dimitris_s365 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Πολύς κόσμος είχε θέματα με το upgrade τα οποία λύθηκαν με καθαρή εγκατάσταση. Γενικά δεν είναι πολύ σοφό να κάνει κάποιος αναβαθμίσεις στα λειτουργικά, παρά μόνο σε περιπτώσεις που είναι αναβάθμιση της ίδιας έκδοσης (είτε είναι υπολογιστής, είτε κινητό). Μην τρελαίνεσαι τόσο με τους drivers.Μπορεις σε παρακαλω πολυ να τσεκαρεις αυτο το link; Ειναι το link με τους drivers της asus. Για τα 8.1 βλεπω εχει τα παντα! Ενω για windows 10 (ενω αναφερεται οτι υποστηριζονται πληρως) δεν εχει πολλους! Αυτο ειναι που με προβληματιζει κυριως! :/ http://www.asus.com/supportonly/K550JK/HelpDesk_Download/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μπορεις σε παρακαλω πολυ να τσεκαρεις αυτο το link; Ειναι το link με τους drivers της asus. Για τα 8.1 βλεπω εχει τα παντα! Ενω για windows 10 (ενω αναφερεται οτι υποστηριζονται πληρως) δεν εχει πολλους! Αυτο ειναι που με προβληματιζει κυριως! :/ http://www.asus.com/supportonly/K550JK/HelpDesk_Download/ Πάντως αν παρατηρήσεις στους συγκεκριμένους drivers (με εξαίρεση το BIOS Update) σου γράφει "For Windows 10 Upgrade". Ακόμη και στις λεπτομέρειες αναφέρεται "αν συναντήσετε προβλήματα σε περίπτωση αναβάθμισης"! Εσύ δεν θα κάνεις αναβάθμιση, θα κάνεις καθαρή εγκατάσταση και οι drivers θα εγκατασταθούν αυτόματα εξαρχής από τα 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μπορεις σε παρακαλω πολυ να τσεκαρεις αυτο το link; Ειναι το link με τους drivers της asus. Για τα 8.1 βλεπω εχει τα παντα! Ενω για windows 10 (ενω αναφερεται οτι υποστηριζονται πληρως) δεν εχει πολλους! Αυτο ειναι που με προβληματιζει κυριως! :/ http://www.asus.com/supportonly/K550JK/HelpDesk_Download/ Αν ήμουν στη θέση σου, θα έβαζα τα 10 και θα άφηνα τα Windows να περάσουν μόνα τους όλους τους drivers (εκτός από της κάρτας γραφικών, αν δεν είναι onboard). Αν τυχόν αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα, θα δοκίμαζα τους drivers των 8.1 και αν δεν λυνόταν ούτε έτσι, θα περνούσα τα 8.1. Πιστεύω ότι δεν θα έχεις κανένα θέμα. Το laptop της γυναίκας μου είχε κυκλοφορήσει με Vista και σήμερα τρέχει μια χαρά με τα 10άρια χωρίς να έχω εγκαταστήσει εγώ κανένα driver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_s365 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Φιλοι σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! Θα δω πως να φτιαξω bootable usb τωρα και θα περασω τα 10 εξαρχης! Ειδικα αν τα βρει και μονο του ακομα καλυτερα! Μονο να δεχτει το κλειδι των 8.1 που εχω και τα υπολοιπα πιστευω εδω θα ειστε παλι να σας ζαλισω! :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Φιλοι σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! Θα δω πως να φτιαξω bootable usb τωρα και θα περασω τα 10 εξαρχης! Ειδικα αν τα βρει και μονο του ακομα καλυτερα! Μονο να δεχτει το κλειδι των 8.1 που εχω και τα υπολοιπα πιστευω εδω θα ειστε παλι να σας ζαλισω! :ρ http://www.pcsteps.gr/14678-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-boot-usb/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_s365 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 http://www.pcsteps.gr/14678-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-boot-usb/Ευχαριστω! Μολις εκανα το φλασακι! Αυριο παραλαμβανω λαπτοπ και περναω τα 10! Λογικα θα ζητησει κλειδι και θα βαλω αυτο απο τα 8.1 που εχω. Οπως διαβασα δεν υπαρχει θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1414 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μια ερωτηση: για καποιους λογους αναγκαστηκα να ξανακανω clean install των W10 και παρατηρω εκτοτε οτι λειτουργει σε full ταχυτητα το upload χωρις να εχω κατι ενεργο, δεν πεφτει κατω απο 1 mbps!Μηπως το laptop μου "τροφοδοτει" αλλους υπολογιστες.Εχω εγκατεστημενο επισημο anti-virus (avast) και δεν ανιχνευει καμια περιεργη δραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 ρε παιδια εγω περασα τα 10αρια σε ενα λαπτοπ φιλης μ και απο τοτε αντυιμετωπιζει προβλημα με ασυμβατοτηες σε εκτυπωτη και διαφορα αλλα..γτ υπαρχουν τοσα προβληματα ακομα?ολοι μ λενε πως ειναι το χειροτερο λειτουργικο μακραν μεχρι τωρα και πως αν δουλεψει σωστα θα ειναι μονο και μονο μετα απο πολλα update.ισχυει? να της περασω τα 8,1 να ξενοιαζω και εγω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 ρε παιδια εγω περασα τα 10αρια σε ενα λαπτοπ φιλης μ και απο τοτε αντυιμετωπιζει προβλημα με ασυμβατοτηες σε εκτυπωτη και διαφορα αλλα..γτ υπαρχουν τοσα προβληματα ακομα?ολοι μ λενε πως ειναι το χειροτερο λειτουργικο μακραν μεχρι τωρα και πως αν δουλεψει σωστα θα ειναι μονο και μονο μετα απο πολλα update.ισχυει? να της περασω τα 8,1 να ξενοιαζω και εγω? Μακάρι να μπορούσα να σου πω με βεβαιότητα. Η αλήθεια είναι ότι έχω περάσει τα 10 day one σε 2 laptops της πλάκας (TurboX) και δεν έχω συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα. Ειδικά το ένα είναι του 2008 και πάει μια χαρά. Υποθέτω ότι τα πέρασες με καθαρή εγκατάσταση, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umaga Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα σας, γραφω εδω μετα απο πολυ καιρο εκανα αναβαθμιση απο 7 σε 10 χθες, εχω ενα θεματακι, καθε 30 δευτερα περιπου τα εικονιδια της μπαρας κατω εξαφανιζονται και εμφανζονται ξανα... τι συμβαινει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα σας, γραφω εδω μετα απο πολυ καιρο εκανα αναβαθμιση απο 7 σε 10 χθες, εχω ενα θεματακι, καθε 30 δευτερα περιπου τα εικονιδια της μπαρας κατω εξαφανιζονται και εμφανζονται ξανα... τι συμβαινει; Δε γνωρίζω που μπορεί να οφείλεται αυτό, αλλά όπως λέμε τόσο καιρό, είναι προτιμότερο όταν αλλάζεις έκδοση λειτουργικού να το κάνεις με καθαρή εγκατάσταση και όχι με αναβάθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εχω 4GB RAM και εχω βαλει να μπαινει σε sleep οταν παιρνανε 15 λεπτα αδρανειας Οταν ξανανοιξει βλεπω οτι η μνημη πηγαινει στο 60%+ usage με πολυ μεγαλη αυξηση στην καταναλωση μνημης στο System process καμια λυση γιαυτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 ρε παιδια εγω περασα τα 10αρια σε ενα λαπτοπ φιλης μ και απο τοτε αντυιμετωπιζει προβλημα με ασυμβατοτηες σε εκτυπωτη και διαφορα αλλα..γτ υπαρχουν τοσα προβληματα ακομα?ολοι μ λενε πως ειναι το χειροτερο λειτουργικο μακραν μεχρι τωρα και πως αν δουλεψει σωστα θα ειναι μονο και μονο μετα απο πολλα update.ισχυει? να της περασω τα 8,1 να ξενοιαζω και εγω? Αν υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας με τον εκτυπωτή (και με "διάφορα άλλα") δεν ευθύνονται γι'αυτό τα Windows 10, αλλά ο κατασκευαστής του εκτυπωτή (και των "διαφόρων άλλων") που δεν έχει βγάλει ακόμη συμβατούς drivers για τα Windows 10. Προβλήματα με τα Windows 10 δεν υπάρχουν, το λειτουργικό με συμβατούς drivers για software & hardware λειτουργεί άψογα! καμια λυση γιαυτο ? Στο System Process πρέπει να σου εμφανίζει λογικά ποιο πρόγραμμα ή τι ακριβώς σου καταναλώνει τη μνήμη. Τι βλέπεις? Κάτι ξεκινάει να τρέχει στο background μόλις επανέρχεται ο υπολογιστής από Sleep Mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Στο System Process πρέπει να σου εμφανίζει λογικά ποιο πρόγραμμα ή τι ακριβώς σου καταναλώνει τη μνήμη. Τι βλέπεις? Κάτι ξεκινάει να τρέχει στο background μόλις επανέρχεται ο υπολογιστής από Sleep Mode. η διεργασια system ειναι που δειχνει τεραστιο αριθμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 η διεργασια system ειναι που δειχνει τεραστιο αριθμο Αυτό μου φέρνει σε ασυμβατότητα υλικού. Κάποιοι drivers θέλουν update & γι'αυτό δημιουργείται το πρόβλημα ύστερα από επαναφορά από sleep mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις