fearless Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Εβαλα και εγω την build 10074 version και δεν εχω καποιο προβλημα. Ολα τρεχουν ομορφα με τα προγραμματα των Windows 8.1. Υπαρχει κανενα πακετο για ελληνικη γλωσσα συστηματος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpav Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 όχι ακόμη από ότι ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaspari Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ερώτηση,αν εγκαταστήσω την preview και αργότερα αγόρασω τα 10 θα μπορώ με την άδεια αυτή να συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά ή θα πρέπει να κάνω φρέσκια εγκατάσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Πραγματικά άψογη η build 10074. Απροβλημάτιστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Windows 10 won’t be free for pirates, but they will get special upgrade price 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearless Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Πως μπορω να αντικαταστησω τους νεους μουσταρδι φακελους με τους φακελους των windows 8.1 η της αρεσκειας μου; Και κατι ακομη. Δουλευει σε σας ο ηχος εκκινησης; Εχω ενεργοποιημενο το ''Windows Logon'' αλλα δεν δουλευει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
#vaggelis# Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 μια χαζη ερωτηση θα εχει εκδόσεις 32-bit και 64-bit στα Windows 10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 δυστυχώς ναι, αν δεν κάνω λάθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yellowter Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Έχει κανείς από εσάς εγκαταστήσει nvidia drivers στα windows 10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearless Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Σε GeForce GTX 760 χθες τα Windows μου εγκατεστησαν μονα τους drivers ''Version 352.84'' (μου εβγαλαν δηλαδη ειδοποιηση για να συνεχισω σε εγκατασταση.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
link012000 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Καλησπέρα,θέλω να πάω σε windows 10 απο τα 7αρια που εχω τώρα. Γίνεται να το κανω σε περιβάλλον windows χωρίς να χάσω τα αρχεία και τα προγράμματα μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickosXXX Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, εγκατέστησα τα Windows 10 (x64) Pro Insider Review (Build 10074) μέσω upgrade από Windows 8.1 για να κρατήσω τα προγράμματα και τα αρχεία μου. Όλα λειτουργούν ικανοποιητικά μόνο που το search στο start menu είναι αστα να πάνε. Τα προγράμματα εμφανίζονται όλα στο All Apps αλλά όταν αρχίζω να πληκτρολογώ στο search to όνομα κάποιου app μου βγάζει μόνο bing search (δεν ισχύει για εφαρμογές του φακέλου Windows). Δοκίμασα να κάνω rebuild του search index χωρίς καμία τύχη καθώς και κάποια fixes που κυκλοφορούν για προβλήματα του start menu. (BTW προσπάθησα να κάνω refresh αλλά παραδόξως δεν έγινε τίποτα!). Πρέπει να κάνω ένα clean install ή μπορώ να το αποφύγω? (Δοκίμασα το Classic Shell και εκεί το search λειτουργεί κανονικά. Μάλλον είναι θέμα του start menu των windows) Επεξ/σία 18 Μαΐου 2015 από nickosXXX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Έχει κανείς από εσάς εγκαταστήσει nvidia drivers στα windows 10? εβγαλε πριν κανα δυο μερες επισημους η nvidia.μια χαρα πανε..αν και παρατηρησα ενα προβλημα με το battle net launcher του diablo. To φορητο το δουλευω με εξωτερικη οθονη...οποτε λοιπον παω να τρεξω τον battle net launcher με την nvidia καρτα (εχει 2 καρτες το φορητο..με την ιντελ δεν υπαρχει προβλημα..αρα εστιαζεται στην nvidia και προφανως στους νεους drivers μιας και πριν δεν μου το εκανε)...ξεκιναει..αλλα ειναι κενο παραθυρο...βασικα δεν εμφανιζεται καν..ειναι στην μπαρα minimized και δεν σαλευει μια. Αν αποσυνδεσω την εξωτερικη οθονη και το τρεξω ...ξεκιναει κανονικα (και συνεχιζει να παιζει κανονικα ακομα και οταν ξανασυνδεσω την εξωτερικη οθονη) Αρα οι drivers υποθετω καποιο ζορι τραβανε με το hdmi μεσω του οποιου συνδεω την εξωτ. οθονη , ή και γενικως με τις εξωτ. οθονες σε φορητα...τι να πω..δεν εχω βρει κατι στο γοογλε. Σε αλλο παιχνιδι π.χ. league of legends δεν το κανει..αρα ισως ειναι ο συνδυασμος του battle net και των drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yellowter Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Οι νέοι drivers είναι η Version 352.84? Το laptop μου όταν εγκαθιστά nvidia drivers βγάζει συνέχεια blue screen... Θα βάλω και αυτή την έκδοση και ελπίζω να μην έχει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Πως μπορω να αντικαταστησω τους νεους μουσταρδι φακελους με τους φακελους των windows 8.1 η της αρεσκειας μου; Και κατι ακομη. Δουλευει σε σας ο ηχος εκκινησης; Εχω ενεργοποιημενο το ''Windows Logon'' αλλα δεν δουλευει. Επιστρέφει ο ενοχλητικός αυτός ήχος; Πρώτο πράγμα όταν μπουν να φύγει... Από τους δεκάδες όμως διπλανούς που θα ακούγεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις