alex_ts Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μαγκες , επειδη σκεφτομαι να περασω τα 10 (εχοντας πειρατικα 7αρια) να τα κατεβασω απτην microsoft η απτο θειο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μαγκες , επειδη σκεφτομαι να περασω τα 10 (εχοντας πειρατικα 7αρια) να τα κατεβασω απτην microsoft η απτο θειο; Μάγκα, να τα αγοράσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 το συστημα μου ειναι αυτο...να ασχοληθω και να περασω τα δεκαρια επανω η θα εχω θεματακια?και αν ναι τι εκδοση? 32 ή 64 bit? CPU Intel Core 2 Duo E6300 @ 1.86GHz Conroe 65nm Technology RAM 2,00GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15) Motherboard ASUSTeK Computer INC. P5B-E (Socket 775) Graphics AG172 (1280x1024@60Hz) 1024MB NVIDIA GeForce 9500 GT (MSI) να πω απλα πως εντος του ετους θα γινει αναβαθμιση σε μητρικη ραμ επεξεργαστη και καρτα γραφικων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 A το συστημα μου ειναι αυτο...να ασχοληθω και να περασω τα δεκαρια επανω η θα εχω θεματακια?και αν ναι τι εκδοση? 32 ή 64 bit? CPU Intel Core 2 Duo E6300 @ 1.86GHz Conroe 65nm Technology RAM 2,00GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15) Motherboard ASUSTeK Computer INC. P5B-E (Socket 775) Graphics AG172 (1280x1024@60Hz) 1024MB NVIDIA GeForce 9500 GT (MSI) να πω απλα πως εντος του ετους θα γινει αναβαθμιση σε μητρικη ραμ επεξεργαστη και καρτα γραφικων... Αν θέλεις να τα βάλεις, googlare windows 10 compatibillity check για να μπορέσεις να δείς αν όλα τα Parts είναι συμβατά, αν και νομίζω ότι θα είναι όλα. Αν αλλάξεις CPU/RAM/Motherboard και κάρτα γραφικών.....τί θα κρατήσεις; Το τροφοδοτικό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 το συστημα μου ειναι αυτο...να ασχοληθω και να περασω τα δεκαρια επανω η θα εχω θεματακια?και αν ναι τι εκδοση? 32 ή 64 bit? CPU Intel Core 2 Duo E6300 @ 1.86GHz Conroe 65nm Technology RAM 2,00GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15) Motherboard ASUSTeK Computer INC. P5B-E (Socket 775) Graphics AG172 (1280x1024@60Hz) 1024MB NVIDIA GeForce 9500 GT (MSI) να πω απλα πως εντος του ετους θα γινει αναβαθμιση σε μητρικη ραμ επεξεργαστη και καρτα γραφικων... Αν ενεργοποιήσεις τα 10 μετά από αναβάθμιση και αλλάξεις όλα αυτά (κυρίως τη μητρική), ίσως να έχεις θέμα στην μελλοντική ενεργοποίηση αν δεν έχεις το κλειδί. Με 2GB RAM, την 32bit έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ερωτηση για εδω. Αν κατεβασω το τελευταιο iso υπαρχει επιλογη να περασω μονο τα updates και να μην κανω φορματ? Αν κατεβάσεις το τελευταίο ISO δοκίμασε να κάνεις upgrade από 10240 σε 10586 (θα τρέξεις την εγκατάσταση μέσα απ'τα Windows, όχι κατά την έναρξη του υπολογιστή). Βέβαια έχω διαβάσει πως το συγκεκριμένο upgrade πολλές φορές κολλάει και χρειάζεται ΩΡΕΣ η εγκατάσταση του! Εφόσον είχες εξαρχής προβλήματα, σου συνιστώ να κάνεις καθαρή εγκατάσταση, κι όχι αναβάθμιση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Έτσι είναι εγώ το έτρεξα καμιά 10αρια φορές και δεν τα κατάφερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Αν κατεβάσεις το τελευταίο ISO δοκίμασε να κάνεις upgrade από 10240 σε 10586 (θα τρέξεις την εγκατάσταση μέσα απ'τα Windows, όχι κατά την έναρξη του υπολογιστή). Βέβαια έχω διαβάσει πως το συγκεκριμένο upgrade πολλές φορές κολλάει και χρειάζεται ΩΡΕΣ η εγκατάσταση του! Εφόσον είχες εξαρχής προβλήματα, σου συνιστώ να κάνεις καθαρή εγκατάσταση, κι όχι αναβάθμιση. Με αυτο τον τροπο ειχα κανει και εγω, σε ~35-40 λπτ ειχε τελειωσει και δε δημιουργηθηκε κανενα θεμα. Ειναι πως θα κατσει (κατι που ειναι απαραδεκτο φυσικα ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 A Αν θέλεις να τα βάλεις, googlare windows 10 compatibillity check για να μπορέσεις να δείς αν όλα τα Parts είναι συμβατά, αν και νομίζω ότι θα είναι όλα. Αν αλλάξεις CPU/RAM/Motherboard και κάρτα γραφικών.....τί θα κρατήσεις; Το τροφοδοτικό; θα γινουν σταδιακα οι αλλαγες και οχι ολες μαζι.λογω και του οικονομικου παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfaster Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Για σας παιδια μια ερωτηση θα ηθελα να κανω χρησιμοποιω την εκδοση 10586 των windows 10 pro. Μερικιες φορες στα καλα καθουμενα μου πεταει μαυρη οθονη. Οσα test και αν εχω τρεξει προβλημα σε Hardware δεν μου βγαζει. Εχω 10 προγραμματα εγκατεστιμενα μονο μεσα.