρίσω και στα οκτάρια. Τωρα κλαις...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis42 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Τωρα κλαις...... Ε, όχι και να κλάψω. Μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vpatac Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Για κάνε ένα reset το firewall των windows ή disable και δοκίμασε ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις