Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω κρατησει  και εχω κανει επαναφορα 4 φορες τους τελευταιους 3 μηνες

Δεν ειναι δουλεια αυτη ομως

Τα win7 τα ειχα 5 χρονια και δεν ειχαν παρουσιασει το παραμικρο

Στο έχω ξαναπεί ότι δεν ευθύνονται τα Windows 10, αλλά ο υπολογιστής σου. Αν είχαν πρόβλημα τα 10, θα είχαμε όλοι προβλήματα. Εγώ πχ δεν έχω! Άρα? Είναι καθαρά θέμα συμβατότητας! Δεν έπρεπε να τα εγκαταστήσεις. 

Δημοσ.

Άν θυμάμαι καλά έχεις παλιό σύστημα s775. Σωστά?

ναι

Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz

4,00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (5-5-5-18)

Gigabyte Technology Co. Ltd. EP43-UD3L (Socket 775)

Δυστυχως τα προβληματα αυτα τα εχουν πολλοι ομως

Το οτι κολλαει το store πχ ή να μηγ κατεβαζει updates τι να φταιει το hardware ?

Δημοσ.

Ναι, επειδή πολλοί έχουν παλιούς υπολογιστές.
Σε μένα πχ γιατί δεν κολλάει το store και γιατί κατεβάζει και εγκαθιστά τα updates απροβλημάτιστα?
Αν υπήρχε πρόβλημα, θα το είχα βρει μπροστά μου έστω μία φορά. Και δεν το είχα ποτέ!

Δημοσ.

Νομιζω το προβλημα ειναι οτι δεν εχει καταφερει να μπει το update του Νοεμβριου

Μπορω να το κατεβασω και να το βαλω manually ?

Δημοσ.

Νομιζω το προβλημα ειναι οτι δεν εχει καταφερει να μπει το update του Νοεμβριου

Μπορω να το κατεβασω και να το βαλω manually ?

Το δοκίμασα και δεν έπιασε. Δεν μπορείς με την άδεια που έχεις να κατεβάσεις την έκδοση 1155 κατευθείαν?

Δημοσ.

παιδια μεχρι στιγμης που εχω κανει εγκατασταση καθαρη τα 10αρια στο λαπτοπ της γυναικας μ το οποιο ειναι turbo-x απο τα πρωτα που ειχαν βγει μπορω να παω πως πανε σφαιρα...ειχα σχηματισει κακη εντυπωση...βεβαια σιγουρα θα μου προκυψουν θεματακια και μενα αλλα μεχρι τωρα που εχω κανει και το μεγαλο update απο την δευτερα παει σφαιρα να μην το ματιασω...να ρωτησω κατι ασχετο? σε ενα αλλο λαπτοπ εχω κανει εγκατασταση τα 10αρια αλλα απο κει και περα τπτ αλλο εγω παρα μονο η ιδιοκτητρια του αλλα και παλι δεν ξερω αν εχει κανει την αναβaθμιση..παιζει ρολο που δεν μπορει να δει τον εκτυπωτη της ο υπολογιστης για να εκτυπωσει που δεν εχει κανει το μεγαλο update?

Δημοσ.

ναι

Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz

4,00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (5-5-5-18)

Gigabyte Technology Co. Ltd. EP43-UD3L (Socket 775)

Δυστυχως τα προβληματα αυτα τα εχουν πολλοι ομως

Το οτι κολλαει το store πχ ή να μηγ κατεβαζει updates τι να φταιει το hardware ?

Δες μία το λινκ

http://www.ghacks.net/2015/11/13/fix-new-windows-10-update-1511-not-showing-up/

Δημοσ.

Κι εγω πηρα ενα laptop asus προχθες εκανα καθαρη εγκατασταση τα 10ρια κι ενω ημουν επιφυλακτικος με αυτα που διαβαζα εχω να πω ενα. Μου αρεσαν παρα πολυ και αισθανομαι οτι ειναι αρκετα ελαφρια! Χωρις ssd και μπαινει windows σε 10-15 sec με ολα τα updates κατεβασμενα

• Like 1
Δημοσ.

Σιγά μη βάλω Arch σε λαπτοπ που μου δίνει 30- 50 ευρώ κάθε μέρα έχω προγράμματα μέσα με τα οποία κάνω δουλειά δεν είναι για πειράματα, το Arch θυμάμαι  σε ένα εφεδρικό laptop που το είχα δοκιμάσει δεν σταμάταγε καθόλου το ανεμιστηράκι, ούτε καν διαχείριση του επεξεργαστή δεν μπορούσε να κάνει χωρίς να κάνει μάλιστα τίποτα το laptop. Ωραία τα πειράματα αλλά όταν είναι για εργασία δεν παίζουμε.

Έχω 3 συστηματάκια με linux μόνο και μόνο να παίζουν τα παιδιά στο internet. Στα επαγγελματικά όμως δεν παίζουμε.

Αν και είμαστε εκτος θέματος

Το Arch Linux όπως θα κατάλαβες απο την εγκατάσταση είναι μια διανομή που δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα έτοιμο όπως κάποιες άλλες διανομές (ubuntu, Linux Mint). Σου προσφέρει τα βασικά και μετά εσύ προσθέτεις αυτά που χρειάζονται και μετά πρέπει να το ρυθμίσεις αναλόγως. Έτσι είναι και το power saving στο Arch. Απο μόνο του δεν έχει καλό power saving, αλλά υπάρχουν πολλά προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά (TLP, powertop κ.α). Το Arch είναι διανομή που πρέπει να έχεις τον χρόνο και τη θέληση να το ψάξεις λίγο παραπάνω και να μην το παρατήσεις στη πρώτη δυσκολία. Άμα το pc το θες για δουλειά άμεσα και δεν έχεις ελεύθερο χρόνο να το στήσεις, προφανώς θα πας σε μια πιο έτοιμη διανομή (Ubuntu, Linux Mint, Elementary OS κλπ). Αν και bleeding edge στα πακέτα είναι αρκετά σταθερό και άμα σπάσει κάτι συνήθως είναι απο λάθος του χρήστη. Συνεπώς μια χαρά μπορείς να έχεις και το Arch για δουλειά αλλά χρειάζεται να επενδύσεις αρκετό ελεύθερο χρόνο για να το μάθεις και να λύνεις κάποια προβλήματα που υπάρχουν στην αρχή. Άπαξ και γίνει αυτό, είναι μια χαρά και για δουλειά (ανάλογα τη δουλειά βέβαια).

/offtopic

Δημοσ.

τελικα δεν περναει την ενημερωση

Παίζει να την είδα και 10 φορές αυτή την οθόνη! Δεν βγάζεις άκρη αν δεν εγκαταστήσεις απ'την αρχή την 1155!

Δημοσ.

οκ οι ανθρωποι θελουν ξυλο

αν ειναι για καθε update να ξαναπερνας τα windows και ολα σου τα προγραμματα games κλπ απο την αρχη .............

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...