Τα windows 10 ειναι clean install. Εχω διαβαση σε διαφορα sites πως με alt+ctr+del η με win-key+p επανερχεται διοτι ειναι Bug των windows 10. Και ναι οντως επανερχεται. Το θεμα ειναι πως ειναι και φορες που δεν επανερχεται και αναγκαζομαι να κανω restart το pc. Αντιμετοπιζει καποιος αλλος το ιδιο θεμα σε windows 10? υπαρχει καποια αλλη λυση? Στα windows 7 ειναι γνωστο ειχαν θεμα τα KB2607712, KB976098, KB915597. Τα εκανες remove και οκ. Σε windows 10 τι φαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Εγω μια φορα στον 1.5 μηνα περιπου ειδα ΕΧΤΕΣ μια περιεργη black screen που ηρθε (για 1-2 sec) και εξαφανιστηκε μονη της, μεσα σε ενα game που ειναι τελειως ελαφρυ (σε φαση με την iGPU παιζει με πανω απο 60fps ας πουμε, για να πεις οτι ζοριστηκε καμμια καρτα γραφικων). Δεν ξερω απο τι προηλθε. Αλλα τωρα που διαβαζω οτι εχουν κι αλλοι τετοια θεματα, κανα conflict με drivers μου μοιαζει να ειναι. Και τα Windows τα εχω updated με τον παραπανω τροπο του ntg1980. Κανενα αλλο θεμα. Εσενα χρειαστηκε και restart , οποτε εσενα ειναι πολυ περισσοτερο προβλημα... Φανταζομαι οτι καποια updates "καθισαν στραβα" , σε σενα. Μηπως να τα ξαναβαζες; Ποσο καιρο βλεπεις να στο κανει; Γενικα εγω μετα το update, ειδα ταχυτερη εκκινηση και τερματισμο απο πριν. Αλλα δεν ειδα ουσιαστικες βελτιωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
procostas1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 καλημέρα παιδιά χθες μετά απο επανεκκίνηση του υπολογιστή έφαγα μαύρη οθόνη (χωρίς σήμα έγραφε) με τα led του pc αναμμένα και τα 2 δεν έλεγε να δώσει σήμα στην οθόνη. 4460 με igpu με hard reset bootare κανονικά. τον κλείνω - τον ανοίγω πάλι τα ίδια. hard reset bootarei επανεκκίνηση πάλι μαύρη οθόνη............ είναι πρόβλημα τον 10ριων ή κάτι άλλο??? δέν έκανα καμία αλλαγή στο Pc αν γυρίσω στα 7αρια και μετά απο 1-2 χρόνια θελήσω να ξαναβάλω τα 10αρια θα είναι δυνατή η δωρεάν ενεργοποίηση τους αν δεν αλλάξω κάτι στο hardware μιας που έχω κάνει την ενεργοποίηση??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 καλημέρα παιδιά χθες μετά απο επανεκκίνηση του υπολογιστή έφαγα μαύρη οθόνη (χωρίς σήμα έγραφε) με τα led του pc αναμμένα και τα 2 δεν έλεγε να δώσει σήμα στην οθόνη. 4460 με igpu με hard reset bootare κανονικά. τον κλείνω - τον ανοίγω πάλι τα ίδια. hard reset bootarei επανεκκίνηση πάλι μαύρη οθόνη............ είναι πρόβλημα τον 10ριων ή κάτι άλλο??? δέν έκανα καμία αλλαγή στο Pc αν γυρίσω στα 7αρια και μετά απο 1-2 χρόνια θελήσω να ξαναβάλω τα 10αρια θα είναι δυνατή η δωρεάν ενεργοποίηση τους αν δεν αλλάξω κάτι στο hardware μιας που έχω κάνει την ενεργοποίηση??? Seems like hardware problem to me. Τροφοδοτικο ισως; Θα ελεγα καρτα , αλλα δεν εχεις (οποτε κοιτας και το θεμα μητρικης). Μπορει και τα 10ρια να την κανουν τη δουλεια βεβαια, πότε τα εβαλες; Το εχεις ξαναδει το φαινομενο; -Μετα απο 1-2 χρονια δε θα ειναι δυνατη η δωρεαν ενεργοποιηση. Βασικα εφοσον ενεργοποιησες τωρα , αν πας πισω στα 7, φυσιολογικα θα μπορεις να ξαναπας στα 10 με τον ιδιο τροπο (αλλα δε μπορω να ειμαι σιγουρος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
procostas1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 τροφοδοτικό g550, asrock h97 πρώτη φορά μου το έκανε χθές και μετά το παράτησα λόγο δουλειάς τα 10άρια τα έχω απο το καλοκαίρι το pc απο τον Μάιο άν θυμάμαι καλά.... βασικά μου έβγαλε στο store ότι κάποιες εφαρμογές one note, χαρτες , και κανα 7-8 ακόμα είχαν να κάνουν ενημέρωση (δέν το έχω στο αυτόματο) μετα τις ενημερώσεις κάνει επανεκκίνηση χωρίς να πετάξει κάποιο παράθυρο αν θέλω να γίνει επανεκκίνηση τώρα ή αργότερα και ............. μαύρη οθόνη χωρίς σήμα να κάνω ενα φορμάτ 7άρια και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με αυτά τα 10άρια όλο μ@@@@@κίες πχ. .αν έχει ενημερώσεις να κάνει στο store κάποιες εφαρμογές δεν πάει ΠΟΤΕ σε sleep mode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 ^ Δοκίμασε καθαρή εγκατάσταση των 10 να δεις πως θα πάει. Με την αναβάθμιση μπορεί να προκύψουν προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις