Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό ό,τι αφορά τη καθαρή εγκατάσταση.

Σε περίπτωση που περάσεις τα Windows 8.1 Pro (που έχεις), δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση στα 10 Pro με το ίδιο κλειδί?

Δε δοκιμασα να περασω τα 8.1. Πηρα ενα κλειδι oem για τα 10 pro απο ενα παιδι απο εδω απο το φορουμ και ενεργοποιηθηκαν κανονικα! Απλα δεν ξερω αν μας τα κλειδωσουν στο μελλον! :ρ
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εκανα ληψη των windows 10 αλλα χρειαστηκε μετα την ληψη να κανω ενα reboot που μου ζηταγε.Παω να κανω αναβαθμιση μετα το reboot  και παλι μου ξανακανει ληψη.Εχει αποθηκευτει πουθενα ή πρεπει να το ξανακατεβασω?

^ Ενεργοποίησε τα κρυφα αρχεία και πήγαινε στο δίσκο C, θα βρεις ένα φάκελο με όνομα Windows-BT. Εκεί βρίσκονται τα αρχεία εγκατάστασης των 10. Μπορείς όμως να κατεβάσεις το windows 10 media creation tool και να κατεβ'ασεις το iso.

Γεια χαρΑ! Ειμαι καινουριος στην παρεαα σας και θα ηθελα την βοηθεια σας...πηρα εχθες ενα καινουριο λαπτοπ Dell απο κοτσωβολο. Εχει windows 10 πανω του, Προσπαθω να τρέξω εναν installer απο ενα παιχνιδι και μου βγαζει συνεχως "NSIS error- error launching installer". Εκανα καποιες προσπαθειες που τσεκαρα στο ιντερνετ, δηλαδη να αλλαξω ονομα, να αλλαξω φακελο, να το διαγραψω και να το ξανακατεβασω, Εχω επισης παει στο cmd prompt εχω κανει copy paste τον installer και στο τελος με ενα κενο εχω βαλει "/NCRC". Δεν γίνεται απολυτως τίποτα. Θελω την βοηθεια σας. Ευχαριστω πολυ :)

Γεια χαρΑ! Ειμαι καινουριος στην παρεαα σας και θα ηθελα την βοηθεια σας...πηρα εχθες ενα καινουριο λαπτοπ Dell απο κοτσωβολο. Εχει windows 10 πανω του, Προσπαθω να τρέξω εναν installer απο ενα παιχνιδι και μου βγαζει συνεχως "NSIS error- error launching installer". Εκανα καποιες προσπαθειες που τσεκαρα στο ιντερνετ, δηλαδη να αλλαξω ονομα, να αλλαξω φακελο, να το διαγραψω και να το ξανακατεβασω, Εχω επισης παει στο cmd prompt εχω κανει copy paste τον installer και στο τελος με ενα κενο εχω βαλει "/NCRC". Δεν γίνεται απολυτως τίποτα. Θελω την βοηθεια σας. Ευχαριστω πολυ :)

Αλλα νταλα της Παρασκευης το γαλα.... λεμε

Μου εχουν σπασει τα νευρα τα win10

Μια το προβλημα με τη χρηση μνημης μια με τα updates...

Τωρα μου λεει οτι εχει πολλα updates αλλα βλεπω οτι δεν κατεβαζει τιποτα

Επισης απο το store δεν κατεβαινουν οι εφαρμογες ολο pending λεει

post-40128-0-30458600-1454150564_thumb.jpg

Πάντως εγώ έχω δοκιμάσει Windows, Ubuntu, Μint, Arch, Lubuntu, Fedora, παιδιά ένα έχω να πω:

Στα Windows 10 (για πρώτη φορά το βλέπω σε Windows αυτό) μπουτάρει ο υπολογιστής και κλείνει πιο γρήγορα από όλα τα Linux λειτουργικά ακόμα και από περιβάλλον Xfce και LXqt που είναι ότι πιο ελαφρύ υπάρχει.

Για πρώτη φορά είσαι μέσα στα Windows σε 5 με 10 δευτερόλεπτα σε ssd και σε 15-25 σε απλό δίσκο, μιλάμε ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Και σε παλία και σε νέα συστήματα είναι ότι πιο γρήγορο υπάρχει.

Κάνε το ίδιο τεστ μετά απο ένα μήνα εγκατάστασης ανάμεσα σε Arch και σε Windows 10 (με updates περασμένα) και πόσταρε το αποτέλεσμα. Εκεί φαίνεται η διαφορά με Linux.

Επίσης το Xfce και LXqt δεν είναι ότι πιο ελαφρύ υπάρχει. Απο DEs (Desktop Enviroments) μπορεί, αλλά άμα μπουτάρεις το σύστημα μόνο με openbox (Window Manager) και ssd το boot θα είναι αστραπιαίο.

Linux Mint Mate σε μηχανικο 7ετιας (λαπτοπ) , startup σε 30-40 sec , τα Windows σε περιπου 40-45 (και μιλαω για να γινουν ολα usable). 

Το shutdown 5 sec στο Mate, στα Windows καμμια 25 sec. Δε βλεπω πως ειναι πιο γρηγορα τα Windows 10. Το 12ετιας pentium 4 με IDE maxtor (ναι maxtor) δισκο, που εχω με Lubuntu κλεινει το ιδιο γρηγορα με το main desktop μου που εχει Windows 10. 

Σε ssd ακομη δεν εχω δοκιμασει Linux, ερχεται ομως η παραγγελια μεθαυριο και θα δοκιμασω εκει τα Cinnamon 17.3. 

Καλα, χρυσα τα Win 10 , αλλα οχι και οτι πιο γρηγορο κυκλοφορει..

Πιάσε κατέβασε καμιά πειρατική έκδοση που να έχει βγει μετά την αναβάθμιση Νοεμβρίου. Αυτό ισχύει και γι'αυτούς που έχουν ασυμβατότητες συσκευών κλπ Τα ίδια θέματα που διαβάζω εδώ είχα με αυθεντική έκδοση προ-νοεμβρίου, δεν έβλεπε ούτε τα Usb, δεν έκανε αναβαθμίσεις κλπ κλπ Κατέβασα μια πειρατική, την ενεργοποίησα με έναν loader και βρήκα την υγειά μου!

Πιάσε κατέβασε καμιά πειρατική έκδοση που να έχει βγει μετά την αναβάθμιση Νοεμβρίου. Αυτό ισχύει και γι'αυτούς που έχουν ασυμβατότητες συσκευών κλπ Τα ίδια θέματα που διαβάζω εδώ είχα με αυθεντική έκδοση προ-νοεμβρίου, δεν έβλεπε ούτε τα Usb, δεν έκανε αναβαθμίσεις κλπ κλπ Κατέβασα μια πειρατική, την ενεργοποίησα με έναν loader και βρήκα την υγειά μου!

Και πλέον έχεις πειρατικό λογισμικό. Συγχαρητήρια...

• Like 2

Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας με το σύστημα σου και τα Windows 10. Παρακολουθώ τα posts σου εδώ & καιρό. Έχεις προβλήματα που εγώ (πχ) δεν αντιμετώπισα ποτέ. Αν έχεις τη δυνατότητα κάνε downgrade σε Windows 7 και τέλος.

Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας με το σύστημα σου και τα Windows 10. Παρακολουθώ τα posts σου εδώ & καιρό. Έχεις προβλήματα που εγώ (πχ) δεν αντιμετώπισα ποτέ. Αν έχεις τη δυνατότητα κάνε downgrade σε Windows 7 και τέλος.

Δυστυχως δεν εχω τετοια δυνατοτητα γιατι ειχα κανει καθαρη εγκατασταση

Επειδη χρησιμοποιω το pc και για δουλεια και εχω βαλει αρκετα προγραμματα που χρειαζομαι ειναι δυσκολο να αλλαξω παλι

• Like 1

Δυστυχως δεν εχω τετοια δυνατοτητα γιατι ειχα κανει καθαρη εγκατασταση

Επειδη χρησιμοποιω το pc και για δουλεια και εχω βαλει αρκετα προγραμματα που χρειαζομαι ειναι δυσκολο να αλλαξω παλι

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα να κρτάς image. Έτσι αν θέλεις για το Α ή Β λόγο να έχεις μια σωστή εγκατάσταση λειτουργικού να περνάς το image χωρίς να μπαίνεις στην διαδικασία να εγκαθιστάς πλήθος προγραμμάτων.

• Like 2

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα να κρτάς image. Έτσι αν θέλεις για το Α ή Β λόγο να έχεις μια σωστή εγκατάσταση λειτουργικού να περνάς το image χωρίς να μπαίνεις στην διαδικασία να εγκαθιστάς πλήθος προγραμμάτων.

Εχω κρατησει  και εχω κανει επαναφορα 4 φορες τους τελευταιους 3 μηνες

Δεν ειναι δουλεια αυτη ομως

Τα win7 τα ειχα 5 χρονια και δεν ειχαν παρουσιασει το παραμικρο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...