Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με το να αλλξεις απλα το username δεν καταφέρνεις κατι... ειναι λιγο διαδικασία για να γινει σωστά η αλλαγή...

http://social.technet.microsoft.com/wiki/contents/articles/19834.how-to-rename-a-windows-7-user-account-and-related-profile-folder.aspx

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα παιδιά. Ρωτάω εδώ για να μη ανοίγω νέο θέμα. Έχω κάνει την δωρεάν αναβάθμιση από 7 σε 10 όμως θέλω να αλλάξω σκληρό και να βάλω έναν ssd γιατί αυτός αρχίζει και παραδίδει πνεύμα. Θα μπορέσω να εγκαταστήσω πάλι δωρεάν τα 10 στον νέο σκληρό κι αν ναι πως; Ευχαριστώ

Καλημέρα παιδιά. Ρωτάω εδώ για να μη ανοίγω νέο θέμα. Έχω κάνει την δωρεάν αναβάθμιση από 7 σε 10 όμως θέλω να αλλάξω σκληρό και να βάλω έναν ssd γιατί αυτός αρχίζει και παραδίδει πνεύμα. Θα μπορέσω να εγκαταστήσω πάλι δωρεάν τα 10 στον νέο σκληρό κι αν ναι πως; Ευχαριστώ

Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη διαδικασία, περνάς τον SSD και κάνεις την εγκατάσταση των 10 κανονικά αλλά όταν σου ζητήσει κλειδί θα πατήσεις "Παράβλεψη" ή "Skip" αν είναι στα αγγλικά. Εφόσον έχουν ενεργοποιηθεί μια φορά με την αναβάθμιση, θα ενεργοποιηθούν και τώρα αυτόματα.

Και πως θα καταλάβει ότι έχουν ενεργοποιηθει ήδη μια φορά αφού είναι νέα εγκατάσταση; Έχει να κάνει με το hardware (μητρική ξέρω γω) και θα καταλάβει ότι είμαι ο ίδιος;

Επίσης πως θα τα βάλω στο νέο σκληρό; Την πρώτη φορά μέσα από τα 7 έκανα αναβάθμιση, έχει δυνατότητα για clean install επίσημα από την MS? Τα κατεβάζω δηλαδή κανονικά από κάπου τα κάνω δισκάκι και τα περνάω;

Σορρυ αν λέω μπούρδες

Και πως θα καταλάβει ότι έχουν ενεργοποιηθει ήδη μια φορά αφού είναι νέα εγκατάσταση; Έχει να κάνει με το hardware (μητρική ξέρω γω) και θα καταλάβει ότι είμαι ο ίδιος;

Επίσης πως θα τα βάλω στο νέο σκληρό; Την πρώτη φορά μέσα από τα 7 έκανα αναβάθμιση, έχει δυνατότητα για clean install επίσημα από την MS? Τα κατεβάζω δηλαδή κανονικά από κάπου τα κάνω δισκάκι και τα περνάω;

Σορρυ αν λέω μπούρδες

Την πρώτη φορά που ενεργοποιήθηκαν καταχωρήθηκε στους servers της Microsoft το hardware ID του υπολογιστή σου και πλέον κάθε φορά που τα περνάς σε αυτόν τον υπολογιστή, θα ενεργοποιούνται αυτόματα (αρκεί να μην έχεις αλλάξει μητρική).

Θα κατεβάσεις από εδώ το ISO και κάνεις καθαρή εγκατάσταση όπως σου έγραψα παραπάνω.

• Like 1

Εχω ενα lenovo laptop που ειναι αναβαθμησμενο σε 10 σημερα ειχα την φαεινη ιδεα μεσο του CD cleaner να σβησω το παλιο λειτουργικο με αποτελεσμα να μην ανοιγει το λαπτοπ και να ειναι κολημενο στο boot τη να κανω ; τη κοστος εχει να φτιαχτει το λαπτοπ;

Εχω ενα lenovo laptop που ειναι αναβαθμησμενο σε 10 σημερα ειχα την φαεινη ιδεα μεσο του CD cleaner να σβησω το παλιο λειτουργικο με αποτελεσμα να μην ανοιγει το λαπτοπ και να ειναι κολημενο στο boot τη να κανω ; τη κοστος εχει να φτιαχτει το λαπτοπ;

Κάνε φορμάτ μόνος σου, είναι δωρεάν.

Δεν μπωρο να κανω νομιζω χρειαζετε το ενας κωδηκος το κλειδι ενεργοποιησης των windos και δεν το εχω και δεν ξερω καν πως να το βαλο σε λειτουργεια recovery :-(

Δεν μπωρο να κανω νομιζω χρειαζετε το ενας κωδηκος το κλειδι ενεργοποιησης των windos και δεν το εχω και δεν ξερω καν πως να το βαλο σε λειτουργεια recovery :-(

Μήπως αρχικά ο υπολογιστής είχε Windows 8 ή 8.1; Σε αυτή την περίπτωση το κλειδί είναι ενσωματωμένο μέσα στο bios του υπολογιστή. Εσύ κάνεις εγκατάσταση με τον προβλεπόμενο τρόπο, και το κλειδί θα διαβαστεί αυτόματα από το bios.

Ναι windows 8 και ειναι το lenovo g505s αλλα πως θα το κανω format τη παταω;

Από αυτό το λινκ, θα πατήσεις το "Άμεση λήψη εργαλείου" και τρέχεις το πρόγραμμα που θα κατεβεί. Πρέπει να έχεις από πριν ένα φλασάκι συνδεδεμένο στον υπολογιστή, και όταν τρέξεις το εργαλείο θα σε ρωτήσει αν θέλεις να αποθηκεύεις τα Windows στο φλασάκι. Ακολουθείς τις οδηγίες και περιμένεις να κατέβουν, πιθανώς να πάρει κάποια ώρα. Α, και το φλασάκι πρέπει να είναι τουλάχιστον 4GB ή και παραπάνω. Όταν τελειώσει το κατέβασμα, συνδέεις το φλασάκι στον υπολογιστή που θες να κάνεις φορμάτ ενώ είναι κλειστός, τον ανοίγεις και πατάς άμεσα το F2 για να μπεις στο bios. Ορίζεις 1st boot device το φλασάκι και κάνεις επανεκκίνηση. Η διαδικασία εγκατάστασης θα ξεκινήσει και ακολουθείς τις οδηγίες.

το έγραψα όσο ποιο περιληπτικά μπορούσα, αν έχεις κάποια απορία ξαναρώτα.

παιδια καλησπερα  σε ολους...εχω την εξης απορια..εγω οταν με ρωτησε για φακελο προορισμου του εργαλειου ληψης των windows απο το λινκ παραπανω απλα εβαλα ενα φακελο που ειχα φτιαξει εγω...ειχα πατησει δηλαδη να κατεβει το αρχειο σαν iso απο τις επιλογες που μ εδινε...πριν ομως τελειωσει η ληψη μ ειπε οτι δεν ειναι δυνατο το εργαλειο να τρεξει σε αυτον τον υπολογιστη η κατι παρεμφερες που δεν θυμαμαι τωρα και ενα κωδικο σφαλματος κιολας που επισης δεν θυμαμαι.υπαρχει περιπτωση να ειναι αυτο δηλαδη ?οτι δεν ειχα καποιο στικακι συνδεδεμενο επανω και δεν μπορουσε να τα κατεβασει?βοηθεια πλζ ξερω πως ρωταω χαζομαρουλες αλλα θελω να τα κατεβασω απο το επισημο σαιτ για να κανω clean install και οχι κατι πειρατικο..

παιδια καλησπερα  σε ολους...εχω την εξης απορια..εγω οταν με ρωτησε για φακελο προορισμου του εργαλειου ληψης των windows απο το λινκ παραπανω απλα εβαλα ενα φακελο που ειχα φτιαξει εγω...ειχα πατησει δηλαδη να κατεβει το αρχειο σαν iso απο τις επιλογες που μ εδινε...πριν ομως τελειωσει η ληψη μ ειπε οτι δεν ειναι δυνατο το εργαλειο να τρεξει σε αυτον τον υπολογιστη η κατι παρεμφερες που δεν θυμαμαι τωρα και ενα κωδικο σφαλματος κιολας που επισης δεν θυμαμαι.υπαρχει περιπτωση να ειναι αυτο δηλαδη ?οτι δεν ειχα καποιο στικακι συνδεδεμενο επανω και δεν μπορουσε να τα κατεβασει?βοηθεια πλζ ξερω πως ρωταω χαζομαρουλες αλλα θελω να τα κατεβασω απο το επισημο σαιτ για να κανω clean install και οχι κατι πειρατικο..

Όχι. Δεν παίζει κανένα ρόλο αν είχες στικάκι συνδεδεμένο.

Κατά πάσα πιθανότητα διεκόπη το download και σου πέταξε μήνυμα σφάλματος. Κι εγώ όταν κατέβασα το ISO, 3 ή 4 φορές έγινε διακοπή λήψης και αναγκαστικά ξεκίνησα απ'την αρχή. Αυτό είναι καθαρά πρόβλημα των server της microsoft.

Ξεκίνα και πάλι τη λήψη.

• Like 2

Δεν ερχονται αναβαθμισεις για καποιο λογο. Μολις ξαναμπηκα στο Insider programm και δεν εμφανιζει αλλες αναβαθμισεις. Ειμαι ακομα με την 10240 και νομιζω οτι υπαρχουν και πιο καινουργιες. Τι να δοκιμασω?

Σαφώς και υπάρχουν νεότερες εκδόσεις.

Βασικά απ'ό,τι βλέπω εδώ, κάποιοι αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα με την 10240 και κατέβασαν το τελευταίο ISO των Windows 10 και προχώρησαν σε αναβάθμιση.

Ερωτηση για εδω.

Αν κατεβασω το τελευταιο iso υπαρχει επιλογη να περασω μονο τα updates και να μην κανω φορματ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...