Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια απο οταν εβαλα τα windows 10 μολις παταω το κουμπι να ανοιξει το pc δουλευουν ολα εκτος απο την οθονη.Δεν δινει σημα μονο μετα απο 1-2 restart δινει σημα.Τωρα μου εχουν χαλασει τα χρωματα λες και εχουν ξεθωριασει.

Μάλλον η κάρτα γραφικών έχει χαλάσει. Είναι onboard ή εξωτερική? Τσέκαρε αν το καλώδιο κάνει καλή επαφή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω εδω , βλεπω οτι συνεβαινε και στα 7. Εδω , στα 8. Γιατι να φταινε τα 10; 

Παντου προτεινεται τα redist να ξανακανεις εγκατασταση

Εδω τα βρηκα πακετο 

Τελικα ξεπεραστηκε με τπ xinput1_3.dll στο GTA και με αλλα dll σε αλλα games

μετα μου το πεταξε και στο KODI και εβαλα μια αλλη εκδοση και εκει δεν το εβγαλε

Τωρα κανει κατι αλλο περιεργο

Εχω βαλει να σβηνει το pc αν μεινει σε αδρανεια μιση ωρα

Αλλα που και που βλεπω οτιμπαινει σε sleep ακομα και στα 5 λεπτα

Για δες μηπως βρεις λυση: 

http://www.tenforums.com/performance-maintenance/18345-windows-10-sleeps-after-3-minutes-no-matter-what.html

Finally found the solution,just in time too because I swear I was about to go insane.

Right click on desktop > Power and sleep > Additional power settings > Choose when to turn off the display > Change advanced power settings > Restore plan defaults

I don't know why but this completely got rid of the issue and I was then able to make the settings whatever I wanted.

Hope this helps!

Εισαι απο upgrade?

• Like 1

Μυστηρια πραγματα... Παντως με ενα googling , βλεπω οτι ισχυει ως issue σε καποιες περιπτωσεις (εγραψα pc sleeps after 5 minutes και επεστρεψε καμποσα αποτελεσματα).

Και λεω μυστηρια γιατι πχ εδω, στην 1511 ειμαι με update και δε παρατηρησα κανενα κολλημα, τουλαχιστον σε καθημερινη χρηση. Το μονο που ειδα ηταν , μια στιγμη που επρεπε να απενεργοποιησω το internet , εφαγε σκαλωμα στην επανενεργοποιηση. Το μονο που ειδα μεχρι στιγμης. Το σκαλωμα ηταν τετοιο οπου το restart εγινε αιωνιο και εκανα reset. Μετα λειτουργουσαν ολα σα να μη συνεβη τιποτα.

Windows 10 = ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ

Αφου ξεπεραστηκε το θεμα με το να μη περναει το service pack

(με format)

Τωρα δεν τρεχουν παιχνιδια που στην προηγουμενη εγκατασταση των win10 παιζαν ολα κανονικα

Μολις τρεχω το παιχνιδι πεταει

"The application was unable to start correctly (0xc000007b). Click OK to close the application."

Παω να κατεβασω απο τη MIcrosoft το directx ή κατι αλλο και μου λέει ο browser

Something went wrong and we can't sign you in right now. Please try again later.

είπα να τα ξανα-βάλω clean install

κάνει ενημέρωση την κάρτα γραφικών με κατάσταση ενημέρωσης FAILED

τα ξηλώνω όλα μπαίνω nvidia κατεβάζω τον οδηγό

με την καμία κυβέρνηση να βάλει τον οδηγό της κάρτα γραφικών

εν τέλει γύρισα πίσω στο 7αράκι και ησύχασα :)

• Like 1

Επειδή μόλις παράλαβα SSD για να βάλω το laptop και θα καταργήσω τον HDD που έχει μέσα, χρειάζεται να κάνω κάτι πριν το λύσω και περάσω τον SSD;

Με τον νέο δίσκο θα κάνω clean install και θα ενεργοποιηθούν αυτόματα τα Win 10, σωστά;

είπα να τα ξανα-βάλω clean install

κάνει ενημέρωση την κάρτα γραφικών με κατάσταση ενημέρωσης FAILED

τα ξηλώνω όλα μπαίνω nvidia κατεβάζω τον οδηγό

με την καμία κυβέρνηση να βάλει τον οδηγό της κάρτα γραφικών

εν τέλει γύρισα πίσω στο 7αράκι και ησύχασα :)

DDU και μπαινει μια χαρα, ΟΤΑΝ σκαλωνει το driver. Δε σας καταλαβαινω ρε παιδες.. Προσεχετε τουλαχιστον στα 7 την κρυφη ενημερωση που ενεργοποιησε η ms .. Για να μη σας τα βαλει με το ετσι θελω

Επειδή μόλις παράλαβα SSD για να βάλω το laptop και θα καταργήσω τον HDD που έχει μέσα, χρειάζεται να κάνω κάτι πριν το λύσω και περάσω τον SSD;

Με τον νέο δίσκο θα κάνω clean install και θα ενεργοποιηθούν αυτόματα τα Win 10, σωστά;

Βάζεις το κλειδί των win 7/8 όταν το ζητήσει κατά την εγκατάσταση. Αν δεν το κάνει αυτόματα το κάνεις εσύ. Αν το κλειδί είναι αυθεντικό δεν θα υπάρξει θέμα. 

DDU και μπαινει μια χαρα, ΟΤΑΝ σκαλωνει το driver. Δε σας καταλαβαινω ρε παιδες.. Προσεχετε τουλαχιστον στα 7 την κρυφη ενημερωση που ενεργοποιησε η ms .. Για να μη σας τα βαλει με το ετσι θελω

ούτε στο Linux σε καθαρή δεν γίνονται αυτά

πάει και μπλέκει τον οδηγό άλλης εταιρίας με το λογισμικό της

δεν σε ρωτάει πάει κάνει εγκατάσταση βγάζει FAILED και ΔΕΝ σου λέει τίποτα

(πρέπει να πας να δείς στις ενημερώσεις για αυτό)

πάς να ακούσεις μουσική απο HDMI και τρώς πόρτα

ξήλωμα και πολύ ώρα έφαγα

επίσης ψάχνοντας έπεσα σε αυτό το άρθρο

Link.png Site:

σε ευχαριστώ πάντως για το DDU :)

ούτε στο Linux σε καθαρή δεν γίνονται αυτά

πάει και μπλέκει τον οδηγό άλλης εταιρίας με το λογισμικό της

δεν σε ρωτάει πάει κάνει εγκατάσταση βγάζει FAILED και ΔΕΝ σου λέει τίποτα

(πρέπει να πας να δείς στις ενημερώσεις για αυτό)

πάς να ακούσεις μουσική απο HDMI και τρώς πόρτα

ξήλωμα και πολύ ώρα έφαγα

επίσης ψάχνοντας έπεσα σε αυτό το άρθρο

Link.png Site:

σε ευχαριστώ πάντως για το DDU :)

Πιο πάνω γράφεις ότι μπήκες ως και στην ίδια τη σελίδα της NVidia και δεν σου έκανε εγκατάσταση τον οδηγό, που σημαίνει πολύ απλά ότι το πρόβλημα ξεκινάει από την NVidia, διότι δεν κυκλοφόρησε συμβατό οδηγό για τα Windows 10! Κι εγώ NVidia έχω και υφίσταται συμβατός οδηγός. Δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Ούτε έχω πρόβλημα με HD ήχο, διότι (και) για τη κάρτα ήχου μου υπάρχει οδηγός.

Αν δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα drivers οι εταιρίες, μην τα βάζετε με τα Windows 10!

Ελέγχουμε: Υπάρχουν συμβατοί drivers για οτιδήποτε έχω σε hardware στο PC μου? Αν ναι, προχωράω σε εγκατάσταση! Αν όχι, μένω στα 7.

Επίσης μπορείς να μην βάλεις καν κλειδί και θα ενεργοποιηθούν αυτόματα, εφόσον τώρα είναι ενεργοποιημένα. Η αλλαγή που έκανες στο hardware δεν επηρεάζει την άδεια χρήσης.

Πιο πάνω γράφεις ότι μπήκες ως και στην ίδια τη σελίδα της NVidia και δεν σου έκανε εγκατάσταση τον οδηγό, που σημαίνει πολύ απλά ότι το πρόβλημα ξεκινάει από την NVidia, διότι δεν κυκλοφόρησε συμβατό οδηγό για τα Windows 10! Κι εγώ NVidia έχω και υφίσταται συμβατός οδηγός. Δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Ούτε έχω πρόβλημα με HD ήχο, διότι (και) για τη κάρτα ήχου μου υπάρχει οδηγός.

Αν δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα drivers οι εταιρίες, μην τα βάζετε με τα Windows 10!

Ελέγχουμε: Υπάρχουν συμβατοί drivers για οτιδήποτε έχω σε hardware στο PC μου? Αν ναι, προχωράω σε εγκατάσταση! Αν όχι, μένω στα 7.

Nvidia GTX 650 Ti

η Nvidia έχει συμβατούς οδηγούς

όσο αφορά την κάρτα ήχου τους βρήκα

και τα βάζω με τα 10

γιατί πολύ απλά όταν έκανα Upgrade για να έχω το Activation δεν είχα τέτοια θέματα

αν προσθέσουμε σε αυτό το ότι κοντεύει χρόνος

είναι πολύ λογικό να τα βάζεις με τα Windows 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ Πολύ

Nvidia GTX 650 Ti

η Nvidia έχει συμβατούς οδηγούς

όσο αφορά την κάρτα ήχου τους βρήκα

και τα βάζω με τα 10

γιατί πολύ απλά όταν έκανα Upgrade για να έχω το Activation δεν είχα τέτοια θέματα

αν προσθέσουμε σε αυτό το ότι κοντεύει χρόνος

είναι πολύ λογικό να τα βάζεις με τα Windows 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ Πολύ

Εντάξει, μην πάθεις νευρικό κλονισμό (από τα πολλά θαυμαστικά)!

Λυπάμαι, αλλά κι εγώ Windows 10 έχω, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!

Εντάξει, μην πάθεις νευρικό κλονισμό (από τα πολλά θαυμαστικά)!

Λυπάμαι, αλλά κι εγώ Windows 10 έχω, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!

όχι είμαι απολύτως οκ

VM FTW :)

αν λέω να ξαναπροσπαθήσω στο μέλλον μπας και

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...