christos1414 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Βοηθεια...! Εχω ενα Dell Inspiron 17 7737 με W10 και πηγα να κανω αναβαθμιση ενος driver μεσω του επισημου σιτε της Dell και κατα την εγκατασταση μου εβγαλε μπλε οθονη με προβλημα: VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR και απο τοτε καει συνεχεια επανεκκινηση δηλαδη κανει boot κανψ περιηγηση για 3-4 λεπτα και παλι μπλε οθονη και φτου απ'την αρχη.... Πιοα ειναι η λυση? Ευχαριστω εκ των προτερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Βοηθεια...! Εχω ενα Dell Inspiron 17 7737 με W10 και πηγα να κανω αναβαθμιση ενος driver μεσω του επισημου σιτε της Dell και κατα την εγκατασταση μου εβγαλε μπλε οθονη με προβλημα: VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR και απο τοτε καει συνεχεια επανεκκινηση δηλαδη κανει boot κανψ περιηγηση για 3-4 λεπτα και παλι μπλε οθονη και φτου απ'την αρχη.... Πιοα ειναι η λυση? Ευχαριστω εκ των προτερων! Driver για ποια συσκευή? Μπες στο device manager βρίσκεις την συσκευή και κάνεις uninstall τον driver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Επειδή έβαλα νέο ssd στο laptop μου (το HP 14-R208 που υπάρχει στην ενότητα των προσφορών) και Windows 10, ήθελα να ρωτήσω αν κατα την εγκατάσταση των αναγνωρίζουν κανονικά τα Windows (ως SSD) ή χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ manually; Ρωτάω δυστυχώς γιατί απο την ώρα που τον έβαλα, δεν βλέπω καμμία διαφορά στις επιδόσεις του laptop. Τρέχω AS SSD Benchmark και έχω 259Mb/s ανάγνωση kai 230 εγγραφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1414 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Driver για ποια συσκευή? Μπες στο device manager βρίσκεις την συσκευή και κάνεις uninstall τον driver. Για WIFI.... Μαλλον ολα καλα αφοτου απεγκατεστησα το driver... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 ούτε στο Linux σε καθαρή δεν γίνονται αυτά πάει και μπλέκει τον οδηγό άλλης εταιρίας με το λογισμικό της δεν σε ρωτάει πάει κάνει εγκατάσταση βγάζει FAILED και ΔΕΝ σου λέει τίποτα (πρέπει να πας να δείς στις ενημερώσεις για αυτό) πάς να ακούσεις μουσική απο HDMI και τρώς πόρτα ξήλωμα και πολύ ώρα έφαγα επίσης ψάχνοντας έπεσα σε αυτό το άρθρο Site: σε ευχαριστώ πάντως για το DDU Αδερφε, οταν βαλεις DDU για πρωτη φορα, σου κανει μια ερωτηξη. Αν θες να ΜΗΝ μπαινει ο Driver απο το Windows update για να μη μπερδευεται το συμπαν.. Εγω το τσεκαρα, εκανε μονο του την ρυθμιση και πλεον εαν μου βγαλει Fail , βαζω με καθαρη εγκατασταση τον Driver, αφου βγαλω με DDU πρωτα τον προηγουμενο. Ετσι μπαινει 100%. Στο μεταξυ, δεν συμβαινει παντα, οποτε ομως συμβει, ξερω την λυση. Δε μου'χει ξαναμπερδευτει εκτοτε με το Windows Update Δεν εχει νοημα να τρελαινεσαι, και εγω το ιδιο ειχα παθει με τον Driver. Απο HDMI ειχα ηχο με το καλημερα , κανονικοτατα (καθημερινα περναει ο ηχος μεσω HDMI στην Tv, υπαρχει το καταλληλο Driver εννοειται ). Φιλε ntg1980, νομιζω οτι ευθυνονται λιγο τα Windows , γιατι δε συνεβαινε αυτο στα 7ρια. Υπαρχει λυση, μεσοβεζικη μεν , αλλα δε προκαλει αλλα προβληματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1414 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Να κανω μια ερωτηση: πριν 3 μηνες εκανα clean install τα W10, αρχικα ειχα τα W8.1, και τωρα θελω να επιστρεψω στην αρχικη εκδοση. Υπαρχει δυνατοτητα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Εφοσον εκανες καθαρη εγκατασταση, οχι. Θες φορματ και εγκατασταση απο την αρχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1414 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Εφοσον τα W8.1 ηταν προεγκατεστημενα και τωρα εχουν διαγραφει, πρεπει να τα αγορασω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rurouni89 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Αδερφε, οταν βαλεις DDU για πρωτη φορα, σου κανει μια ερωτηξη. Αν θες να ΜΗΝ μπαινει ο Driver απο το Windows update για να μη μπερδευεται το συμπαν.. Εγω το τσεκαρα, εκανε μονο του την ρυθμιση και πλεον εαν μου βγαλει Fail , βαζω με καθαρη εγκατασταση τον Driver, αφου βγαλω με DDU πρωτα τον προηγουμενο. Ετσι μπαινει 100%. Στο μεταξυ, δεν συμβαινει παντα, οποτε ομως συμβει, ξερω την λυση. Δε μου'χει ξαναμπερδευτει εκτοτε με το Windows Update Δεν εχει νοημα να τρελαινεσαι, και εγω το ιδιο ειχα παθει με τον Driver. Απο HDMI ειχα ηχο με το καλημερα , κανονικοτατα (καθημερινα περναει ο ηχος μεσω HDMI στην Tv, υπαρχει το καταλληλο Driver εννοειται ). Φιλε ntg1980, νομιζω οτι ευθυνονται λιγο τα Windows , γιατι δε συνεβαινε αυτο στα 7ρια. Υπαρχει λυση, μεσοβεζικη μεν , αλλα δε προκαλει αλλα προβληματα. όλα καλά και ωραία η ολή φάση είναι ότι με το Upgrade δεν είχα τέτοιο θέμα με Clean install είχα όποτε ή τα ξανακάνω εγκατάσταση χωρίς Ιντερνετ με πιθανότητα να το ξανακάνει [γιατί όταν πήγα στο Hardware Installation έχουν βγάλει να μην παρεμβαίνει το windows update με το λογισμικό του υλικού όμως σε παλαιότερη έκδοση του 10 αν και το είχε δεν το έκανε αποτέλεσμα: κάνει ότι θέλει :Ρ τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω] ή μένω στα 7 που λέω να μείνω σε ευχαριστώ πάντως για την βοηθειά σου /respect Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Εφοσον τα W8.1 ηταν προεγκατεστημενα και τωρα εχουν διαγραφει, πρεπει να τα αγορασω; Όχι βέβαια. Αρκεί η έκδοση που θα εγκαταστήσεις να είναι η ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1414 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 συγγνωμη αλλα πού βρισκω αυτη τη εκδοση ==> windows 8.1 pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 συγγνωμη αλλα πού βρισκω αυτη τη εκδοση ==> windows 8.1 pro http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-8/create-reset-refresh-media Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1414 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Χιλια ευχαριστω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μιας και εγω λογικα απο την επομενη εβδομαδα θα προχωρησω στην εγκατασταση των Windows 10(δεν υπαρχει λογος καθυστερησης αλλωστε λογω DX12 για μενα) καμια προταση Usb wireless adapter που να μην εχουν θεμα με drivers στα W10??Γιατι και για αυτα ειχαν ακουστει αρκετα παρατραγουδα οτι επεφτε η ταχυτητα λογω drivers απο την μεταβαση σε Windows 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μιας και εγω λογικα απο την επομενη εβδομαδα θα προχωρησω στην εγκατασταση των Windows 10(δεν υπαρχει λογος καθυστερησης αλλωστε λογω DX12 για μενα) καμια προταση Usb wireless adapter που να μην εχουν θεμα με drivers στα W10??Γιατι και για αυτα ειχαν ακουστει αρκετα παρατραγουδα οτι επεφτε η ταχυτητα λογω drivers απο την μεταβαση σε Windows 10. tp link 8200nd τελειως plug and play Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις