tommybertsen Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 ρε παιδια εγω περασα τα 10αρια σε ενα λαπτοπ φιλης μ και απο τοτε αντυιμετωπιζει προβλημα με ασυμβατοτηες σε εκτυπωτη και διαφορα αλλα..γτ υπαρχουν τοσα προβληματα ακομα?ολοι μ λενε πως ειναι το χειροτερο λειτουργικο μακραν μεχρι τωρα και πως αν δουλεψει σωστα θα ειναι μονο και μονο μετα απο πολλα update.ισχυει? να της περασω τα 8,1 να ξενοιαζω και εγω? Επειδη οι Developers και οι εκαστοτε εταιρειες με εκτυπωτες και τα συναφη, δεν υποστηριζουν τα προιοντα τους στα Windows 10 , δε σημαινει οτι φταινε τα Windows αναγκαστικά. Στις περισσοτερες συσκευες υπαρχουν ετοιμοι Drivers. Σε περιφερειακα κανεις δεν εγγυαται οτι δουλευουν σωστα. Δοκιμασε Drivers απο Windows 8.1 απο το επισημο σαιτ του λαπτοπ. Αν δε δουλεψει τοτε κανονιζεις τι θα κανεις και αν θα γυρισεις στα 7/8.1 . Μια ερωτηση: για καποιους λογους αναγκαστηκα να ξανακανω clean install των W10 και παρατηρω εκτοτε οτι λειτουργει σε full ταχυτητα το upload χωρις να εχω κατι ενεργο, δεν πεφτει κατω απο 1 mbps! Μηπως το laptop μου "τροφοδοτει" αλλους υπολογιστες. Εχω εγκατεστημενο επισημο anti-virus (avast) και δεν ανιχνευει καμια περιεργη δραση. Στην αρχη οταν πρωτοεβαλα τα Win 10 εβλεπα και εγω μυστηρια δραση του Network και των σκληρων δισκων. Τελικα εφταιγε το Defender. Παρολο που ειχα βαλει Antivirus, αυτο απενεργοποιηθηκε, οχι ομως και το Service του, και εκανε οτι ηθελε. Δοκιμασε να το βρεις απο το Group Policy , αν φαινεται ως απενεργοποιημενο απο τα Services. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Επειδη οι Developers και οι εκαστοτε εταιρειες με εκτυπωτες και τα συναφη, δεν υποστηριζουν τα προιοντα τους στα Windows 10 , δε σημαινει οτι φταινε τα Windows αναγκαστικά. Στις περισσοτερες συσκευες υπαρχουν ετοιμοι Drivers. Σε περιφερειακα κανεις δεν εγγυαται οτι δουλευουν σωστα. Δοκιμασε Drivers απο Windows 8.1 απο το επισημο σαιτ του λαπτοπ. Αν δε δουλεψει τοτε κανονιζεις τι θα κανεις και αν θα γυρισεις στα 7/8.1 . Εγω ομως αν παω και αγορασω ενα καινουριο pc και αγορασω και τα 10αρια δεν μπορω να παω να πεταξω τον εκτυπωτη ή το καθε ενα περιφεριακο ή να καταργησω το καθε προγραμμα που δε μου δουλευει σωστα ή καθολου Τα 10 αρια εχουν παρα πολλα προβληματα και οχι μονο με τις συσκευες Ισως βιαστηκαν να τα βγαλουν Mε τα win 7 δεν ειχαμε αυτα τα προβληματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Το point μου ειναι οτι για τις εκαστοτε συσκευες δε φταινε (ευτυχως ή δυστυχως) τα 10ρια , αλλα η καθε εταιρεια που "σκοτωνει" την συσκευη της. Γενικα βλεπω μια ταση να θελουμε συσκευες που δουλευαμε στα Windows XP , να θελουμε να δουλευουνε για παντα και σε ολα τα λειτουργικα μας. Δυστυχως αυτο δε γινεται. Τωρα αν η συσκευη που εχει καποιος ειναι προσφατη (1-2-3 ακομη και 5 χρονων ) , ειναι προφανως ευθυνη της εταιρειας η περιπτωση που δε θα δουλευει η συσκευη στα Win 10. Οποτε δε φταινε αυτα για αυτο το λογο. Για τα υπολοιπα bugs , εχει γινει λογος πολλες φορες φυσικα, συμφωνω απολυτα. Η ms εχει την ευθυνη στο γεγονος οτι λιγο-πολυ, καποια στιγμη, θα σε αναγκασει να βαλεις το τελευταιο λειτουργικο (τα 10ρια στην προκειμενη) , οποτε θα χασεις την επαφη που ειχες με τη συσκευη σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εγω ομως αν παω και αγορασω ενα καινουριο pc και αγορασω και τα 10αρια δεν μπορω να παω να πεταξω τον εκτυπωτη ή το καθε ενα περιφεριακο ή να καταργησω το καθε προγραμμα που δε μου δουλευει σωστα ή καθολου Τα 10 αρια εχουν παρα πολλα προβληματα και οχι μονο με τις συσκευες Ισως βιαστηκαν να τα βγαλουν Mε τα win 7 δεν ειχαμε αυτα τα προβληματα Τα 10άρια δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα ως λειτουργικό! Τα χρησιμοποιώ εδώ και μήνες, έχουν απίστευτη απόδοση και λειτουργούν άψογα. Αν κάποιος μεμονωμένα έχει πρόβλημα, σημαίνει πως κάτι δεν πάει καλά με κάποιο πρόγραμμα ή στο hardware του υπολογιστή του λόγω μη συμβατότητας. Οπότε ας απευθυνθεί στον εκάστοτε κατασκευαστή, κι αν δεν μπορεί να το λύσει, ατύχησε! Δεν γίνεται να στείλει ειδική πρόσκληση η Microsoft σε κάθε κατασκευαστή "ετοιμάστε drivers, θέλω να βγάλω ή έχω βγάλει λειτουργικό". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euclides Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Γενικα βλεπω μια ταση να θελουμε συσκευες που δουλευαμε στα Windows XP , να θελουμε να δουλευουνε για παντα και σε ολα τα λειτουργικα μας. Δυστυχως αυτο δε γινεται. Σωστά. Γι' αυτό όποιος έχει ένα σύστημα που δουλεύει χωρίς προβλήματα με παλαιότερες εκδόσεις λογισμικού, είναι χαζό να αναβαθμίζει. Εκτός αν ψάχνεται για προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Σωστά. Γι' αυτό όποιος έχει ένα σύστημα που δουλεύει χωρίς προβλήματα με παλαιότερες εκδόσεις λογισμικού, είναι χαζό να αναβαθμίζει. Εκτός αν ψάχνεται για προβλήματα. Η συζήτηση όμως αφορά το γεγονός ότι δεν ευθύνεται ένα λειτουργικό σύστημα αν οι κατασκευαστές δεν βγάζουν drivers που να υποστηρίζονται από αυτό. Φταίνε οι κατασκευαστές που δεν προσαρμόζουν με drivers τα προϊόντα τους σε ένα νέο λειτουργικό! Κι αν κάποιος προχωρήσει σε αναβάθμιση, χωρίς πιο πριν να έχει ελέγξει αν πχ η κάμερα του υποστηρίζεται από το νέο λειτουργικό, δεν φταίει (και πάλι) το νέο λειτουργικό, αλλά ο κατασκευαστής της κάμερας και σαφώς η επιλογή αυτού που έκανε την αναβάθμιση χωρίς να ελέγξει αν είναι τα πάντα συμβατά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_s365 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα! Σημερα παρελαβα το http://www.e-shop.gr/laptop-asus-k550jx-xx164d-156-intel-core-i7-4720hq-6gb-1tb-nvidia-gf-950m-2gb-free-dos-p-PER.911945αποτι ειδα υποστηριζει τα 10ρια! Εγω εχω γνησια τα 8.1. Σκεφτομαι με boot usb να περασω τα 10! Εχει περασει καποιος φιλος τα 10 σε αυτο; Φοβαμαι μηπως εχω πεοβλημα με τους drivers! Τα 10 κανουν μηπως αυτοματα εγκατασταση των drivers με καποιον τροπο η γινονται χειροκινητα απο το site της asus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Έχει υπωθεί πολλάκις. Πριν περάσετε τα 10 κρατάτε έναν κλώνο του δίσκου/ssd σας. Αν δεν σας αρέσουν τα 10 ή σας δημιουργούν προβλήματα επαναφέρετε των κλώνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_s365 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 τελικα πέρασα τα windows 10 απο usb flash στο free dos laptop μου αλλα στην αρχη που μου ζητησε κωδικό έβαλα αυτόν που εχω από τα γνήσια 8.1 που αγόρασα από ένα παιδί από το φόρουμ. απ'οτι είδε τα windows δεν ενεργοποιηθηκαν και ενω ξαναπροσπαθω να τα περάσω μου βγάζουν το σφάλμα 0Χ803FA067 ότι δλδ δε δέχονται το κλειδί. Το κλειδί είναι για 8.1 pro αγορασμένο από amazon μάλλον αμερική. Τα windows 10 που κατέβασα είναι πάλι τα προ σε ελληνική γλώσσα. μήπως κάποιος γνωρίζει τι μπορεί να φταίει και δε δέχεται το κλειδί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 τελικα πέρασα τα windows 10 απο usb flash στο free dos laptop μου αλλα στην αρχη που μου ζητησε κωδικό έβαλα αυτόν που εχω από τα γνήσια 8.1 που αγόρασα από ένα παιδί από το φόρουμ. απ'οτι είδε τα windows δεν ενεργοποιηθηκαν και ενω ξαναπροσπαθω να τα περάσω μου βγάζουν το σφάλμα 0Χ803FA067 ότι δλδ δε δέχονται το κλειδί. Το κλειδί είναι για 8.1 pro αγορασμένο από amazon μάλλον αμερική. Τα windows 10 που κατέβασα είναι πάλι τα προ σε ελληνική γλώσσα. μήπως κάποιος γνωρίζει τι μπορεί να φταίει και δε δέχεται το κλειδί? 1. Μπορεί να ρωτάω και βλακεία, αλλά έχεις κανονικά δίκτυο για να γίνει η ενεργοποίηση; Δηλαδή αν ανοίξεις κάποιον browser θα μπορείς να περιηγηθείς στο internet; 2. Μήπως η έκδοση του κλειδιού είναι η N; Δεν ξέρω αν έχει διαφορά αλλά δίνουν ξεχωριστό iso για αυτή την έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_s365 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 1. Μπορεί να ρωτάω και βλακεία, αλλά έχεις κανονικά δίκτυο για να γίνει η ενεργοποίηση; Δηλαδή αν ανοίξεις κάποιον browser θα μπορείς να περιηγηθείς στο internet; 2. Μήπως η έκδοση του κλειδιού είναι η N; Δεν ξέρω αν έχει διαφορά αλλά δίνουν ξεχωριστό iso για αυτή την έκδοση. Εχω κανονικα ιντερνετ αλλωστε εκανα και updates! Τα windows 8.1 pro full version (με 32bit και 64) κι εναν κωδικο oem. Βεβαια ηταν ζελατινατα οταν τα πηρα απο το παιδι. Απλα μου βγαζει αυτο το σφαλμα και δε δεχεται τον κωδικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Εχω κανονικα ιντερνετ αλλωστε εκανα και updates! Τα windows 8.1 pro full version (με 32bit και 64) κι εναν κωδικο oem. Βεβαια ηταν ζελατινατα οταν τα πηρα απο το παιδι. Απλα μου βγαζει αυτο το σφαλμα και δε δεχεται τον κωδικο Μίλα με microsoft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μακάρι να μπορούσα να σου πω με βεβαιότητα. Η αλήθεια είναι ότι έχω περάσει τα 10 day one σε 2 laptops της πλάκας (TurboX) και δεν έχω συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα. Ειδικά το ένα είναι του 2008 και πάει μια χαρά. Υποθέτω ότι τα πέρασες με καθαρή εγκατάσταση, έτσι; ναι εννοειται αυτο.καθαρη εγκατασταση εχω κανει...επισης δεν μπορω να κανω εγκατασταση το skype...παιζει καποιο ρολλο σε αυτο το οτι εχω περασει τα office 2016?κατι δειχνει εκει μεσα για το skype for bussines κτλ κτλ..δεν εχω καταλαβει ομως..πως μπορω να κανω εγκατασταση το skype san δεσκτοπ εφαρμογη?επισης βλεπω πως εκτυπωτης εχει την επιλογη να κανει απομακρυσμενη εκτυπωση μεσω wifi...θα μπορουσα να κανω ετσι εκτυπωσεις απο το λαπτοπ αν εβρισκα την συσκευη μεσω wifi με καποιο τροπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_s365 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μίλα με microsoft.Μιλησα και μου ειπαν οτι ελεγξανε το κλειδι και ειναι αυτα που δινουν οι ακαδημαικοι στους φοιτητες. Εν τω μεταξυ το πακετο win 8.1 pro το πηρα απο ενα παιδι απο το φορουμ ζελατινατο και δεν πιστευω να ειναι μουφα απ'οτι φαινεται τουλαχιστον! 135 ευρω θελει για αγορα κλειδιου μου ειπαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μιλησα και μου ειπαν οτι ελεγξανε το κλειδι και ειναι αυτα που δινουν οι ακαδημαικοι στους φοιτητες. Εν τω μεταξυ το πακετο win 8.1 pro το πηρα απο ενα παιδι απο το φορουμ ζελατινατο και δεν πιστευω να ειναι μουφα απ'οτι φαινεται τουλαχιστον! 135 ευρω θελει για αγορα κλειδιου μου ειπαν Αυτό ό,τι αφορά τη καθαρή εγκατάσταση. Σε περίπτωση που περάσεις τα Windows 8.1 Pro (που έχεις), δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση στα 10 Pro με το ίδιο κλειδί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις