Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως εγώ έχω δοκιμάσει Windows, Ubuntu, Μint, Arch, Lubuntu, Fedora, παιδιά ένα έχω να πω:

Στα Windows 10 (για πρώτη φορά το βλέπω σε Windows αυτό) μπουτάρει ο υπολογιστής και κλείνει πιο γρήγορα από όλα τα Linux λειτουργικά ακόμα και από περιβάλλον Xfce και LXqt που είναι ότι πιο ελαφρύ υπάρχει.

Για πρώτη φορά είσαι μέσα στα Windows σε 5 με 10 δευτερόλεπτα σε ssd και σε 15-25 σε απλό δίσκο, μιλάμε ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Και σε παλία και σε νέα συστήματα είναι ότι πιο γρήγορο υπάρχει.

Με Arch Linux (LXDE) στο αρχαίο laptop (~10 ετίας) με SSD δεν προλαβαίνεις να ανοιγοκλείσεις τα μάτια B) 

οκ οι ανθρωποι θελουν ξυλο

αν ειναι για καθε update να ξαναπερνας τα windows και ολα σου τα προγραμματα games κλπ απο την αρχη .............

Έχω την εντύπωση πως παίζει κάποια ασυμβατότητα με το hardware ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια μεχρι στιγμης που εχω κανει εγκατασταση καθαρη τα 10αρια στο λαπτοπ της γυναικας μ το οποιο ειναι turbo-x απο τα πρωτα που ειχαν βγει μπορω να παω πως πανε σφαιρα...ειχα σχηματισει κακη εντυπωση...βεβαια σιγουρα θα μου προκυψουν θεματακια και μενα αλλα μεχρι τωρα που εχω κανει και το μεγαλο update απο την δευτερα παει σφαιρα να μην το ματιασω...να ρωτησω κατι ασχετο? σε ενα αλλο λαπτοπ εχω κανει εγκατασταση τα 10αρια αλλα απο κει και περα τπτ αλλο εγω παρα μονο η ιδιοκτητρια του αλλα και παλι δεν ξερω αν εχει κανει την αναβaθμιση..παιζει ρολο που δεν μπορει να δει τον εκτυπωτη της ο υπολογιστης για να εκτυπωσει που δεν εχει κανει το μεγαλο update?

καποιος να με βοηθησει? μπορει να συμβαινει αυτο με τον εκτυπωτη επειδη δεν εχει γινει το μεγαλο update?

Σε νέο σύστημα έχω περάσει τα Win 7 Ultimate. Αφού με τα 1000 κόπων κατάφερα και πέρασα τα updates (γιατί δεν τα πέρναγε) περιμένω να μου εμφανίσει το εικονίδιο για αναβάθμιση σε 10.Με ποιό τρόπο μπορώ να το εμφανίσω άμεσα για να προχωρήσω σε upgrade και clean install έπειτα ?

Σε νέο σύστημα έχω περάσει τα Win 7 Ultimate. Αφού με τα 1000 κόπων κατάφερα και πέρασα τα updates (γιατί δεν τα πέρναγε) περιμένω να μου εμφανίσει το εικονίδιο για αναβάθμιση σε 10.Με ποιό τρόπο μπορώ να το εμφανίσω άμεσα για να προχωρήσω σε upgrade και clean install έπειτα ?

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

Γνήσια τα 7?

Κακώς πέρασες τα 7. Με το γνωστό tool που το κατεβάζεις από το παραπάνω λινκ του φίλου περνάς τα win 10 απαυθείας με το κλειδί των 7. Η αναβάθμιση έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα γι αυτό και φωνάζουμε συνεχώς για clean install. 

ρε παιδες ακουω συνεχεια για το clean install.ειμαι noobas...τι ειναι αυτο?εννοειτε το format?κανονικη εγκασταση απο την αρχη?και αν ναι απο που τα κατεβαζουμε τα γνησια δεκαρια σαν iso ωστε να κανουμε το clean install??

Δεν χρειάζεται να περιμένεις να σου εμφανίζει το εικονίδιο. Κατεβάζεις μόνος σου το iso και κάνεις αναβάθμιση (δες παρακάτω πως). Μάλιστα πλέον δεν χρειάζεται ούτε αναβάθμιση, αν θες μπορείς να κάνεις κατευθείαν φορμάτ και καθαρή εγκατάσταση.

ρε παιδες ακουω συνεχεια για το clean install.ειμαι noobas...τι ειναι αυτο?εννοειτε το format?κανονικη εγκασταση απο την αρχη?και αν ναι απο που τα κατεβαζουμε τα γνησια δεκαρια σαν iso ωστε να κανουμε το clean install??

Ναι, όταν λέμε καθαρή εγκατάσταση εννοούμε φορμάτ. Τα κατεβάζουμε από εδώ πατώντας άμεση λήψη εργαλείου.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια φίλε μου! Γενικά ετσι εξυπηρετικοί είστε στο site?!

Ο φιλος προφανως απανταει ετσι γιατι προσπαθεις να βαλεις κατι πειρατικο φανταζομαι. 

Στο google αν εψαξες, εχει βιντεακια και διαφορες απαντησεις για το προβλημα. 

Δες αν διορθωνεται αλλαζοντας το system locale που δειχνει σε ενα βιντεακι.

• Like 1

Ο φιλος προφανως απανταει ετσι γιατι προσπαθεις να βαλεις κατι πειρατικο φανταζομαι. 

Στο google αν εψαξες, εχει βιντεακια και διαφορες απαντησεις για το προβλημα. 

Δες αν διορθωνεται αλλαζοντας το system locale που δειχνει σε ενα βιντεακι.

Καλησπερα φίλε. Δεν προσπαθω να περασω κατι πειρατικο. Τον installer ενος game προσπαθω να τρεξω, χωρις να υπαρχει κατι "παρανομο". Παρολα αυτα το ελυσα το προβλημα μου. Εχω αλλο ομως τωρα. Με nvidia και windows 10  που crashαρει σχεδον συνεχεια οταν μπαινω στο game.

Ευχαριστω παντως.

Ποιο παιχνίδι? Οι φάκελοι πρέπει να έχουν όλοι δικαιώματα admin, σε περιπτώσεις όπως το left 4 dead το παιχνίδι δεν έχει πρόσβαση στους φακέλους και τα αρχεία του αν δεν του δώσεις εσύ και κρασάρει. Πρέπει να πείσεις το λειτουργικό ότι ο υπολογιστής είναι δικός σου :lol: Ήθελα και να'ξερα, η microsoft έχει ειδικό division που ψάχνει πατέντες για το πως να ταλαιπωρήσεις περισσότερο τους χρήστες? :lol:

• Like 1

Καλησπερα φίλε. Δεν προσπαθω να περασω κατι πειρατικο. Τον installer ενος game προσπαθω να τρεξω, χωρις να υπαρχει κατι "παρανομο". Παρολα αυτα το ελυσα το προβλημα μου. Εχω αλλο ομως τωρα. Με nvidia και windows 10  που crashαρει σχεδον συνεχεια οταν μπαινω στο game.

Ευχαριστω παντως.

Το όνομα χρήστη που έχεις βάλει στα Windows είναι με λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες; Κάποια παιχνίδια βάζουν αρχεία στο C:\Users\"USERNAME"\Documents και αν το όνομα χρήστη είναι με ελληνικούς χαρακτήρες μερικά παιχνίδια έχουν θέμα.

Το παιχνιδι λεγετε Heroes of Newerth(σχεδον ιδιο με dota). Με ελληνικους χαρακτηρες εχω το admin name. Θα το αλλαξω κι αυτο αργοτερα επειδη ειμαι στην δουλεια και θα κάνω και ενα αναλυτικο post με το προβλημα που εχω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...