tommybertsen Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 όλα καλά και ωραία η ολή φάση είναι ότι με το Upgrade δεν είχα τέτοιο θέμα με Clean install είχα όποτε ή τα ξανακάνω εγκατάσταση χωρίς Ιντερνετ με πιθανότητα να το ξανακάνει [γιατί όταν πήγα στο Hardware Installation έχουν βγάλει να μην παρεμβαίνει το windows update με το λογισμικό του υλικού όμως σε παλαιότερη έκδοση του 10 αν και το είχε δεν το έκανε αποτέλεσμα: κάνει ότι θέλει :Ρ τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω] ή μένω στα 7 που λέω να μείνω σε ευχαριστώ πάντως για την βοηθειά σου /respect Eννοειται πως αν δεν εχεις λογο σοβαρο να πας στα 10ρια ξανα, θα μεινεις με τα 7 Και εγω απο καθαρο install ειμαι, και μου εκανε ολα αυτα παραπανω. Εχω δει να ειναι αρκετα σταθερα με την 1511 (στην οποια btw ειμαι απο update και οχι καθαρο install ). Μεινε στα 7 η γνωμη μου , αν θεωρεις οτι ειναι μπελας τα 10ρια (που ειναι μεχρι να τα στρωσεις- αντι να ειναι στρωμενα απο μονα τους) ! Δε κανει τιποτα, για να βοηθαμε ειμαστε εδω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μιας και εγω λογικα απο την επομενη εβδομαδα θα προχωρησω στην εγκατασταση των Windows 10(δεν υπαρχει λογος καθυστερησης αλλωστε λογω DX12 για μενα) καμια προταση Usb wireless adapter που να μην εχουν θεμα με drivers στα W10??Γιατι και για αυτα ειχαν ακουστει αρκετα παρατραγουδα οτι επεφτε η ταχυτητα λογω drivers απο την μεταβαση σε Windows 10. Απο οσο εχω παρατηρησει τα ασυρματα με broadcom εχουν θεματα καποιες φορες. Αν διαλεξεις κατι σε atheros εισαι πιο σιγουρος και πιο καλος διοτι ειναι και το καλυτερο chipaki. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rurouni89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Eννοειται πως αν δεν εχεις λογο σοβαρο να πας στα 10ρια ξανα, θα μεινεις με τα 7 Και εγω απο καθαρο install ειμαι, και μου εκανε ολα αυτα παραπανω. Εχω δει να ειναι αρκετα σταθερα με την 1511 (στην οποια btw ειμαι απο update και οχι καθαρο install ). Μεινε στα 7 η γνωμη μου , αν θεωρεις οτι ειναι μπελας τα 10ρια (που ειναι μεχρι να τα στρωσεις- αντι να ειναι στρωμενα απο μονα τους) ! Δε κανει τιποτα, για να βοηθαμε ειμαστε εδω ακριβώς αυτό το μπάχαλο με τους Drivers και το WIndows UPdate είναι μια αρκετα πρωτότυπη γκάφα Καλή Κυριακή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μιλάμε για σιχαμενο λειτουργικό. Εκεί που όλα πήγαιναν καλά πάω να μπω στο Firefox και κολλάει το σύμπαν και δεν παίρνει ούτε control alt delete. Επανεκκίνηση και μετά από λίγο πάλι τα ίδια. Τα Windows δεν ανταποκρινονται με τίποτα και μετά από λίγο βγαίνει μια γαλάζια οθόνη όπου μόνο το ποντίκι φαίνεται. Τους τελευταίους τρεις μήνες 3 format και καμιά δεκαριά επαναφορες από clone disk backup Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 ^ Κάτι δεν πάει με τα 10αρια και το συστημά σου. Στα 7 δούλευε κομπλέ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Απο οσο εχω παρατηρησει τα ασυρματα με broadcom εχουν θεματα καποιες φορες. Αν διαλεξεις κατι σε atheros εισαι πιο σιγουρος και πιο καλος διοτι ειναι και το καλυτερο chipaki. Εχει βγαλει και στην επισημη σελιδα η TP link πχ για υποστηριξη Windows 10 http://www.tp-link.com/en/article-15587.html και ειναι και κατι που πολλοι την εχουν πατησει οσον αφορα το Internet. Γενικα για τα usb στικακια που κοιταζα χτες πραγματικα δεν βρηκα ουτε ενα που να μην αναφερουν αρνητικα ειτε στο skroutz,ειτε στα site των καταστηματων(βλεπε του Public πχ οσο ειναι να τους παρεις σοβαρα αυτους) και παει λεγοντας αλλα το παραπανω φενεται τιμιο και θα το τσεκαρω. Ευχαριστω. Γενικα παντως πιστευω οτι δουλεια στα προβληματα και σταθεροτητα των Windows 10 θα πεσει λογικα μετα τα τελη Ιουλιου που θα εχει αυξηθει κατα πολυ η βαση χρηστων(ειδικα οσοι παιζουν παιχνιδια ειναι μονοδρομος). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ έχω Windows 10 σε 3 συστήματα και όλα λειτουργούν απολύτως απροβλημάτιστα. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι με εξωτερικό usb stick, πολλές φορές την πρώτη φορά που θα ανοίξω τον/τους υπολογιστή/ες, δεν βρίσκει κανένα δίκτυο. Το έχω δοκιμάσει και στα 3 συστήματα και με 2 διαφορετικες usb κεραίες. Οπότε θέλει μια επανεκκίνηση και στρώνει. Παρόλα αυτά στο main pc είμαι με Win 7 και θα παραμείνω. Το Dx12 με αφήνει παγερά αδιάφορο προς το παρόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μιλάμε για σιχαμενο λειτουργικό. Εκεί που όλα πήγαιναν καλά πάω να μπω στο Firefox και κολλάει το σύμπαν και δεν παίρνει ούτε control alt delete. Επανεκκίνηση και μετά από λίγο πάλι τα ίδια. Τα Windows δεν ανταποκρινονται με τίποτα και μετά από λίγο βγαίνει μια γαλάζια οθόνη όπου μόνο το ποντίκι φαίνεται. Τους τελευταίους τρεις μήνες 3 format και καμιά δεκαριά επαναφορες από clone disk backup Αυτά είναι (μερικά) απ'τα προβλήματα που θυμάμαι πως αναφέρεις εδώ και καιρό: 1. Δεν ανοίγει ο firefox (ή δεν κλείνει) 2. Βρίσκει updates αλλά δεν κατεβαίνουν 3. Κατεβαίνουν αλλά δεν γίνονται εγκατάσταση 4. Πετάει μηνύματα σφάλματος στο άνοιγμα παιχνιδιών 5. Δεν αναβαθμίζεται στο τελευταίο release των Windows 10 6. Δεν αναγνωρίζει τον εκτυπωτή 7. Δεν 8. Δεν 9. Δεν Όλα αυτά τα "ΔΕΝ" με 3 format - και επιμένεις να βάζεις Windows 10! Και τώρα το ερώτημα: Γιατί δεν επιστρέφεις στα 7άρια? Είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι το PC σου ΔΕΝ είναι συμβατό με Windows 10, διότι το δικό μου που είναι συμβατό, ΔΕΝ έχει προβλήματα μ'αυτό το "σιχαμένο λειτουργικό". Γύρνα στα 7 και τέλος! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτά είναι (μερικά) απ'τα προβλήματα που θυμάμαι πως αναφέρεις εδώ και καιρό: 1. Δεν ανοίγει ο firefox (ή δεν κλείνει) 2. Βρίσκει updates αλλά δεν κατεβαίνουν 3. Κατεβαίνουν αλλά δεν γίνονται εγκατάσταση 4. Πετάει μηνύματα σφάλματος στο άνοιγμα παιχνιδιών 5. Δεν αναβαθμίζεται στο τελευταίο release των Windows 10 6. Δεν αναγνωρίζει τον εκτυπωτή 7. Δεν 8. Δεν 9. Δεν Όλα αυτά τα "ΔΕΝ" με 3 format - και επιμένεις να βάζεις Windows 10! Και τώρα το ερώτημα: Γιατί δεν επιστρέφεις στα 7άρια? Είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι το PC σου ΔΕΝ είναι συμβατό με Windows 10, διότι το δικό μου που είναι συμβατό, ΔΕΝ έχει προβλήματα μ'αυτό το "σιχαμένο λειτουργικό". Γύρνα στα 7 και τέλος! Σχεδον ολα τα θυμασαι ! Νομιζω ειναι και τα εξης Το store δεν ανοιγε (μονο με format εφτιαξε) Στο store δεν κατεβαιναν οι εφαρμογες ολο pending ελεγε Το system restore ποτε δε λειτουργησε σωστα Χανοταν το σημα απο την οθονη και επρεπε να βγαλω και να βαλω το hdmi (εφτιαξε με επαναφορα απο clone και παλαιο catalyst) Δεν περναει το service pack Νοεμβριου (μονο με format εφτιαξε) Εμπαινε σε sleep οποτε ηθελε Μετα απο sleep μου ελεγε οτι χρησιμοποιειται το 90% της μνημης και επρεπε να κανω restart για να διορθωθει Δεν επαιζαν καποια παιχνιδια που στην πρωτη εγκατασταση επαιζαν κανονικα Site: Καιτο καινουριο οτι βγαζει γαλαζια οθονη και δεν σωζεται παρα μονο απο το κουμπι power (εκανα επαναφορα απο clone αρχειο και εφτιαξε προς το παρον) θα δωσω αλλη μια ευκαιρια και θα ξαναβαλω τα 7 αν και βαριεμαι να τα περναω ολα παλι απο την αρχη Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2016 από adi32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μη το κανεις adi...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Adi επειδη το εχω χασει, τι pc εχεις; Ειναι πολυ κριμα ολα αυτα που σου συμβαινουν.. Σε 2 μηχανηματα επαιζαν χωρις προβληματα. Ενα το main pc μου που παιζουν ακομα , και ενα laptop 8 ετων περιπου με μηχανικο δισκο, διπυρηνο ([email protected]) ,3GB ram , dedicated γραφικα nvidia 103M, καμερα/mic/touchpad , και ολα τα βρηκε χωρις να κουνησω δαχτυλακι (εβαλα μονο drivers για σωστες αναλυσεις στα γραφικα). Σε γενικες γραμμες , ελαχιστα θεματα παρουσιαστηκαν. Στο desktop τα προβληματα περιοριστηκαν στους Drivers που 8 στις 10 για να βαλω νεους θελει DDU. Προσπαθω να σκεφτω κατι αλλο και δε μου'ρχεται. Μην τα ξαναβαλεις ρε συ, βαλε τα 7ρια αν επαιζαν σωστα, να ηρεμησεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 ,Αυτό με το "Microsoft Windows not Responding" μου το έχει βγάλει κι εμένα κάποια στιγμή σ'ένα δεύτερο laptop αλλά έφυγε μόνο του μετά από 4-5sec. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 εχω Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHzRAM 4,00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (5-5-5-18)Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. EP43-UD3L (Socket 775)1024MB ATI AMD Radeon HD 5700 Series (ATI) 48 °C SSD INTENSO 3812430 TOP PERFORMANCE 128GB 2.5'' SATA3 931GB Western Digital WDC WD10EARS-00Y5B1 ATA Device (SATA) 35 °C698GB Seagate ST3750528AS ATA Device (SATA) 31 °C298GB Western Digital WDC WD3200AAKS-00WWPA0 ATA Device (SATA) Μαλιστα αποσυνδεσα καρτα tv και οτι usb ειχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εχει βγαλει και στην επισημη σελιδα η TP link πχ για υποστηριξη Windows 10 http://www.tp-link.com/en/article-15587.html και ειναι και κατι που πολλοι την εχουν πατησει οσον αφορα το Internet. Γενικα για τα usb στικακια που κοιταζα χτες πραγματικα δεν βρηκα ουτε ενα που να μην αναφερουν αρνητικα ειτε στο skroutz,ειτε στα site των καταστηματων(βλεπε του Public πχ οσο ειναι να τους παρεις σοβαρα αυτους) και παει λεγοντας αλλα το παραπανω φενεται τιμιο και θα το τσεκαρω. Ευχαριστω. Γενικα παντως πιστευω οτι δουλεια στα προβληματα και σταθεροτητα των Windows 10 θα πεσει λογικα μετα τα τελη Ιουλιου που θα εχει αυξηθει κατα πολυ η βαση χρηστων(ειδικα οσοι παιζουν παιχνιδια ειναι μονοδρομος). ενημερωτικά το 722Ν παίζει μια χαρά με τον 8.1 Driver,λιγη δουλίτσα θέλει απλά να του πεις που έχεις κατεβάσει τον driver απ τη διαχείριση συσκευών. που και που ρίχνει καμιά αποσύνδεση αλλα το ιδιο κάνει και στα 7αρια που ειχα πριν αλλα και στα 8.1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Σχεδον ολα τα θυμασαι ! Νομιζω ειναι και τα εξης Το store δεν ανοιγε (μονο με format εφτιαξε) Στο store δεν κατεβαιναν οι εφαρμογες ολο pending ελεγε Το system restore ποτε δε λειτουργησε σωστα Χανοταν το σημα απο την οθονη και επρεπε να βγαλω και να βαλω το hdmi (εφτιαξε με επαναφορα απο clone και παλαιο catalyst) Δεν περναει το service pack Νοεμβριου (μονο με format εφτιαξε) Εμπαινε σε sleep οποτε ηθελε Μετα απο sleep μου ελεγε οτι χρησιμοποιειται το 90% της μνημης και επρεπε να κανω restart για να διορθωθει Δεν επαιζαν καποια παιχνιδια που στην πρωτη εγκατασταση επαιζαν κανονικα Και το καινουριο οτι βγαζει γαλαζια οθονη και δεν σωζεται παρα μονο απο το κουμπι power (εκανα επαναφορα απο clone αρχειο και εφτιαξε προς το παρον) θα δωσω αλλη μια ευκαιρια και θα ξαναβαλω τα 7 αν και βαριεμαι να τα περναω ολα παλι απο την αρχη Και ξανακάνω το εύλογο ερώτημα: Γιατί επιμένεις στα Windows 10? Τι θα πει "βαριέμαι να τα περνάω όλα απ'την αρχή"? 3 format έκανες! Στα 3 αυτά format δεν τα πέρασες όλα ξανά απ'την αρχή? Και λέμε ότι είναι έτσι (στο δηλώνω ανοιχτά ότι έχω τις επιφυλάξεις μου για το τι ακριβώς συμβαίνει) και βαριέσαι (όπως λες) να ξαναπεράσεις τα 7άρια. Και? Τι επιλέγεις? Να έχεις έναν υπολογιστή που δεν κατεβάζει ενημερώσεις, όταν τις κατεβάζει δεν σου τις εγκαθιστά, δεν αναβαθμίζει το λειτουργικό, δεν σου κάνει εγκατάσταση εφαρμογών, δεν σου ανοίγει τον firefox, σου πετάει μπλε οθόνες κατά την έναρξη, δεν σου αναγνωρίζει τον εκτυπωτή, δεν σου ανοίγει τα παιχνίδια... και πόσα άλλα έχεις γράψει? Αυτό επιλέγεις? adi32 είμαστε κάποια άτομα εδώ μέσα που προσπαθούμε να βοηθήσουμε κάποιους χρήστες να λύσουν τυχόν προβλήματα σε οποιαδήποτε έκδοση Windows. Τα posts σου με συνεχόμενα ΜΕΓΑΛΑ προβλήματα φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, κι όταν σου απαντάμε τι να κάνεις ή σου λέμε τι φταίει, δεν δίνεις σημασία και μόλις κάποιος κράζει αυτό το (όπως το αποκάλεσες) "σιχαμένο λειτουργικό", ξεκινάς τα like και απαντάς σ'αυτόν. Κάποιοι έχουν 1-2 προβλήματα, κι εκεί όντως υπάρχει πρόβλημα. Εσύ έχεις δεκάδες προβλήματα, κι όσο και να επιμένεις, δεν μπορεί να φταίνε τα Windows 10! Όλα τα κολλήματα σε σένα? Μα όλα?? Τι να σου πω μετά από όλα αυτά? Να πάρω στα σοβαρά (και) τα επόμενα 20 προβλήματα που θα (σου) εμφανιστούν? Στο τέλος δεν θα'σαι σε θέση ούτε να απαντήσεις, επειδή δεν θα λειτουργεί το mouse και το πληκτρολόγιο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις